CAPITONARE PERETI AUTOUTILITARE

Capitonare in Polipropilena

„CAPITONAREA SPATIULUI DE INCARCARE AL FURGONETEI DVS. ESTE CEL MAI BUN MOD DE A PROTEJA COMPARTIMENTUL DE INCARCARE AL VEHICULULUI COMERCIAL”

Fie ca sunteti instalator, electrician sau pur si simplu faceti o treaba profesionala si aveti nevoie sa va protejati peretii vehiculului, noi la Tecnolam va putem satisface nevoile, gasind cele mai potrivite capitonari pentru autoutilitara.

PROTEJEAZA PERETII FURGONETEI TALE

Pentru a garanta eficienta deplina a unei autoutilitare pe termen lung, este esential sa ne gandim cum sa cream o protectie pentru caroseria interna. Dincolo de utilizarea pe care o veti face, este important sa va protejati echipamentul si munca, mai ales in vederea durabilitatii materialului.

Din pacate, se poate intampla, mai des decat se crede, ca materialul transportat sa nu fie pozitionat cu precautia necesara.

In acest caz, orice cadere a unei parti a marfurilor pe peretii camionetei sau pe podea o poate indoi favorizand formarea petelor de rugina.

Toate acestea compromit in mod evident insasi utilizarea autoutilitarei dvs., provocand uneori daune considerabile.

Rugina poate deforma tabla, poate deteriora stratul de vopsea si poate provoca infiltrarea apei si a umiditatii in general, compromitand siguranta bunurilor pe care intentionati sa le transportati.

VIDEO TUTORIAL

Urmariti video-ul nostru tutorial pentru asamblarea capitonari pentru furgonete Tecnolam in deplina autonomie.

CARE SUNT AVANTAJELE UNEI CAPITONARI LATERALE IN POLIPROPILENA?

  • Grosimea de 4 mm a panourilor de perete din polipropilena permite o protectie totala din exterior si, mai presus de toate, protejeaza interiorul camionetei.
  • Forma de fagure este ideala pentru a face placarea interioara din polipropilena rezistenta la impact si suficient de usoara in acelasi timp, pentru a nu reduce capacitatea de incarcare a autoutilitarei. Drept urmare, se poate economisi mai mult combustibil la transportul marfurilor.

  • Foile de polipropilena sunt impermeabile si, prin urmare, usor de spalat. Curatati doar cu un burete simplu si detergent normal.

  •  

ESTE IMPORTANTA ALEGEREA UNEI CAPITONARI PERSONALIZATE?

Sigur ca da, consideram ca producatorii de automobile lanseaza pe piata autoutilitare cu interioare nemobilate. Protectia si siguranta vehiculului este responsabilitatea proprietarului.

Este important sa alegeti o capitonare pentru autoutilitara, deoarece va permite sa preveniti probleme care, mai devreme sau mai tarziu, se vor intampla tuturor celor care se lipsesc de ea.

Este necesar ca structura sa fie REZISTENTA la lovituri.

Din fericire, in prezent exista multe modalitati prin care este posibil sa se obtina o capitonare eficienta a caroseriei interne.

De fapt, este posibil sa introduceti rafturi pe podeaua camionetelor sau panouri pentru usi, pentru peretii laterali.

Capitonarea pe care Tecnolam o gandeste special pentru dvs., este realizata cu cele mai bune materiale si este conceputa pentru nevoile dvs. si pentru autoutilitara dvs., facuta pe masura pentru toate marcile de vehicule de pe piata.

Este usor sa solicitati o oferta 3D gratuita, pentru a avea o idee clara despre cat de mult o acoperire pentru autoutilitara va poate imbunatati viata profesionala.

ESTE USOR SA INSTALATI CAPITONAREA?

Operatiunile de instalare sunt extrem de simple si la indemana tuturor.

Capitonarea si acoperirea peretilor laterali, asa cum s-a mentionat deja mai sus, este realizata in polipropilena.

  • Se aplica usor si se monteaza in completa autonomie
  • Panourile sunt fixate pe duba cu suruburi sau butoane (caroseria dubei nu va fi deteriorata si perforata deoarece fiecare duba are puncte de ancorare)

  • Daca nu dorim sa avem vibratii, putem aplica si un strat de silicon inainte de a plasa capitonarea, dar nu este obligatoriu

Panourile interioare pentru compartimentul de incarcare sunt instalate lasand intotdeauna un spatiu intre tapiterie si corpul autoutilitarei. In acest fel, in caz de impact violent, acestea vor provoca doar amprentarea panourilor, pastrand camioneta intacta. In acest caz, tapiteria poate fi inlocuita pur si simplu pentru a obtine inapoi la fel de noua.

Pe de alta parte, usile din spate pot fi acoperite cu panouri speciale; in cazul in care usile sunt vitrate, este posibil sa se utilizeze capace oarbe sau grile.

CUM SE FAC CAPITONARILE LA TECNOLAM?

Pentru a asigura un proces care duce la crearea de pereti perfect adaptabili, este utilizat laserul pentru taierea panourilor sau se utilizeaza procesarea pantografului.  Ambele, pe langa faptul ca conduc la rezultate impecabile la nivel tehnic, va permit sa economisiti timp considerabil.

In special, in procesarea pantografului, acesta din urma preia foile de aluminiu si le modeleaza la milimetru cu dimensiunile compartimentului pentru camioneta.

In acest fel, putem obtine marimi diferite intr-un timp scurt, in functie de alegerea facuta de proprietarul autoutilitarei. Masurarea grosimii standard a foii pe care o propunem este de 8/10.

Tecnolam urmareste fiecare proprietar de camioneta in functie de nevoile sale de lucru.

Dupa ce podelele sunt aranjate si blocate cu surubele, vin fixate acoperitoarele de pereti. In cele din urma, siliconul este aplicat pe margini pentru a le sigila permanent. La inaltimea barei de protectie spate, marginile de protectie sunt aplicate pe podeaua din lemn, sau din otel inoxidabil.

AI NEVOIE DE OFERTA PENTRU CAPITONAREA FURGONETEI TALE? COMPLETEAZA FORMULARUL DE MAI JOS SI VEI FI CONTACTAT IN CEL MAI SCURT TIMP

Program

Luni - Vineri: 9:00- 17:00
Sambata si Duminica: inchis

ULTIMATE CATALOAGE ADAUGATE

 Date Contact

S.C. TECNOLAM-RO SRL
Sediu social: Oras Otopeni, Strada 23 August, Nr.244-2, Lotul 4 Camera Nr.1, Parter, Judet Ilfov
Tel mobil: +4 0744.241.437
Tel mobil: +4 0751.956.257

© 1981 - 2021 Tecnolam Romania. Toate drepturile rezervate. T Tecnolam este marca inregistrata la OSIM cu nr. depozit M 2014 06953