Poza principala pentru Echipamente Autoutilitara Nissan Navara

Echipamente Autoutilitara Nissan Navara

Autovehiculul dumneavoastră destinat intervențiilor este o investiție care trebuie protejată în timp. TECNOLAM vă propune cel mai economic și ergonomic sistem de lucru ce necesită un minim de preocupare.

Toate produsele noastre sunt realizate din aluminiu și inox pentru a garanta robustețea mobilierului și greutatea optimă a acestuia.

Mobilierul nostru este personalizat în funcție de:

  • specificul activității clientului
  • de culoarea pe care o dorește
  • de tipul de mașină pe care o are sau intenționează să o cumpere
  • este confecționat din tablă de primă calitate; țara de origine Italia, cu grosimi ce variază între 1 și 3 mm. Mobilierul este confecționat cu utilaje
    semiautomate cu control numeri de ultimul tip. Pe site www.tehnotab.ro poate fi văzut tot ciclul de producție din România. Vopselele folosite sunt vopsele pulberi ecologice iar procesul de vopsire se face utilizând tehnologia în câmp electrostatic.
  • Mobilierul este modular astfel încât se poate confecționa orice tip de mobilier. Plecând de la o structură de întărire care se poziționează pe acoperitoarea roții furgonetei putem construi mobilierul folosind diverse dimensiuni de sertare, rafturi deschise, vestiare și accesorii de blocare pentru marfa astfel încât acestea să fie ordonate și să nu se deplaseze în timp ce mașina se află în mișcare.
Sună Mesaj