Skip to main content

ECHIPARE FURGONETA FORD

Ford este unul dintre cei mai importanti producatori de autoutilitare din lume. Modele precum Ford Transit, Ford Transit Courier, Ford Transit Custom si Ford Transit Connect au dat producatorului un nume pe piata vehiculelor comerciale.

Structura modulara a rafturilor pentru modelele de autoutilitare Ford este de o calitate excelenta: podele speciale pentru autoutilitare, capitonari pereti laterali din polipropilena precum si alte accesorii excelente pentru a face vehiculul dvs. comercial Ford un aliat perfect pentru munca dvs.

Datorita mobilierului profesional, incarcatura si sculele vor fi asezate in mod optim pentru a fi transportata in siguranta.

ECHIPARE FORD CONNECT

Datorita marimii interioare, Ford Connect ofera montatorilor, mesterilor sau instalatorilor cele mai bune conditii. Configurarea pe care o oferim va permite sa gestionati mai bine spatiul disponibil al vehiculului dumneavoastra. Nu va fie frica sa echipati duba.

ECHIPARE FORD COURIER

Compactul Ford Transit Courier este orice, in afara de mic. Este eficient si robust, ideal pentru transportul mare si instalatori. Tecnolam ofera echipamente auto optime si robuste. Produse profesionale, mobilier modular, suport scara, bancuri de lucru, panouri perforate, podele, capitonari etc.

ECHIPARE FORD CUSTOM

Ford Transit Custom este o autoutilitara echipata cu o usa spate dubla si o usa glisanta. Acest lucru permite incarcarea si descarcarea convenabila. Tecnolam ofera pentru Ford Custom dvs. podele, rafturi scule, dulapuri si alte accesorii pentru a va simplifica munca de zi cu zi.

ECHIPARE FORD TRANSIT

De multi ani, Ford Transit a fost considerat un partener de incredere pentru o mare varietate de companii, care trebuie sa se mute zilnic din magazin cu echipamente. Indiferent de obiectivul dvs. profesional, Tecnolam dispune de echipamente auto economice si robuste pentru vehicul.

ECHIPARE FORD RANGER 4X4

Echipamentul vehiculului Tecnolam se remarca prin greutatea redusa si, prin urmare, imbunatateste capacitatea de incarcare a transportatorului dumneavoastra.ECHIPARE PENTRU TOATE MODELELE DE FURGONETA FORD

Echipari cu mobilier pentru orice model indiferent de an. Podele si capitonari pentru modelele din 2015 pana in prezent.

Echiparile noastre pentru vehiculele comerciale marca Ford sunt compatibile cu

  • Ford Connect
  • Ford Courier
  • Ford Custom
  • Ford Transit
  • Ford Ranger