Politica de confidentialitate

Aceasta politica explica cand si de ce colectam informatiile personale, cum le folosim, conditiile in care le putem dezvalui altora, ce fel de informatii colectam si ce optiuni si drepturi aveti ca utilizator al acestui site.

Prin utilizarea serviciilor noastre, sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate si de asemenea cu termenii si conditiile noastre.

Data la care intra în vigoare acest document: 07 Iulie 2018, ultima actualizare

  1. Cine suntem noi?

Noi suntem S.C. TECNOLAM-RO SRL, denumita in continuare si “Compania”, producator de sisteme de ordonare pentru service mobil.
Compania este o societate cu raspundere limitata  J23/3006/2015; CUI 19229006, cu sediul Social in Oras Otopeni, Strada 23 August, Nr.244-2,Lotul 4 Camera Nr.1, Parter, Judet Ilfov.

  1. Cum colectam informatiile de la dumneavoastra?

Obtinem informatii cu acordul dumneavoastra atunci cand ne contactati pentru a solicita informatii despre serviciile noastre sau pentru a solicita o oferta de pret, fie prin email sau telefon.

Informatiile dumneavoastra au fost obtinute de Companie din urmatoarele surse:

Angajati, cereri de oferta de pret; Angajati ai colaboratorilor; Autoritati publice; Website-uri publice; Institutii de Educare; Furnizori si Prestatori;

  1. Ce informatii colectam si cum se utilizeaza?

Colectam informatii pentru a ne permite sa ne indeplinim obligatiile fata de clientii nostri si sa raspundem la intrebari de afaceri sau sa oferim cotatii de pret pentru serviciile noastre.

Explicit, colectam urmatoarele date cu caracter personal:

Nume, Email, Telefon – Pentru a putea primi o oferta personalizata afacerii dumneavoastra din partea noastra, avem nevoie de aceste date pentru a va putea contacta, atunci cand va exprimati dorinta de a primi o astfel de oferta, prin formularul nostru de contact de pe site.

Comenzi Tecnolam-RO SRL

  • Nume si prenume – avem nevoie de aceste date pentru livrarea produselor comandate
  • E-mail – adresa de e-mail o folosim pentru a va confirma comanda si pentru a va informa despre stadiul comenzii dvs.
  • Numar de telefon – va vom contacta daca apar probleme la livrarea produselor dvs.
  • Adresa de livrare – avem nevoie de aceste date pentru livrarea produselor comandate
  • Adresa de facturare – avem nevoie de aceste date pentru a va emite factura

Suport Tecnolam-RO SRL

  • Nume si prenume – avem nevoie de aceste date pentru a va identifica
  • E-mail – adresa de e-mail o folosim pentru a comunica cu dumneavoastra pentru a va rezolva problema
  • Numar de telefon – va vom contacta pentru a grabi rezolvarea unei probleme; comunicarea va fi inregistrata pentru a documenta problema dvs. si rezolvarea ei.

Aceste date cu caracter personal ne permit sa avem un contact initial cu un prospect, in vederea incheierii unui contract de prestari servicii.

Compania proceseaza datele dumneavoastra pentru scopurile prevazute in aceasta Policita de Confidentialitate, iar temeiul juridic in baza caruia se proceaza datele sunt detaliate aici:

