Skip to main content

SUPORT PORTBAGAJ SI SUPORT SCARA

Suport de portbagaj si suport de scara pentru autoutilitare

“SUPORT DE PORTBAGAJ SI SUPORT DE SCARA REALIZATE IN ALUMINIU SE INSTALEAZA PE ACOPERISUL AUTOUTILITAREI. ESTE POTRIVIT PENTRU TRANSPORTUL GREU”

Suportul de portbagaj  si suportul de scara constituie cea mai importanta echipare pentru furgonete pentru electricieni, instalatori etc. datorita spatiului extra pentru depozitare obiecte lungi.

Aceste tipuri de produse pentru vehicule comerciale, datorita constructiei modulare, pot fi usor reutilizate pe autoutilitare de diferite marci si diferite tipuri; de fapt, pur si simplu schimbati accesoriile de pe acoperisul autoutilitarei. In general, suportul pentru scara si suportul pentru portbagaj de ultima generatie sunt potrivite pentru toate tipurile de camionete: de la Trafic la Fiorino, de la Movano la Vivaro, de la Ducato la Doblò, de la Transit la Kangoo, de la Transporter la NV200 si multe alte modele si marci auto.

Suport de portbagaj si suport de scara

Kit-ul cu suport de portbagaj si suport de scara de ultima generatie reprezinta produse inovatoare, concepute folosind tehnologii de ultima generatie in domeniul accesoriilor pentru vehicule comerciale.

Aceste sisteme pentru transportul marfurilor si sculelor pe acoperis sunt realizate in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate: selectarea atenta a materialelor utilizate, precum aliajul de aluminiu si otelul inoxidabil, face posibila introducerea pe piata a barelor pentru scari usoare, robuste si rezistente, durabil, economisind spatiu pretios.

Faptul ca aceste produse sunt fabricate in principal din aluminiu inseamna ca sunt extrem de fiabile si sigur nu vor rugini.

CALITATE TECNOLAM ASIGURATA. SUPORTUL DE PORTBAGAJ SI SUPORTUL DE SCARA  A FOST CREAT PENTRU A DURA IN TIMP

  • Usor
  • Sigur
  • Mai mult confort
  • Instalare rapida
  • Rola pe spate 
  • Deflector pentru fluxul de aer

SUPORT DE SCARA

“Incarcati si descarcati scarile fara efort

Suportul de scara si suportul de portbagaj va permit sa economisiti timp si efort: acum nu mai este necesar sa lucrati din greu pentru a transporta scarile, deoarece suportul pentru scara fac ca incarcarea ei pe acoperisul camionetei sa fie simpla si sigura.

Desigur, pe piata este posibil sa gasiti diferite tipuri de suporti pentru scara, care completeaza in mod vag echipamentul pentru camioneta. In primul rand, exista suport pentru scara cu o bara si cu doua bare.

Apoi mai este suportul cu o sina de ghidaj cu o parte libera, acoperita cu un strat de cauciuc pentru aderenta majora.

In ceea ce priveste suportul de scara cu cadere echilibrata, acesta din urma prevede ca scara sa fie pivotata chiar dincolo de centrul de greutate. In acest fel, in timpul incarcari si descarcari, efortul fizic este redus considerabil.

Acest tip de suport pentru scari este ideal pentru camionete mici si medi, cum ar fi Doblò, Berlingo, Kangoo, Transporter etc.

Suportul de scara cu coborare atenuata, este echipat cu un amortizor, care ajuta la incetinirea miscarii suportului.

Structura particulara a acestui produs permite o coborare completa a sinei catre pamant, indiferent de inaltimea camionetei. Prin urmare, nu mai este necesar sa ridicati scara depunand efort fizic. Aceasta caracteristica il face perfect pentru masinile comerciale mijlocii-mari, cum ar fi Trafic, Ducato etc.

In acest tip de suport pentru scara, care poate fi definit si cu o coborare controlata, datorita unui sistem de amortizoare cu glisiera, scara este adusa automat la sol, permitand operatorilor sa descarce scara fara niciun efort. Odata ce scara a fost luata, sina mentine o pozitie stabila, ramanand nemiscata, fara socuri accidentale care o pot face sa urce fara control.

suport fixare scara portbagaj

Suport de scara cu urcare si coborare asistata

Asiguram garantie maxima din punct de vedere al sigurantei si fara pericol pentru operatori.
Pentru a readuce sina inapoi pe acoperisul autoutilitarei, problema este si mai usoara: prin apasarea usoara, sina este ridicata si sistemul de amortizor faciliteaza urcarea in pozitia de intoarcere. Apoi, blocati doar manetele de siguranta.

AI NEVOIE DE O OFERTA PENTRU SUPORT DE PORTBAGAJ SI SUPORT DE SCARA PENTRU FURGONETA TA? COMPLETEAZA FORMULARUL SI VEI FI CONTACTAT IN CEL MAI SCURT TIMP