Skip to main content

Expozitii

De-a lungul anilor Tecnolam a participat la nenumarate expozitii cu echipari profesionale pentru autoutilitare, mobilier si accesorii de inalta calitate, rezistente, compacte, durabile si extrem de utile.  Acest mobilier a fost gandit si proiectat pentru a satisface orice nevoie si dorinta a clientului in diferite domenii de lucru pentru electrician, mecanic, instalator, mester, hidraulic, sudor, constructor si multi altii.
Echiparile noastre duc in doua directii, o ramura este axata pe ateliere mobile iar cea de-a doua are legatura cu tot ce tine de ateliere fixe.

ATELIER MOBIL

Pentru atelierul mobil, configurarea vehiculului comercial se face mai intai printr-o consultanta gratuita, in care se traseaza primele date: marca si modelul autoutilitarei ce se doreste echipata cu anul de fabricare; ampatamentul acesteia (distanta dintre axe – mijlocul roti din fata pana la mijlocul roti din spate); care latura se vrea mobilata, spatele cabinei, latura stanga sau dreapta; in ce domeniu de lucru este folosita camioneta; care sunt cerintele si nevoile meseriasului.

Echiparile noastre pot avea diferite configuratii. Mobilierul este modular si permite o gama variata de setari, astfel aveti libertatea de alegere. 

  • Atelierul mobil poate fi echipat cu mobilier cu acoperitoare de roata deschisa sau inchisa cu jaluzea. In cazul in care se lasa deschisa, i se poate monta un sistem de blocare valize. 
  • Mobilierul poate avea sertare culisante, rafturi cu despartitoare, cutii detasabile de diferite dimensiuni si culori pentru depozitare unelte, suruburi, chei etc. De asemenea avem cutii transparente excelente pentru depozitare care te ajuta sa gasesti rapid tot ce ai nevoie.
  • Dulapul conceput de Tecnolam este prevazut cu suport pentru depozitarea valizelor fie ele din plastic sau metal si compartimentate in interior cu cutii mici. 
  • Tavita extensibila care se gaseste in partea de sus a mobilierului are rol de spatiu depozitare tuburi, tije sau orice obiect lung care are nevoie de spatiu.
  • Atasat mobilierului monobloc ti car avem suportul de menghina rabatabil sau suportul culisant. Un accesoriu excelent pentru cei care doresc sa isi desfasoare activitatea pe teren.
  • Pe mobilier se poate instala un blat din lemn de fag de 40mm sau din fier care are un rol esential pentru lucrul manual care trebuie executat pe loc.
  • Sunt nenumarate accesorii care pot fi montate in atelierul tau mobil precum bare pentru blocarea marfurilor, bare metalice dotate cu chinga pentru ancorare, rampa pentru incarcare/ descarcare, suport de portbagaj si suport de scara.
  • Si nu in ultimul rand producem podea din lemn multistrat tratat cu rasini si decupata la pantograf dupa dimensiunile furgonetei si capitonarea peretilor laterali si a usilor, cu placi din polipropilena de culoare gri deschis.

ATELIER FIX 

Echiparea atelierului fix sau a spatiului unde iti desfasori munca de zi cu zi, fie el un garaj sau un service, este absolut necesara. Pentru a putea lucra in siguranta, ordine si rapiditate, ai nevoie ca fiecare unealta sa aibe locul ei vizibil si usor de accesat. 

Dulapurile concepute de catre inginerii Tecnolam sunt modulare si se pot configura dupa cerinta. Pot avea carucioare, panouri pentru agatat scule, rafturi de diferite dimensiuni dar si blat pentru postul de lucru.
Daca doresti mai multe informatii despre produsele noastre, nu ezita sa ne contactezi sau sa ne urmaresti pe diferitele platforme social.

TECNOLAM CRESTE IN CONTINUARE

Suntem bucurosi de onoarea pe care o avem de fiecare data cand participam la diferite expozitii si ne intalnim cu noi clienti dar si cu cei cu care colabaram deja.
De asemnea feedback-ul clientului ne-a incurajat si ne-a dat energia necesara pentru a continua sa excelam in ceea ce facem si pentru aceasta va multumim.

Profitam de fiecare ocazie pentru a ajunge tot mai aproape de voi si pentru a va ajuta sa va desfasurati munca de zi cu zi cu usurinta, cu rezultate maxime si cu entuziamsul necesar.

Mai jos gasiti cateva din expozitiile la care echipa Tecnolam participa de ani de zile cu produse de cea mai inalta calitate.

Indagra Romexpo 30 oct – 3 nov 2019

Salonul Auto Moto Bucuresti

Expozitie Agriplanta din Fundulea

Expozitie Dubai

Expozitie Hannover

Expozitie Bologna

Autonet Mobility Show

Expozitie Autopromotec