Skip to main content

ECHIPARE FURGONETA NISSAN

Vehiculele comerciale NISSAN, precum modelele NV200, NV300 si NV400, ofera o baza competitiva cu o garantie exceptionala a producatorului.

Datorita accesoriilor noastre, pentru a satisface perfect nevoile dumneavoastra comerciale. Configurati setarea personalizata pentru camioneta NISSAN NV200, NISSAN NV300, NV400 sau Navara.

ECHIPARE NISSAN NV 200

Podele vehiculului, capitonarea peretilor si sisteme de sertare pivotante pentru munca de zi cu zi. Cu o capacitate de incarcare sigura si bine calibrata, vehiculul dvs. Nissan NV200 devine un partener de incredere in afacerea dvs.

ECHIPARE NISSAN NV 300

Utilizati in mod optim volumul mare de marfa al autoutilitarei mici NV300. si optimizati spatiul cu rafturile Tecnolam.

ECHIPARE NISSAN NV 400

Lucrati mai eficient, indiferent de profesie, cu structura vehiculului unic pentru NISSAN NV400. Utilizati cabina spatioasa a camionetei NV400 in siguranta si ingrijit. Cu sistemele de amenajare Tecnolam, materialul si accesoriile dvs. vor fi intotdeauna in ordine.

ECHIPARE NISSAN NAVARA

Autovehiculul dumneavoastra destinat interventiilor este o investitie care trebuie protejata in timp. TECNOLAM va propune cel mai economic si ergonomic sistem de lucru ce necesita un minim de preocupare.ECHIPARE PENTRU TOATE MODELELE DE FURGONETE NISSAN

Echipari cu mobilier pentru orice model indiferent de an. Podele si capitonari pentru modelele din 2015 pana in prezent.

Echiparile noastre pentru vehicule comerciale marca Nissan sunt compatibile cu

  • Nissan NV 200 
  • Nissan NV 300
  • Nissan NV 400
  • Nissan Navara