Detalierea Temeiurilor legale de procesare a datelor conform GDPR
Aceasta harta prezinta diferitele temeiuri legale pentru procesarea datelor personale
conform GDPR si indica articolele si preambulul specifice fiecarei baze legale de procesare
Nr. crt.Baza legala (temei juridic)Articol si PreambulScopul prelucrarii aferent temeiului legal
1ConsimtamantRec.32, 42, 43; Art.6(1)(a) Procesarea este permisa daca persoana vizata si-a dat acordul la prelucrarea datelor sale personale
2Executarea unui contractRec.44; Art.6(1)(b) Procesarea este permisa daca este necesara pentru intrarea intr-un contract, pentru executarea unui contract la care persoana vizata este parte
3Indeplinirea unei obligatii legale ce ii apartine OperatoruluiRec.45; Art.6(1)(c), 6(3) Prelucrarea este permisa daca este necesara pentru indeplinirea unei obligatii legale prevazuta in dreptul Uniunii, sau in legislatia romaneasca aplicabila Operatorului
4Protejarea intereselor vitaleRec.46; Art.6(1)(d) Prelucrarea este permisa daca este necesara pentru protejarea intereselor vitale ale persoanei vizate sau ale unei alte persoane fizice
5Interesul PublicRec.45; Art.6(1)(e)Prelucrarea este permisa daca este necesara pentru indeplinirea unei sarcini executate in interesul public sau este ca urmare a exercitarii autoritatii publice cu care este investit Operatorul
6Interesul Legitim al Operatorului sau al unei terte partiRec.47, 48; Art.6(1)(f) Prelucrarea este permisa daca este necesara in scopul intereselor legitime urmarite de Operator sau de o terta parte, cu exceptia cazul in care prevaleaza interesele sau drepturile si libertatile fundamentale ale persoanei vizate, care necesita protejarea datelor cu caracter personal, in special cand persoana vizata este copil
 Prelucrarea de categorii speciale de date cu caracter personalRec.51-56; Art.9Prelucrarea de categorii speciale de date cu caracter personal este interzisa, cu exceptia:
  Art.9(2)(a) Subiectul vizat si-a dat acordul in mod expres
  Art.9(2)(b) Prelucrarea este necesara in contextul exercitarii unor drepturi ale Operatorului sau subiectului vizat decurgand din domeniul ocuparii fortei de munca si al securitatii sociale si protectiei sociale
  Art.9(2)(c) Prelucrarea este necesara pentru protejarea intereselor vitale ale persoanei vizate sau ale unei alte persoane fizice aflata in incapacitate fizica sau juridica de a-si da consimtamantul
  Art.9(2)(d) Prelucrarea este efectuata in cadrul activitatilor legitime ale unei asociatii, fundatii, sau orice alt organism fara scop lucrativ, cu conditia ca prelucrarea sa se refere numai la membrii sau la fostii membrii ai organismului respectiv, sau la persoane cu care acesta are contacte permanente in legatura cu scopurile sale si ca datele personale sa nu fie comunicate tertilor fara consimtamantul persoanei vizate
  Art.9(2)(e) Prelucrarea se refera la date care sunt facute publice in mod manifest de catre persoana vizata
  Art.9(2)(f) Prelucrarea este necesara pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta sau ori de cate ori instantele actioneaza in exercitiul functiei lor judiciare
  Art.9(2)(g) Prelucrarea este necesara din motive de interes public major, in baza legii, proportionat cu scopul urmarit si protejeaza interesele persoanei vizate
  Art.9(2)(h)Prelucrarea este necesara in scopuri legate de medicina preventiva sau a  muncii, de evaluarea capacitatii de munca, a angajatului, de stabilire a unui diagnostic medical, de furnizarea de asistenta medicala sau sociala sau a unui tratament medical sau de gestionarea sistemelor si serviciilor de sanatate si asistenta sociala, conform legii Uniunii sau al legii nationale sau in temeiul unui contract incheiat cu un cadru medical   
  Art.9(2)(i) Prelucrarea este necesara din motive de interes public in domeniul sanatatii publice
  Art.9(2)(j)Prelucrarea este necesara pentru scopuri de arhivare in interesul public, pentru scopuri istorice, stiintifice sau statistice, supuse masurilor adecvate de protectie
 

3.1. Datele sensibile

Nu colectam date personale sensibile (de exemplu, sanatate, date genetice, biometrice, origine rasiala sau etnica, opinii politice, credinte religioase sau filosofice, apartenenta la sindicate, orientare sexuala). Solicitam in mod expres sa nu va furnizati niciun fel de date sensibile.

3.2. Informatii despre copii

Serviciile noastre nu sunt directionate catre copii sub 14 ani. Daca aflati ca un copil sub 14 ani ne-a furnizat informatii personale fara consimtamant, va rugam sa ne contactati.

 3.3. Terte parti

Nu vom vinde sau inchiria informatiile dvs. unor terte parti.

Nu vom impartasi informatiile dvs. unor terte parti in scopuri de marketing.

Putem transmite informatiile dvs. unor terti furnizori de servicii pe care i-am angajat in scopul indeplinirii sarcinilor si furnizarii de servicii pentru dumneavoastra in numele nostru (de exemplu, putem oferi detaliile dumneavoastra de contact unei companii de curierat rapid in cazul in care solicitati ca un document sa va fie livrat la o anumita adresa).

