Skip to main content

ECHIPARE FURGONETA PEUGEOT

Echipamentele profesionale Peugeot Van sunt realizate si proiectate pentru fiecare cerinta de lucru.

Alegerea materialelor pe care le folosim la producerea mobilierului este studiata cu atentie de catre tehnicienii nostri pentru a asigura rezistenta, usurinta si durabilitatea mobilierului nostru in timp.

Linia noastra profesionala de echipare pentru autoutilitare TI-VAN va permite sa organizati mai bine spatiul vehiculului dvs., garantand robustete si fiabilitate la cel mai bun pret de pe piata.

ECHIPARE PEUGEOT PARTNER

Impreuna cu partenerul sau, Peugeot este un vehicul comercial dovedit pentru profesionisti. Cu doua lungimi diferite, formeaza baza perfecta pentru rafturile Tecnolam. Cu sarcina sa utila peste medie, este perfect potrivita pentru intreprinderi de artizanat si asamblare precum zidari, electricieni, instalatori.

ECHIPARE PEUGEOT EXPERT

Cu varianta Peugeot Expert, autoutilitara poate fi transformata ca vehicul de transport ideal pentru servicii de livrare. Este interesant de observat cum camioneta Expert ofera un nou serviciu care simplifica viata de zi cu zi. Acesta reprezinta o baza perfecta pentru echipamentele economice Tecnolam. Special adaptat nevoilor dvs., mobilierul se poate instala de catre client, la fel si rampele de incarcare, suportul de scara si altele.

ECHIPARE PEUGEOT BIPPER

Peugeot Bipper garanteaza o optimizare a spatiului de incarcare si o siguranta excelenta (certificat TÜV) in timpul transportului de marfuri. Cu Tecnolam sunteti complet echipat. In plus, suportul pentru portbagaj si suportul de scara se potrivesc perfect cu furgoneta Bipper.

ECHIPARE PEUGEOT BOXER

Tecnolam va ofera tot confortul unui birou mobil care se adapteaza nevoilor dumneavoastra. Echipati-va autoutilitara Boxer cu tot ce este nevoie pentru munca unui profesionist.ECHIPARE PENTRU TOATE MODELELE DE FURGONETE PEUGEOT

Echipari cu mobilier pentru orice model indiferent de an. Podele si capitonari pentru modelele din 2015 pana in prezent.

Echiparile noastre pentru vehicule comerciale marca Peugeot sunt compatibile cu

  • Peugeot Partner
  • Peugeot Expert 
  • Peugeot Bipper 
  • Peugeot Boxer