ACCESORII PENTRU ECHIPARE AUTOUTILITARE

Sunt nenumarate accesorii care pot fi montate pe vehiculele tale pentru a le face mai versatile, eficiente si pentru ca tu sa le poti folosi la potentialul lor maxim.

Astfel, in functie de activitatea pe care o desfasori, poate ar fi necesar sa montezi o rampa de incarcare pe autoutilitara ta, sau poate sa folosesti suporturi de ancorare a marfii. Indiferent de ce ai nevoie, poti conta pe Tecnolam sa te ajute!


Experienta noastra si a inginerilor mecanici pe care ii angajam este punctul principal care ne recomanda. Motivul este simplu, de-a lungul timpului am dus la bun sfarsit atat de multe proiecte incat inginerii nostri stiu care sunt cerintele fiecarei probleme in parte. Astfel, daca doriti sa va dotati furgoneta cu echipamente si accesorii care sa va ajute sa va desfasurati activitatea mai eficient, tot ce trebuie sa faceti este sa veniti la noi si sa lasati inginerii nostri ingeniosi sa se ocupe de restul.
Vom reusi intr-un timp foarte scurt sa iti transformam autoutilitara standard intr-un adevarat vehicul de interventie, pregatit sa raspunda oricarui incident sau sa transporte orice ai putea sa iti doresti. Dotandu-ti autoutilitara cu diverse accesorii vei putea sa obtii un avantaj in fata competitorilor tai. Cu ajutorul Tecnolam, poti sa iti transformi vehiculele in adevarate masinarii gata sa raspunda oricarui fel de defectiune sau incident.
Nu trebuie sa iti mai faci griji in legatura cu concurenta, nu trebuie sa iti mai faci probleme ca angajatii tai nu au uneltele potrivite pentru misiunea pe care trebuie sa o indeplineasca. Vino cu vehiculele tale la Tecnolam, iar noi vom avea grija ca acestea sa fie dotate cu toate echipamentele necesare desfasurarii activitatii tale. Cand vom termina, acestea vei putea sa observi instant procesul de evolutie prin care autoutilitarele tale au trecut si vei putea sa le folosesti la potentialul lor maxim, fara niciun fel de grija.


Astfel, daca vrei ca firma ta sa faca un pas in fata si sa poti sa preiei proiecte din ce in ce mai complexe, atunci vino la Tecnolam si lasa inginerii nostri experimentati sa te ajute!

SUPORT DE MENGHINA CULISANT

Suportul pentru menghina culisant este excelent atunci cand nu ai prea mult spatiu disponibil in autoutilitara ta de lucru.

SUPORT DE MENGHINA RABATABIL

Suport practic reglabil pe inaltime care este plasat in suporturile de menghina basculante pentru a oferi o rezistenta mai buna atunci cand se utilizeaza menghina.

ACCESORIU PENTRU MENGHINA RABATABILA

SUPORT PENTRU CABLURI

Structura practica in intregime din otel care va permite sa sustineti cablurile si poate fi fixata atat in ​​modulele Tecnolam, cat si pe peretii autoutilitarei.

SUPORT PENTRU TUBURI

Suport pentru tuburi care trebuie fixate in raftul pentru camionete

KIT DE FIXARE MOBILIER

Kit practic pentru fixarea mobilierului

BAZA ROTATIVA

PENTRU MENGHINA

Suport practic din otel zincat care permite rotatia in orice pozitie si blocarea relativa a menghinei prin cele doua manere practice.

MENGHINA DIN OTEL SUDAT

Menghina in otel sudat de 110 mm inclusa cu falcile de prindere

BIDON 20L SI SUPORT DE BIDON DIN FIER

Suport de bidon din aluminiu, inclusiv cu bidon de fier de 20L potrivit pentru transportul uleiurilor sau combustibililor.

KIT OPRITOR DE VALIZE

Kitul este aplicat in interiorul acoperitoarelor de roata deschise si are un maner de blocare, un suport contra si o sina. Manerul va permite sa tineti valizele blocate pe partea laterala a acoperitoarei de roata, prevenind orice miscare. Avantajul sau este ca poate gazdui diferite dimensiuni de valize.

SUPORT CU GLISIERA PENTRU GENERATOR

*glisiera vine predata fara generator

Glisiera detasabila pentru sarcini grele, utilizabila pentru generatoare, diferite materiale Tecnolam si pentru orice alta sarcina pe care doriti sa o scoateti din autoutilitara. Extractie de la 900 mm si capacitate de 230 Kg.

Priza exterioara autoutilitara

Panou perforat pentru ustensile cu carlige

STINGATOR CU PULBERE

Stingator cu pulbere de 2 sau 4 Kg cu suport.

SUPORT STINGATOR

CUTII TRANSPARENTE DIN PLASTIC

9 CUTII RABATABILE DIN PLASTIC

6 CUTII RABATABILE DIN PLASTIC

5 CUTII TRANSPARENTE DIN PLASTIC

Suport pentru ancorare marfa

Plafoniera cu neon tip led

Suport metalic si bidon de apa cu robinet – 10 litri

Dozator pentru sapun lichid

Suport metalic + rola de hartie

Bara metalica din otel pentru ancorare cu chinga

Trusa de prim ajutor

Lada pentru scule voluminoase

Panouri metalice perforate pentru scule

Suport cablu cu suport bec

Girofar magnetic reglabil

Prelungitor pentru curent

Prelungitorul cu triplu stecar – o sursa de curent potrivita pentru munca pe teren. Prelungitorul se poate monta pe banc, pe panou sau pe mobilierul Tecnolam.

Cutii detasabile

Bare opritor marfa

Suport reviste

Rampa incarcare

Valize pentru scule

Canistra metalica

CERE OFERTA GRATUITA PENTRU ACCESORII

Program

Luni - Vineri: 9:00- 17:00
Sambata si Duminica: inchis

ULTIMATE CATALOAGE ADAUGATE

 Date Contact

S.C. TECNOLAM-RO SRL
Sediu social: Oras Otopeni, Strada 23 August, Nr.244-2, Lotul 4 Camera Nr.1, Parter, Judet Ilfov
Tel mobil: +4 0744.241.437
Tel mobil: +4 0751.956.257

© 1981 - 2021 Tecnolam Romania. Toate drepturile rezervate. T Tecnolam este marca inregistrata la OSIM cu nr. depozit M 2014 06953