Skip to main content

VALIZE SCULE PENTRU AUTOUTILITARE

“PASTRATI-VA SCULELE, CHIAR SI CELE MAI MICI PIESE IN SIGURANTA DATORITA VALIZELOR TECNOLAM!”

NOILE VALIZE PENTRU FURGONETE SUNT DISPONIBILE IN PLASTIC SI METAL

CATEVA INFORMATII UTILE DESPRE VALIZELE DIN PLASTIC SI METAL PENTRU FURGONETE

Experienta Tecnolam in domeniul echiparilor pentru autoutilitare a evoluat de-a lungul anilor, fabricand produse din ce in ce mai inovatoare, concepute pentru a imbunatati potentialul de lucru al clientiilor nostri.

Diferitele dimensiuni ale valizelor noastre garanteaza transportul oricarui accesoriu datorita diverselor posibilitati de combinatie a cutiilor interne.

Structura valizei este realizata din metal 10/10 si este vopsita cu pulbere de poliester. Acestea sunt echipate cu inchizatori care pot fi blocate, cu maner ergonomic si blocare de siguranta.

In interiorul valizelor se aplica un burete pentru buna sigilare a cutiilor cand valiza este inchisa.

Valize adaptabile rafturilor Tecnolam

Caracteristicile valizelor tecnolam

  • Practice
  • Puternice
  • Economice
  • Produse direct de noi

Luati-va echipamentul oriunde doriti

Gama de valize este proiectata de tehnicienii nostri pentru a satisface toate nevoile clientilor. Satisfactia clientilor este prioritara pentru noi cei de la Tecnolam.

Noua valiza din plastic Tecnolam este usoara, robusta si ideala pentru munca de zi cu zi. Va permite sa pastrati chiar si cele mai mici piese in ordine si sa preveniti deteriorarea acestora. Capacul este realizat din plastic transparent si faciliteaza identificarea suruburilor din interiorul cutiilor. Una dintre prerogativele muncii profesionale si artizanale este de a pastra o ordine a echipamentului de lucru. Acest tip de valiza va economisi timp util si veti gasi imediat ceea ce cautati.

SUPORT VALIZE

Valiza pentru scule poate fi pozitionata cu usurinta in interiorul vehiculului intr-un mod sigur datorita suportului de valiza. Acest suport se regaseste in interiorul rafturilor deschise si este culisant cu buton de blocare. Valiza introdusa pe acest suport va sta fixa in timp ce duba este in miscare. Datorita valizelor detasabile, puteti transporta tot necesarul pentru desfasurarea muncii oriunde doriti.

AI NEVOIE DE OFERTA PENTRU VALIZELE TECNOLAM? COMPLETEAZA FORMULARUL SI VETI FI CONTACTAT IN CEL MAI SCURT TIMP POSIBIL