De asemenea, folosim anumite servicii “3rd party” pentru a ne ajuta sa ne indeplinim obligatiile contractual.

Detaliat mai jos sunt tipurile de categorii de “3rd Party”:

  1. Furnizori de servicii – de exemplu, folosim si serviciul de email GoDaddy pentru a putea comunica cu dumneavoastra; Practiciani de medicina muncii;
  2. Consultanti profesionisti – de exemplu, avocati, auditori, asiguratori si orice alt consultant profesionist din afara Companiei;
  3. Autoritati publice si guvernamentale – de exemplu: Autoritati de reglementare a activitatii Companiei; Autoritati cu scop in punerea in executare a legii; Organisme publice si legale;
  1. Controlul informatiilor

Aveti anumite drepturi cu privire la informatiile pe care le detinem despre dumneavoastra, astfel cum sunt definite in Regulamentul general privind protectia datelor (EU GDPR). Daca doriti sa exercitati aceste drepturi, puteti sa ne contactati la adresa de email gabrielapuflea@tecnolam.ro incluzand si adresa dumneavoastra de e-mail folosita in prima instanta (acesta este identificatorul unic pe care il folosim pentru a identifica si a compara informatiile personale).

4.1. Solicitarea unei copii a informatiilor dvs.

Puteti solicita gratuit o copie a tuturor datelor personale pe care le detinem despre dumneavoastra. La cerere, vom furniza datele personale pe care le avem in evidenta despre dumneavoastra. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne trimiteti o cerere scrisa prin care va exprimati acest drept, la adresa de email gabrielapuflea@tecnolam.ro

4.2. Actualizarea sau corectarea informatiilor

Precizia informatiilor dumneavoastra este importanta pentru noi. Daca modificati adresa de e-mail sau orice alta informatie pe care o detinem este inexacta sau depasita, contactati-ne pentru a ne putea corecta inregistrarile. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne trimiteti o cerere scrisa prin care va exprimati acest drept, la adresa de email gabrielapuflea@tecnolam.ro . 

 4.3. Stergerea informatiilor

Aveti dreptul sa solicitati gratuit stergerea informatiilor dumneavoastra personale. Cu exceptia cazului in care exista un motiv convingator ca datele sa nu fie sterse (de exemplu, daca trebuie sa folosim aceste date pentru a ne indeplini obligatiile contractuale sau legale, pastrarea facturilor emise pe o perioada determinata de timp, etc.), datele dumneavoastra personale vor fi sterse la cerere. 

4.4. Automatizarea procesului decizional

Nu utilizam informatii personale pentru luarea de decizii sau crearii unui profil al dumneavoastra; datele dumneavoastra nu fac obiectul luarii automate a deciziilor sau a crearii unui profil.

  1. Securitate

Compania ia in serios securitatea. Pentru a va proteja informatiile de pierderi, folosire incorecta sau acces neautorizat sau dezvaluire, am pus la punct proceduri fizice, electronice si manageriale adecvate pentru a proteja si asigura informatiile pe care le colectam. Acesti pasi includ urmatoarele:

  1. Minimizarea datelor
  2. Utilizarea parolelor de bune practici
  3. Monitorizarea securitatii site-ului
  4. Filtrarea traficului de tip spam
  5. Cele mai bune practici de securitate privind dispozitivele (PC-uri, laptop-uri, dispozitive mobile), conturile online, accesul fizic si stocarea fizica.
  6. Formarea si responsabilizarea personalului in ceea ce priveste protectia datelor
  1. Acces neautorizat la date

Politica noastra de securitate a datelor cu caracter personal include un proces clar de tratare a unei brese de securitate. Daca este cazul, va vom notifica cu promptitudine orice acces neautorizat la informatiile dumneavoastra personale.

  1. Reclamatii

Daca doriti sa adresati o plangere cu privire la modul in care am tratat informatiile dvs. personale, ne puteti contacta direct si vom investiga problema.

Date Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) – website: www.dataprotection.ro; email: anspdcp@dataprotection.ro

telefon: +40.318.059.211

Orice intrebari privind aceasta politica si practicile noastre de confidentialitate trebuie trimise prin e-mail la gabrielapuflea@tecnolam.ro

07.07.2018, ultima actualizare

© 1981 - 2021 Tecnolam Romania. Toate drepturile rezervate. T Tecnolam este marca inregistrata la OSIM cu nr. depozit M 2014 06953