Skip to main content

Bancuri de Lucru de 1000 mm

Un banc de lucru este acea piesa de mobilier de-a dreptul indispensabila pentru orice persoana care detine un service sau care vrea sa isi foloseasca la potentialul maxim o autoutilitara. Desi la prima vedere o astfel de piesa de mobilier se aseamana cu o simpla masa sau cu un birou, acestea sunt mai mult decat atat. Un banc de lucru poate sustine o greutate foarte mare, unele dintre ele chiar si pana la 1000 de kg si pot fi personalizate prin atasarea diferitor tipuri de accesorii pentru ca tu sa poti sa iti desfasori activitatea mai eficient si mai usor.

Astfel, exista bancuri de lucru care vin la pachet cu un suport perforat metalic pentru scule, pe care va puteti monta uneltele preferat, la care sa aveti acces nestingherit. Casetierele sunt de asemenea un alt accesoriu important care poate fi regasit pe o astfel de piesa de mobilier. De regula aceste cutii contin rafturi sau valize care pot fi scoase complet, ceea ce le face solutia perfecta pentru depozitarea anumitor unelte sau piese de care este posibil sa aveti nevoie in desfasurarea activitatii voastre.

Masa de Lucru de 1000 mm

O masa de lucru de 1000 de mm poate fi montata atat intr-un service imobil, cat si intr-unul mobil. Bineinteles, daca decideti sa pozitionati un banc de lucru intr-o autoutilitara, este nevoie intai sa cereti sfatul unei firme care se ocupa in mod exclusiv de astfel de proiecte. Daca decideti sa veniti la Tecnolam, veti putea sa beneficiati de cele mai prompte servicii de montaj a bancurilor de lucru n autoutilitara voastra si de experienta echipei noastre de ingineri care vor gasi intotdeauna solutii ingenioase de montaj a echipamentelor de mobilier.

In functie de nevoile pe care le aveti, va vom consilia si vom accesoriza masa de lucru de 1000 mm pentru ca dumneavoastra sa puteti sa va desfasurati activitatea mai rapid, eficient si sigur. Experienta, profesionalismul si promptitudinea sunt cuvintele principale care stau la baza activitatii noastre, astfel, poti avea incredere in noi ca vom duce la bun sfarsit proiectul tau, exact cum iti doresti! Descopera acum cea mai ingenioasa si experimentata echipa de ingineri din Romania!

Ce dimensiune alegem pentru bancul de lucru

Masa de lucru ideala trebuie aleasa atat in raport cu activitatea care se desfasoara, cat si cu dimensiunea atelierului de lucru. Un banc mare de lucru poate fi o optiune, dar nu  este mereu solutia potrivita. Intr-un atelier de dimensiuni mici, uneori este nevoie de spatiu pentru desfasurare in conditii optime. Pentru a nu incomoda muncitorul este necesar sa alegi bancul potrivit la dimensiunea potrivita atelierului tau.

Este important sa alegi configurarea bancului specifica pentru activitatea pe care o desfasori si suprafata bancului sa fie adecvata. Exista activitatii mai delicate si lente, iar altele mai sporadice. Alege locul ideal pentru plasarea bancului astfel incat sa iti poti desfasura activitatea la potentialul maxim. Dimensiunea bancului de lucru trebuie sa iti dea mobilitate in jurul lui. Sau daca doresti sa il pozitionezi la perete, in in calcul dimensiunile atelierului si alege bancul cel mai potrivit.