SUPORT PORTBAGAJ SI SUPORT SCARA

Suport de portbagaj, bare si suport de scara pentru autoutilitare

“SUPORT DE PORTBAGAJ SI SUPORT DE SCARA REALIZATE IN ALUMINIU SE INSTALEAZA PE ACOPERISUL AUTOUTILITAREI. ESTE POTRIVIT PENTRU TRANSPORTUL GREU”

Barele transversale pentru portbagaj, suportul de portbagaj  si suportul de scara constituie cea mai importanta echipare pentru furgonete pentru electricieni, hidraulici etc.

Aceste tipuri de produse pentru vehicule comerciale, datorita constructiei modulare, pot fi usor reutilizate pe autoutilitare de diferite marci si de diferite tipuri; de fapt, pur si simplu schimbati accesoriile de pe acoperisul autoutilitarei. In general, suportul pentru scara si suportul pentru portbagaj de ultima generatie sunt potrivite pentru toate tipurile de camionete: de la Trafic la Fiorino, de la Movano la Vivaro, de la Ducato la Doblò, de la Transit la Kangoo, de la Transporter la NV200, si multe alte modele si marci.

Suport de portbagaj si suport de scara

Kit-ul cu suportul de portbagaj si suportul de scara de ultima generatie reprezinta produse inovatoare, concepute folosind tehnologii de ultima generatie in domeniul accesoriilor pentru vehicule comerciale.

Aceste sisteme pentru transportul marfurilor si sculelor pe acoperis sunt realizate in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate: selectarea atenta a materialelor utilizate, precum aliajul de aluminiu si otelul inoxidabil, face posibila introducerea pe piata a barelor pentru scari usoare, robuste si rezistente, durabil si economisind spatiu.

Faptul ca aceste produse sunt fabricate in principal din aluminiu inseamna, de asemenea, ca puteti fi sigur ca nu vor rugini. 

CALITATEA TECNOLAM PENTRU SUPORTUL DE PORTBAGAJ SI SUPORTUL DE SCARA ESTE CREAT PENTRU A DURA IN TIMP

  • Usoara
  • Sigura
  • Mai mult confort
  • Usor de instalat
  • Rola pe spate 
  • Deflector pentru fluxul de aer

SUPORT DE SCARA

“Incarcati si descarcati scarile fara efort

Suportul de scara si suportul de portbagaj va permit sa economisiti timp si efort: acum nu mai este necesar sa lucrati din greu pentru a transporta scarile, deoarece barele pentru scara fac ca incarcarea scarii pe acoperisul masinilor sa fie simpla si sigura.

Desigur, pe piata este posibil sa gasiti diferite tipuri de suporturi pentru scara, care completeaza in mod vag echipamentul pentru camioneta. In primul rand, exista suporturi pentru scari cu o bara si cu doua bare.

Apoi mai este modelul de furgoneta cu o sina de ghidaj, partea libera este acoperita cu un strat de cauciuc pentru a monta usor.

In ceea ce priveste suportul de scara cu cadere echilibrata, acesta din urma prevede ca scara sa fie pivotata chiar dincolo de centrul de greutate. In acest fel, in timpul incarcarii si descarcarii, efortul operatorilor este redus considerabil de greutatea scarii in sine.

Acest tip de suport pentru scari este ideal pentru camionete mici si medi, cum ar fi Doblò, Berlingo, Kangoo, Transporter etc.

Suportul de scara cu coborare amortizata, este echipat cu un amortizor, care ajuta la incetinirea miscarii culisantei.

Structura particulara a acestui produs permite o coborare completa a sinei catre pamant, indiferent de inaltimea camionetei. Prin urmare, nu mai este necesar sa ridicati scara. Aceasta caracteristica il face perfect pentru masinile comerciale mijlocii-mari, cum ar fi Trafic, Ducato etc.

In acest tip de suport pentru scari – care poate fi definit si cu o coborare controlata, datorita unui sistem de amortizoare – glisiera este adusa automat la sol, permitand operatorilor sa descarce scara fara niciun efort. Odata ce scara a fost luata, sina mentine o pozitie stabila, ramanand nemiscata, fara clicuri accidentale care o pot face sa urce fara control.

Suport de scara cu urcare si coborare asistata

Prin urmare, garantie maxima din punct de vedere al sigurantei si fara pericol pentru operatori.
Pentru a readuce sina inapoi pe acoperisul autoutilitarei, problema este si mai usoara: prin apasarea usoara, sina este ridicata si sistemul de amortizor faciliteaza urcarea in pozitia de intoarcere. Apoi, blocati doar manetele de siguranta.

AI NEVOIE DE O OFERTA PENTRU BARE TRANSVERSALE, SUPORT DE PORTBAGAJ SI SUPORT DE SCARA PENTRU FURGONETA TA? COMPLETEAZA FORMULARUL SI VEI FI CONTACTAT IN CEL MAI SCURT TIMP

© 1981 - 2021 Tecnolam Romania. Toate drepturile rezervate. T Tecnolam este marca inregistrata la OSIM cu nr. depozit M 2014 06953