ECHIPARE FURGONETA FIAT

Solutiile de echipare a autoutilitarelor Fiat pe care vi le oferim includ: podele si capitonaj pentru a proteja compartimentul autoutilitare. Suport de portbagaj si suport de scara pentru incarcarea in siguranta pe acoperisul autoutilitare si numeroase rafturi pentru camionete modulare pentru echiparea vehiculului comercial in functie de nevoile profesionale individuale. Oferim solutii de echipare standard si personalizabile pentru toate modelele de vehicule comerciale Fiat.

Atelier mobil pentru autoutilitare Fiat

Complet modular si modular, sistemul de montare a compartimentului de incarcare pentru autoutilitare Fiat. Rafturile sunt disponibile in diferite dimensiuni, pentru dvs. am pregatit si amenajari deja facute de noi (Linia Ti-Car) Aceasta linie permite organizarea usoara a compartimentului dvs. de incarcare.

Preturile compozitiilor oferite de noi sunt super reduse.

Tecnolam srl produce sisteme de comanda pentru ateliere si vehicule comerciale de peste 30 de ani, accesoriile noastre fiind garantate sa dureze in timp.

ECHIPARE FIAT DUCATO

Sistemele de rafturi pentru ducato va permit sa aveti un spatiu de incarcare sigur si ordonat. Dulapurile pentru scule, sisteme de rafturi, tavi inalte faciliteaza munca zilnica. Transformati-va ducatul intr-un atelier mobil.

ECHIPARE FIAT FIORINO

Transformarea zonei de incarcare a unui vehicul mic pentru a deveni un excelent coleg de lucru. Solutii personalizate si perfect adaptate compartimentului florinului dvs. Solicitati oferta personalizata si un proiect realizat in 3D de catre tehnicienii nostri de vanzari pentru a profita la maximum de capacitatea de incarcare a acestei camionete.

Allestimento officina mobile per Fiat Fiorino

ECHIPARE FIAT DOBLO’


ECHIPARE FIAT TALENTO

Solutiile profesionale ale Tecnolam permit utilizarea eficienta a volumului mare de marfuri al Talento. Gama noastra larga de rafturi pentru vehicule este potrivita pentru toate nevoile comerciale. Veti gasi acoperitoare de roata, sertare, valize, un sistem de rafturi pentru a satisface fiecare nevoie de lucru.

ECHIPARE FIAT SCUDO

Pentru modelul Fiat Scudo intrerupt, Tecnolam are, de asemenea, numeroase sisteme de echipamente standardizate si adaptate. Bucurati-va de casetiere mari si sisteme practice de sertare, rafturi pentru scule si dulapuri, rampe de incarcare convenabile si posturi de lucru. In acest fel va puteti bucura de toata suprafata utila a interiorului furgonetei.


ECHIPARI PENTRU TOATE MODELELE DE FURGONETA FIAT

Echiparile noastre pentru vehiculele comerciale marca Fiat sunt compatibile cu

  • Fiat Fiorino incepand cu anul de fabricatie 2008
  • Fiat Doblò incepand cu anul de fabricatie 2015
  • Fiat Scudo incepand cu anul de fabricatie 2007
  • Fiat Talento incepand cu anul de fabricatie 2016
  • Fiat Ducato incepand cu anul de fabricatie 2007

© 1981 - 2021 Tecnolam Romania. Toate drepturile rezervate. T Tecnolam este marca inregistrata la OSIM cu nr. depozit M 2014 06953