ECHIPARE FURGONETA RENAULT

Echipamentul pentru camionete Renault este simplu si robust, ceea ce le permite celor care transforma o camioneta Renault intr-un adevarat atelier mobil bazat pe nevoile individuale de munca.

Producem direct mobilier, podele, capitonari și suportul de portbagaj pentru a oferi clientului solutia ideala pe baza sarcinii pe care o indeplineste.

Echipamentul pentru Renault fabricat de catre Tecnolam ofera multe avantaje, deoarece producatorii putem oferi o gama larga de produse care pot fi personalizate si in fiecare detaliu.

Alegeti modelul Renault-ului dvs. si uitati-va la solutiile modulare pe care le-am proiectat pentru autoutilitara dvs. sau solicitati o oferta 3D gratuita.

ECHIPARE RENAULT KANGOO

Transformarea zonei de incarcare a unui vehicul mic pentru a deveni un excelent coleg de lucru. Solutii personalizate si perfect adaptate compartimentului autoutilitarei dvs. Solicitati oferta personalizata si un proiect realizat in 3D de catre inginerii nostri de vanzari pentru a profita la maximum de capacitatea de incarcare a acestei autoutilitare.

ECHIPARE RENAULT TRAFIC

Cu a treia generatie Renault Trafic este posibil sa transportati pana la 4,15 metri lungime intr-un spatiu mare de incarcare.

ECHIPARE RENAULT MASTER

Furgoneta de dimensiuni medii, Renault Master este un vehicul ideal pentru instalatorii de sisteme de incalzire, ferestre si usi, tamplari, instalatori de tigla si alti mesteri ai constructiilor.

Tecnolam a dezvoltat sisteme de securitate si ordine adaptate pentru utilizarea optima a spatiului interior mare. Uneltele sunt protejate de vibratiile din timpul mersului in valize si dulapuri. Articolele mici sunt depozitate in sertare si rafturi antiderapante dupa fiecare calatorie.ECHIPARE PENTRU TOATE MODELELE DE FURGONETE RENAULT

Echipari cu mobilier pentru orice model indiferent de an. Podele si capitonari pentru modelele din 2015 pana in prezent.

Echiparile noastre pentru vehicule comerciale marca Renault sunt compatibile cu

  • Renault Trafic
  • Renault Kangoo
  • Renault Master

Program

Luni - Vineri: 9:00- 17:00
Sambata si Duminica: inchis

ULTIMATE CATALOAGE ADAUGATE

 Date Contact

S.C. TECNOLAM-RO SRL
Sediu social: Oras Otopeni, Strada 23 August, Nr.244-2, Lotul 4 Camera Nr.1, Parter, Judet Ilfov
Tel mobil: +4 0744.241.437
Tel mobil: +4 0751.956.257

© 1981 - 2021 Tecnolam Romania. Toate drepturile rezervate. T Tecnolam este marca inregistrata la OSIM cu nr. depozit M 2014 06953