DULAPURI CU RAFTURI SI SERTARE FURGONETE

Vehiculele comerciale pot fi echipate cu mobilier pentru furgonete. Acest aspect va permite sa va mentineti instrumentele de lucru in ordine.

Cei care indeplinesc anumite sarcini stiu cat de important este sa maximizezi spatiul. Intr-o autoutilitara, instrumentele trebuie aranjate cu intelepciune, trebuie sa fie usor accesibile si nu trebuie sa aglomereze compartimentul autoutilitare.

Mobilier pentru toate tipurile de furgonete

TECNOLAM PRODUCE SI REALIZEAZA RAFTURI PENTRU TOATE AMPATAMENTELE VEHICULELOR COMERCIALE. DULAPURILE SUNT DIN OTEL SI POT AVEA CUTII DETASABILE. RAFTUL ESTE REALIZAT CU O FOAIE DE OTEL GROASA DE 20/10 SI VOPSITA CU PULBERE DE POLIESTER.

In interiorul rafturilor exista covorase de cauciuc. Fiecare raft are un despartitor din aluminiu. Acest model de raft poate suporta o greutate totala care poate varia in functie de dimensiunea si structura raftului, dar care este de aproximativ 92 kg fiecare monobloc, dar acest lucru depinde de dimensiunea camionetei.

In ceea ce priveste capacitatea portanta a rafturilor, aceasta este de aproximativ 30 kg fiecare. Mai mult, rafturile pot fi modificate dupa bunul plac. Pretul variaza in functie de configurarea aleasa.

Diferitele elemente modulare pot fi combinate intre ele in solutii diferite; prin urmare, modelul autoutilitarei dvs. nu este important deoarece suntem in prezenta unei serii de sertare si rafturi universale care se potrivesc bine structurii vehiculului comercial care urmeaza sa fie amenajat.

O atentie deosebita este acordata aspectului fundamental al sigurantei, de fapt, o serie de verificari riguroase, inclusiv teste de impact, sunt efectuate pe fiecare modul individual.

In general, greutatea este redusa. Rafturile, de diferite inaltimi, pot fi stivuite. De asemenea, este posibil sa alegeti rafturi cu o usa de inchidere pentru a evita ca, in timpul transportului, sculele sa iasa si sa cada afara.

Pentru cei care o doresc, sunt disponibile si tavite prelungibile cu deschidere laterala, ideale de exemplu pentru transportul tevilor si pentru toate obiectele de o anumita lungime. Sunt disponibile si rafturi cu suport valize. Opritoare de valiza plasate lateral asigura ca valiza este imobilizata corespunzator.

In cele din urma, exista rafturile fara separatoare si margini. Aceste rafturi sunt ideale pentru depozitarea materialelor care ocupa mult spatiu, cutii si asa mai departe.

Rafturi pot fi instalate la diferite inaltimi, aceasta este o solutie foarte practica.

VIDEO TUTORIAL

Urmariti tutorialul nostru video pentru a putea asambla in autonomie completa mobilierul pentru furgonete.

Am creat pentru fiecare model de autoutilitara diferite tipuri de module de rafturi atat pentru partea stanga, cat si pentru partea dreapta BASE – COMFORT – LUXURY pentru toate marcile auto. Daca nu gasiti ceea ce cautati, solicitati imediat o oferta personalizata pentru vehiculul dvs. comercial.

Alegeti care parte a autoutilitare doriti sa configurati cu mobilierul nostru

CATEVA COMPONENTE A MODULULUI DE MOBILIER

Acoperitoare de roata

Cutii trasparente

Rafturi cu sertare

Sertare cu valize din plastic

Tavita prelungibila

Dulap

DISPUNEM DE MOBILIER PENTRU TOATE FURGONETELE PREZENTE PE PIATA CERE O RANDARE IN 3D GRATUITA

Daca aveti nevoie de rafturi personalizate potrivite nevoilor dvs. specifice, completati formularul de mai jos si trimiteti-ne solicitarea

Program

Luni - Vineri: 9:00- 17:00
Sambata si Duminica: inchis

ULTIMATE CATALOAGE ADAUGATE

 Date Contact

S.C. TECNOLAM-RO SRL
Sediu social: Oras Otopeni, Strada 23 August, Nr.244-2, Lotul 4 Camera Nr.1, Parter, Judet Ilfov
Tel mobil: +4 0744.241.437
Tel mobil: +4 0751.956.257

© 1981 - 2021 Tecnolam Romania. Toate drepturile rezervate. T Tecnolam este marca inregistrata la OSIM cu nr. depozit M 2014 06953