ECHIPARE FURGONETA MERCEDES-BENZ

Mercedes – Benz Sprinter, Mercedes Vito si Mercedes Citan sunt sinonime cu fiabilitate.

Scaunele confortabile, manevrarea usoara, amortizoarele perfect coordonate cu suspensie unica fac din aceste vehicule comerciale cele mai populare vehicule urbane. Datorita solutiilor modulare marca Tecnolam, aveti atelierul ideal pentru munca dvs. zilnica, satisfacand nevoile dvs. profesionale.

Descoperiti produsele noastre convenabile si fiabile pentru Mercedesul dvs.: calitate fabricata in Italia.

ECHIPARE MERCEDES CITAN

Datorita dimensiunilor sale compacte si spatiului mare de incarcare, este perfect adaptat numeroaselor provocari cu care se confrunta camionetele urbane. Tecnolam ofera securitate suplimentara pentru o viata profesionala confortabila. De exemplu, un sistem de siguranta pe suportul de portbagaj Citan care impiedica deplasarea marfi. Un kit de instalare va permite sa atasati in siguranta cutii de scule si alte materiale. Rampele Tecnolam si sarcinile grele faciliteaza descarcarea Mercedes Citan.

ECHIPARE MERCEDES VITO

Una dintre specialitatile Mercedes Vito este incaperea de  marfa, inclusiv usile glisante care va permit sa acomodati incarcatura in compartiment. Tecnolam produce podele rezistente din lemn marin cu o grosime de 12 mm, rezistente la apa, antiderapante si cu o capacitate portanta foarte mare. In acest fel puteti incarca confortabil si in siguranta. Accesoriile interioare pentru vehicule, precum rafturile si sertarele, va permit sa va transportati incarcatura intr-un mod ordonat si sigur.

ECHIPARE MERCEDES SPRINTER

Cu un debit de pana la 17 m³, sprinterul este foarte versatil si eficient. Echipamentul sprinter ofera o gama larga de rafturi pentru vehiculul utilitar. Echiparile noastre sporesc, de asemenea, confortul si siguranta compartimentului din spate. Un rsuport de portbagaj pentru sprinterul dvs. faciliteaza incarcarea si descarcarea articolelor voluminoase. Cu echipamentele pentru furgonete Tecnolam, furgoneta dvs. va deveni un atelier mobil eficient!ECHIPARE PENTRU TOATE MODELELE DE FURGONETE MERCEDES

Echipari cu mobilier pentru orice model indiferent de an. Podele si capitonari pentru modelele din 2015 pana in prezent.

Echiparile noastre pentru vehicule comerciale marca Mercedes sunt compatibile cu

  • Citan
  • Sprinter 
  • Vito

Program

Luni - Vineri: 9:00- 17:00
Sambata si Duminica: inchis

ULTIMATE CATALOAGE ADAUGATE

 Date Contact

S.C. TECNOLAM-RO SRL
Sediu social: Oras Otopeni, Strada 23 August, Nr.244-2, Lotul 4 Camera Nr.1, Parter, Judet Ilfov
Tel mobil: +4 0744.241.437
Tel mobil: +4 0751.956.257

© 1981 - 2021 Tecnolam Romania. Toate drepturile rezervate. T Tecnolam este marca inregistrata la OSIM cu nr. depozit M 2014 06953