Skip to main content

ECHIPARE FURGONETA MAN

Aflati cum sa alegeti echipamentul ideal pentru MAN-ul dvs., un vehicul sigur, compact si fiabil, potrivit pentru fiecare cerinta de lucru. Rafturile Tecnolam sunt rezistente si robuste si nu modifica capacitatea de incarcare, deoarece sunt extrem de usoare. Podele din lemn marin, pereti laterali din polipropilena si mobilier modular care pot fi integrate cu numeroase, cum ar fi bancuri de lucru cu menghine, rampe de incarcare, suport de portbagaj, suport de scara si multe alte PRODUSE.

Un echipament MAN fabricat de Tecnolam nu numai ca va optimiza spatiile protejand compartimentul de incarcare, dar va va oferi siguranta cu adevarat unica, cu calitate certificata TÜV.

ATELIER MOBIL PENTRU FURGONETE MAN

Sistemul de echipare a compartimentului de incarcare pentru camionete Man se poate compune in intregime si este modular. Rafturile sunt disponibile in diferite dimensiuni, pentru dvs. am pregatit echipari deja compuse de noi, linia ti van permite organizarea usoara a compartimentului dvs. de incarcare.

Preturile echiparilor oferite de noi sunt super reduse.

Tecnolam srl produce sisteme la comanda pentru ateliere si vehicule comerciale de peste 30 de ani. Echiparile noastre sunt garantate sa dureze in timp.

ECHIPARE MAN TGE

Sistemele de echipare pentru Man va permit sa aveti un spatiu de incarcare sigur si ordonat. Valizele detasabile pentru scule, rafturi, cutii cu gura larga, faciliteaza munca de zi cu zi. Transformati-va autoutilitara MAN intr-un atelier mobil.ECHIPARE PENTRU TOATE MODELELE DE FURGONETE MAN

Echipari cu mobilier pentru orice model indiferent de an. Podele si capitonari pentru modelele din 2015 pana in prezent.

Echiparile noastre pentru vehicule comerciale marca MAN sunt compatibile cu

  • Man tge