ECHIPARE FURGONETA TOYOTA

Rafturile pentru camionete Toyota sunt proiectate si construite pentru fiecare nevoie de afaceri. Alegerea materialelor pe care le folosim la producerea echipamentelor este studiata cu atentie de catre tehnicienii nostri pentru a asigura rezistenta, usurinta si durabilitatea echiparilor noastre in timp. Linia profesionala de mobilier pentru autoutilitare TI-VAN va permite sa organizati mai bine spatiul vehiculului dvs., garantand robustete si fiabilitate la cel mai bun pret de pe piata.

ECHIPARE TOYOTA PROACE

Transformarea zonei de incarcare a unui vehicul mic pentru a deveni un excelent coleg de lucru. Solutii personalizate si perfect adaptate compartimentului furgonetei dvs. Solicitati consiliere personalizata si un proiect realizat in mod lucrator de catre inginerii nostri de vanzari pentru a profita la maximum de capacitatea de incarcare a acestei autoutilitare.

ECHIPARE TOYOTA PROACE CITY

Echipare Toyota Proace City cu mobilier profesional modular si personalizat pentru necesitatile si cerintele specifice fiecarui domeniu de lucru. Acest model nou este unul fiabil si excelent de configurat pentru fi folosit zi de zi.ECHIPARE PENTRU TOATE MODELELE DE FURGONETE TOYOTA

Echipari cu mobilier pentru orice model indiferent de an. Podele si capitonari pentru modelele din 2015 pana in prezent.

Echiparile noastre pentru vehicule comerciale marca Toyota sunt compatibile cu

  • Toyota Proace
  • Toyota Proace City

Program

Luni - Vineri: 9:00- 17:00
Sambata si Duminica: inchis

ULTIMATE CATALOAGE ADAUGATE

 Date Contact

S.C. TECNOLAM-RO SRL
Sediu social: Oras Otopeni, Strada 23 August, Nr.244-2, Lotul 4 Camera Nr.1, Parter, Judet Ilfov
Tel mobil: +4 0744.241.437
Tel mobil: +4 0751.956.257

© 1981 - 2021 Tecnolam Romania. Toate drepturile rezervate. T Tecnolam este marca inregistrata la OSIM cu nr. depozit M 2014 06953