Menghine si suport de menghina pentru autoutilitare

O menghina disponibila intotdeauna in atelierul dvs. mobil

“Veti avea o menghina si un suport de menghina mereu integrat in duba dvs. ”

A avea o menghina profesionala intr-un atelier modern este important pentru indeplinirea sarcinilor intr-un mod precis si competent.

Menghinele sunt produse cu doua materiale diferite, si anume otel si fonta, dar materialul care este cu siguranta cel mai utilizat in acest domeniu este otelul.

Putem gasi diferite tipuri de menghine, fiecare cu functii specifice: de la menghina de banc simpla din otel, cu falci frezate cu deschidere frontala si ghidaje protejate, pana la menghinele din otel cu cleme pentru furtun si tija de precizie pentru lucrari specifice de instalatii sanitare.

De asemenea, este posibil sa gasiti menghine cu placa pivotanta si falci interschimbabile pentru a obtine rezultate mai bune.

Atunci cand doriti sa cumparati unul dintre aceste produse, este important sa evaluati mai multi factori, inclusiv rezistenta materialului, adancimea de prindere si o suprafata mare a nicovala, utila in special pentru cei care lucreaza la taiere si aliniere.

Un avantaj imens pe care l-am putea gasi la o menghina este traversa cu protectie la cadere si un filet mare pe tija care permite deschiderea si inchiderea rapida a produsului.

Suport menghina

Pentru a nu avea surprize neplacute, este bine sa ne bazam pe companii producatoare care au o experienta considerabila in produsele industriale, precum GARANTO sau HOLEX, care produc diferite tipuri de menghine, fiabile, din materiale rezistente, echipate de obicei cu accesorii de precizie care ne fac menghina sigura si de lunga durata.

Chiar si BRAUN, o companie care este mereu la pas cu cerintele clientilor, ofera un serviciu excelent pentru menghine: piesele de prindere sunt compuse din falci intarite prin calire prin inductie, care asigura o durabilitate ridicata in timp. Clemele lor sunt formate de obicei din: parghie zincata; falci paralele cu prelucrare simultana si moletare; maxilarul din spate cu varful nicovala deosebit de robust; falci pentru prinderea tevilor; ghidaj dublu glisant larg, din otel, care permite o miscare precisa si lina; ghidati linia de protectie pentru a preveni infiltrarea reziduurilor in timpul lucrului; baza extensibila pentru a evita inclinatiile de ghidare si suruburile de reglare pentru a obtine falci perfect aliniate si pentru a evita alunecarea. Majoritatea menghinelor BRAUN sunt fabricate din otel forjat, usor de manevrat si minunat atat pentru munca profesionala, cat si pentru a-l face singur. Este intotdeauna necesar sa va asigurati ca verificati anumite caracteristici, cum ar fi latimea si deschiderea falcilor, greutatea si, evident, pretul, care variaza in functie de cate mai multe caracteristici cautam la o menghina, dar care de obicei este in jur de 130 euro de medie.

Menghina

O menghina la preturi scazute nu este intotdeauna cea mai buna alegere, deoarece este posibil sa nu aiba calitatile de care avem nevoie pentru a indeplini o anumita sarcina sau poate fi usor susceptibil la rugina si rupere sau sa nu fie echipat cu acele accesorii care fac diferenta intr-un lucru mediocru si unul bine facut. Deci, este corect sa ne amintim sa ne bazam intotdeauna pe companii care au o experienta indelungata in domeniul menghinelor, care pot furniza produse realizate cu grija, capabile sa implineasca nevoile consumatorilor nostri.

Pentru profesionistii din sector care folosesc menghine pentru munca de zi cu zi si sunt echipate pentru camionete, este foarte important sa aveti un suport de menghina, doar pentru a-si putea pastra obiectele ordonate si curate.

Suport menghina culisat

Ca si suport de menghina pentru autoutilitare exista diferite propuneri, toate interesante si potrivite pentru orice nevoie, atat in ​​ceea ce priveste spatiul, cat si practicitatea.

De exemplu, un element foarte util este suportul de menghina detasabil, a carui caracteristica este compact si care, prin urmare, va ocupa putin spatiu in interiorul camionetei: este instalat pe latura mobilierului pentru a fi practic si, fiind fabricat din otel, este un produs robust si rezistent.

Daca dorim sa ne facem suportul de menghina mai practic, este disponibil suportul de menghina extensibil, care este, precis, un suport de inaltime reglabil, care ofera suportul de menghina pentru a aluneca mai multa forta si dinamism.

Suport menghina rabatabil

Un alt tip de suport de menghina utilizat pe scara larga si eficient este suportul de menghina basculant.

Suportul de menghina basculant are avantajul sau in faptul ca poate actiona ca o banca de menghina in orice parte a autoutilitarei, fara a fi nevoie de suportul mobilierului, asa ca vom avea mai mult spatiu in interiorul autoutilitarei noastre si vom obtine un avantaj considerabil economisind astfel pe mobilier. Este echipat cu un piston cu gaz si un sistem de blocare rapida si, de asemenea, in acest suport de menghina este posibil sa se implementeze un suport: suportul este intotdeauna reglabil pe inaltime si ne va permite o rezistenta mai mare a bancii, asa ca vom avea mai putine griji ca se poate rupe pe moment sau la urmatoarea folosinta. In plus, este posibil sa se introduca in ambele tipuri de suporturi pentru menghine – cel inclinabil si cel retragibil – o baza pivotanta sau un stift care permite rotatia in orice pozitie si blocarea relativa.

Suport de menghina Tecnolam

  • Culisanta
  • Rabatabila
  • Pentru Toate Marcile Auto

Suport de menghina rabatabil

Suport de menghina culisant

AI NEVOIE DE OFERTA PENTRU SUPORTUL DE MENGHINA? COMPLETEAZA FORMULARUL DE MAI JOS SI VEI FI CONTACTAT IN CEL MAI SCURT TIMP

© 1981 - 2021 Tecnolam Romania. Toate drepturile rezervate. T Tecnolam este marca inregistrata la OSIM cu nr. depozit M 2014 06953