Skip to main content

CAPITONARE PERETI AUTOUTILITARE

Capitonare in Polipropilena

„CAPITONAREA SPATIULUI DE INCARCARE AL FURGONETEI DVS. ESTE CEL MAI BUN MOD DE A PROTEJA COMPARTIMENTUL DE INCARCARE AL VEHICULULUI COMERCIAL”

Fie ca sunteti instalator, electrician sau pur si simplu faceti o treaba profesionala si aveti nevoie sa va protejati peretii vehiculului, noi la Tecnolam va putem satisface nevoile, gasind cele mai potrivite capitonari pentru autoutilitara pe care o detineti.

PROTEJEAZA PERETII FURGONETEI TALE

Pentru a garanta eficienta deplina in folosirea autoutilitarei pe termen lung, este esential sa ne gandim cum sa cream o protectie pentru caroseria interna. Dincolo de utilizarea pe care o veti face, este important sa va protejati echipamentul prezent in interior, mai ales in vederea durabilitatii materialului.

Din pacate, se poate intampla, mai des decat se crede, ca materialul transportat sa nu fie pozitionat cu atentia necesara.

In acest caz, orice cadere a marfurilor pe care le transportati, pe peretii camionetei sau pe podea o poate indoi favorizand formarea petelor de rugina.

Toate acestea compromit in mod evident insasi utilizarea autoutilitarei dvs., provocand uneori daune considerabile.

Rugina poate deforma tabla, poate deteriora stratul de vopsea si poate provoca infiltrarea apei si a umiditatii in general, compromitand siguranta bunurilor pe care intentionati sa le transportati.

VIDEO TUTORIAL

Urmariti video-ul nostru tutorial pentru asamblarea capitonari pentru furgonete Tecnolam in deplina autonomie.

Capitonare duba personalizata pentru toate marcile auto prezente pe piata cu anul de fabricare incepand cu 2015.

CARE SUNT AVANTAJELE UNEI CAPITONARI PERETI LATERALI IN POLIPROPILENA?

  • Grosimea de 4 mm a panourilor din polipropilena permite o protectie totala in interiorul camionetei.
  • Forma de fagure este ideala pentru a face placarea interioara din polipropilena rezistenta la impact si foarte usoara in acelasi timp, pentru a nu reduce capacitatea de incarcare a autoutilitarei. Drept urmare, se poate economisi mai mult combustibil la transportul marfurilor.
  • Foile de polipropilena sunt impermeabile si, prin urmare, usor de spalat. Se curata usor doar cu un burete simplu si detergent normal.
  •  

ESTE IMPORTANTA ALEGEREA UNEI CAPITONARI PERSONALIZATE?

Sigur ca da, consideram ca producatorii de automobile lanseaza pe piata autoutilitare cu interioare neechipate corespunzator. Protectia si durabilitatea vehiculului este responsabilitatea proprietarului. Este important sa alegeti o capitonare pentru autoutilitara, deoarece va permite sa preveniti probleme care, mai devreme sau mai tarziu, se vor intampla tuturor celor care fac economie la acest capitol.

Este necesar ca structura sa fie REZISTENTA la lovituri. Din fericire, in prezent exista multe modalitati prin care este posibil sa se obtina o capitonare eficienta si durabila a caroseriei interne.

Un alt avantaj al capitonarii dubei este posibilitatea de prindere panouri perforate si introducerea mobilier atelier cu prindere in podea si de peretii laterali.

Capitonarea pe care Tecnolam o gandeste special pentru dvs., este realizata cu cele mai bune materiale si este conceputa pentru nevoile dvs. si pentru autoutilitara dvs., facuta pe masura pentru toate marcile de vehicule de pe piata.

Este usor sa solicitati o oferta 3D gratuita, pentru a avea o idee clara despre cat de mult o capitonare pentru autoutilitara va poate imbunatati viata profesionala.

ESTE USOR SA INSTALATI CAPITONAREA?

Operatiunile de instalare sunt extrem de simple si la indemana tuturor.

Capitonarea si acoperirea peretilor laterali, asa cum s-a mentionat mai sus, este realizata in polipropilena.

  • Panourile se aplica usor si se monteaza in completa autonomie;
  • Panourile sunt fixate in interiorul autoutilitarei cu suruburi sau butoane (caroseria dubei nu va fi deteriorata si perforata deoarece fiecare duba are puncte de ancorare);
  • Daca nu dorim sa avem vibratii, putem aplica si un strat de silicon inainte de a plasa capitonarea, dar nu este obligatoriu.

Panourile interioare pentru compartimentul de incarcare sunt instalate lasand intotdeauna un spatiu intre tapiterie si corpul autoutilitarei. In acest fel, in caz de impact violent, acestea vor provoca doar amprentarea panourilor, pastrand camioneta intacta. In acest caz, tapiteria poate fi inlocuita pur si simplu pentru a obtine rezultatul dorin.

Capitonarea poate avea loc atat pentru pereti laterali cat si pentru usile din spate, care la randul lor pot fi acoperite cu panouri speciale; in cazul in care usile sunt vitrate, este posibil sa se utilizeze panouri oarbe sau grile.

CUM SE FAC CAPITONARILE LA TECNOLAM?

In procesul care duce la crearea panourilor perfect adaptabile peretilor din interiorul dubei, este utilizat laserul pentru taierea placilor sau se utilizeaza procesarea pantografului.  Ambele, pe langa faptul ca conduc la rezultate impecabile la nivel tehnic, va permit sa economisiti timp considerabil.

In special, in procesarea pantografului, acesta din urma preia foile din polipropilena si le taie la milimetru cu dimensiunile compartimentului pentru marca si modelul auto exact.

In acest fel, putem obtine placi de marimi diferite intr-un timp scurt, in functie de alegerea facuta de proprietarul autoutilitarei. Masurarea grosimii standard a foii pe care o propunem este de 8/10.

Tecnolam raspunde la nevoile fiecarui proprietar de camioneta in functie de cererile sale specifice.

Dupa ce podelele sunt aranjate si blocate cu surubele, vin fixate panourile de peretii laterali, in spatele cabinei si pe usi. In cele din urma, se aplica un strat subtire de silicon pe margini pentru a le sigila permanent.

AI NEVOIE DE OFERTA PENTRU CAPITONAREA FURGONETEI TALE? COMPLETEAZA FORMULARUL DE MAI JOS SI VEI FI CONTACTAT IN CEL MAI SCURT TIMP