ECHIPARE FURGONETA OPEL

Echipamentele utilitare Opel Tecnolam sunt studiate si concepute pentru fiecare cerinta de lucru.

Alegerea materialelor pe care le folosim la producerea mobilierului este studiata cu atentie de catre tehnicienii nostri pentru a asigura rezistenta, usurinta si durabilitatea mobilierului nostru in timp.

Linia profesionala de mobilier pentru autoutilitare TI-VAN va permite sa organizati mai bine spatiul vehiculului dvs., garantand robustete si fiabilitate la cel mai bun pret de pe piata.

Transforma furgoneta Opel intr-un atelier mobil

ECHIPARE OPEL COMBO

 

Flexibilitate maxima datorita aspectului sau compact si spatiului interior generos care se adapteaza perfect vietii dvs. de zi cu zi datorita sistemelor de rafturi Tecnolam. Rafturile si sertarele cu placa de separare si cutii pentru scule din plastic ofera o utilizare mai usoara. Suportul mobil cu surub si sertarele pivotante usureaza, de asemenea, munca si sunt suportul perfect pentru acest vehicul Opel.

ECHIPARE OPEL VIVARO

 

Opel Vivaro face parte din noile vehicule de transport incepand cu 2014 Datorita sistemelor de sertare si rafturi, dulapurilor pentru scule si rafturilor pentru sertare, puteti utiliza Opel Vivaro in mod sensibil si sigur in compania dumneavoastra. Toate modulele pentru a va configura vivaro sunt echipate cu materialul de fixare relativ si sunt usor de fixat chiar si in autonomie completa. Pentru a nu neglija siguranta si confortul, oferim, de asemenea, accesorii speciale complete, cum ar fi dozatoare de sspun, suporturi pentru role pentru hartie, cutii de prim ajutor sau suporturi pentru cutii.

ECHIPARE OPEL MOVANO

 

Compartimentul Opel Movano impresioneaza prin versatilitate, flexibilitate. Din acest motiv, este deosebit de potrivit pentru operatorii comerciali. Podeaua vehiculului ofera o eficienta maxima pentru a proteja cat mai bine suprafata de incarcare. Acoperirile de perete previn deteriorarea peretilor laterali, cum ar fi rugina sau umflaturile. Acest lucru asigura o durata de viata lunga si o valoare mai mare de revanzare a autoutilitarei. Rafturile si sertarele pentru Opel Movano sunt echipate cu foi detasabile si covoare antiderapante de inalta calitate.ECHIPARE PENTRU TOATE MODELELE DE FURGONETE OPEL

Echiparile noastre pentru vehicule comerciale marca Opel sunt compatibile cu

  • Opel combo incepand cu anul de fabricare 2010
  • Opel movano incepand cu anul de fabricare 2010
  • Opel vivaro incepand cu anul de fabricare 2014

© 1981 - 2021 Tecnolam Romania. Toate drepturile rezervate. T Tecnolam este marca inregistrata la OSIM cu nr. depozit M 2014 06953