Skip to main content

DULAPURI CU RAFTURI SI SERTARE AUTOUTILITARE

Vehiculele comerciale pot fi echipate cu mobilier personalizat. Acest aspect va permite sa mentineti instrumentele de lucru in ordine.

Cei care se folosesc de furgon pentru munca de zi cu zi, stiu cat de important este sa maximizezi spatiul din interiorul dubei. Intr-o autoutilitara, instrumentele trebuie aranjate cu intelepciune, sa fie usor accesibile si nu trebuie sa aglomereze compartimentul autoutilitare.

Mobilier pentru toate tipurile de furgonete

TECNOLAM PRODUCE DULAPURI MODULARE DE DIFERITE DIMENSIUNI PENTRU TOATE AMPATAMENTELE VEHICULELOR COMERCIALE. DULAPURI DIN OTEL SIMPLE, CU RAFTURI SI SERTARE, POT AVEA CUTII DETASABILE SI MULTE ALTE CONFIGURARI. RAFTURILE SUNT REALIZATE CU O FOAIE DE OTEL GROASA DE 20/10 SI VOPSITA CU PULBERE DE POLIESTER.

In interiorul rafturilor si sertarelor sunt prezente covorase de cauciuc antivibratii. Fiecare raft deschis poate fi echipat cu despartitoare din aluminiu. Acest model de raft poate suporta o greutate totala care poate varia in functie de dimensiunea si structura raftului, dar care este de aproximativ 92 kg fiecare monobloc, insa acest lucru depinde de dimensiunea camionetei.

In ceea ce priveste capacitatea portanta a sertarelor, aceasta este de aproximativ 30 kg fiecare. Mai mult, sertarele pot fi modificate dupa bunul plac. Pretul variaza in functie de configurarea aleasa.

Diferitele elemente modulare pot fi combinate intre ele in mod diferit; prin urmare, modelul autoutilitarei dvs. nu va fi o problema deoarece suntem in prezenta unei serii de sertare si rafturi universale care se potrivesc bine structurii vehiculului comercial care urmeaza sa fie amenajat.

O atentie deosebita este acordata aspectului fundamental al sigurantei, de fapt, o serie de verificari riguroase, inclusiv teste de impact, sunt efectuate pe fiecare modul individual.

Mobilier atelier

In general, greutatea este distribuita uniform in interiorul dubei. Casetierele, de diferite inaltimi, pot fi stivuite si suprapuse. De asemenea, este posibil sa alegeti intre rafturi deschise, dulapuri sau sertare culisante inchise pentru a evita ca, in timpul transportului, sculele sa iasa si sa cada afara.

Pentru cei care doresc, sunt disponibile si tavite prelungibile cu deschidere laterala, ideale de exemplu pentru transportul tevilor si pentru toate obiectele de o anumita lungime. De asemenea avem si rafturi cu suport valize pentru depozitare valize din plastic sau din metal si opritoare de valiza plasate in interiorul acoperitoarei de roata care asigura ca valiza sa fie blocata corespunzator, evitand astfel plimbarea ei in interiorul camionetei in timpul transportului.

In cele din urma, avem rafturile deschise si fara separatoare si margini. Aceste rafturi sunt ideale pentru depozitarea materialelor care ocupa mult spatiu, cutii si asa mai departe.

Rafturi pot fi instalate la diferite inaltimi si prezinta diferite dimensiuni pentru a raspunde nevoilor dvs. practice si specifice.

VIDEO TUTORIAL

Urmariti tutorialul nostru in format video pentru a putea asambla in autonomie proprie mobilierul pentru furgonete.

Am creat pentru fiecare model de autoutilitara diferite tipuri de module de casetiere, atat pentru partea stanga, cat si pentru partea dreapta. Acestea se impart in urmatoarele categorii: BASE – COMFORT – LUXURY si sunt potrivite pentru toate marcile auto. Daca nu gasiti ceea ce cautati, solicitati imediat o oferta personalizata pentru vehiculul dvs. comercial.

Alegeti care parte a autoutilitare doriti sa configurati cu mobilierul nostru

CATEVA COMPONENTE A MODULULUI DE MOBILIER

Acoperitoare de roata

Cutii trasparente

Rafturi si sertare

Valize scule

Tavita prelungibila

Dulap

DISPUNEM DE MOBILIER PENTRU TOATE AUTOUTILITARELE PREZENTE PE PIATA.

RANDARE IN 3D GRATUITA

Completati formularul de mai jos pentru oferta personalizata