Skip to main content

Panouri si accesorii pentru scule

Gasirea celei mai bune solutii pentru organizarea si dispunerea uneltelor de care este nevoie intr-un atelier sta si in alegerea celor mai potrivite panouri pentru depozitarea si organizarea sculelor.
Oferta Tecnolam Romania include o gama variata si diversificata de accesorii si panouri pentru scule, destinate echipari si dotarii oricarui tip de atelier sau service auto. Produsele sunt accesibile tuturor celor interesati de cele mai potrivite solutii, cu preturi avantajoase.
Producem si livram diverse tipuri de panouri de perete perforate. Pentru rezistenta in timp si durabilitatea culorii, acestea sunt realizate de tabla groasa si sunt vopsite in camp electrostatic cu vopsea anticoroziva.
Asiguram de asemenea si toate accesoriile de prindere, fixare si agatare de care este nevoie pentru dispunerea diverselor tipuri de scule si ustensile.
Astfel, daca ai un atelier si doresti sa-l echipezi corespunzator cu produse de calitate, extrem de utile si functionale, apeleaza la echipa noastra de vanzare. Un inginer consilier, cu experienta in domeniu iti va da toate informatiile legate de caracteristici si dimensiuni si iti va oferi cea mai buna solutie de panou, accesorii ai organizator de perete.

Panourile pentru Depozitarea si Organizarea Sculelor

Sunt cea mai practica solutie pentru a vedea si a avea la indemana toate ustensilele de care ai nevoie pentru atelierul tau. Gratie materialelor estetice, rezistente si diverselor accesorii de prindere si agatare, folosirea sculelor care iti trebuie va fi mult mai usoara.
Prezentare si dispunerea produselor si ustensilelor necesare nu a fost niciodata mai simpla. Prin apelarea la un organizator scule de perete, activitatea este mult simplificata si nu se mai pierde timp pentru cautari.
Produsele aflate in oferta Tecnolam Romania se adreseaza tuturor tipurilor de ateliere de reparatii si service-urilor de orice fel. Panourile orizontale sunt cele mai apreciate si preferatele celor mai multi clienti.
Astfel daca ai un service sau un atelier si vrei sa dispui de cele mai noi si avantajoase oferte, comanda panouri perforate de la noi. Oferta noastra este variata si adaptabila oricaror nevoi.
Fie ca ai nevoie de un produs standard, de unul profesional sau de unul personalizat, firma noastra te ajuta sa obtii solutia cea mai potrivita pentru atelierul tau!

Carlige pentru Scule

Prinderea, fixarea si agatarea ustensilelor este mult mai usoara daca panoul de perete este dotat cu carlige pentru scule. Acestea ofera siguranta si accesibilitatea necesara pentru a pune, a lua si a folosi cat mai simplu toate produsele de care ai nevoie.
Cu aceste accesorii atelierul tau va arata mult mai bine si mult mai organizat. Pot fi prevazute carlige pentru toate tipurile de scule pe care le folosesti si astfel fiecare lucru va fi mereu la locul sau, asa cum ai stabilit.
Avem oferta si stocuri suficiente pentru toate tipurile de carlige care pot fi folosite pe un organizator de scule. Vindem carligele pentru panouri cu scule cu fixare intr-un punct, ce pot sustine o greutate de pana la 3 kg, carlige cu fixare in 2 puncte, ce pot suporta o greutate pana la 5 Kg si carlige de metal.
Daca esti in cautarea de solutii profesionale si personalizate pentru echiparea panourilor perforate, alege carligele si accesoriile aflate in oferta Tecnolam. Aici vei gasi tot ce ai nevoie pentru cea mai buna fixare si dispunere a ustensilelor.
Pentru mai multe detalii si o discutie cu un reprezentant al companiei noastre, nu ezita sa ne contactezi. Impreuna putem gasi si realiza cea mai buna varianta de panouri pentru scule orizontale si de perete, accesorii si carlige pentru scule.