Skip to main content

ECHIPARE FURGONETA IVECO

Vehiculele comerciale Iveco sunt sinonime cu eficienta, durabilitate, cu solutii tehnice care favorizeaza activitatea comerciala. In plus, sunt perfecte pentru utilizare in zonele de trafic din centrul orasului, deoarece Iveco a investit mult in dezvoltarea sistemelor alternative de ardere. In acest scop, Tecnolam dispune de accesorii robuste, durabile si economice, sisteme de rafturi pentru dube, suporturi pentru portbagaje, rafturi pentru scule sau dulapuri pentru scule, precum si pentru linia de portbagaj, rafturi pentru acoperis si scari.

Tecnolam produce solutii personalizate de echipare pentru autoutilitare Iveco. Capitonari de protectie ale compartimentului de incarcare, rafturile pentru acoperis si rafturile rampe pentru incarcarea in siguranta pe acoperisul autoutilitare si numeroase rafturi pentru echiparea vehiculului comercial in functie de nevoile profesionale specifice.

 Alegerea materialelor pe care le folosim la producerea dulapurilor este studiata cu atentie de catre tehnicienii nostri pentru a asigura rezistenta, usurinta si durabilitatea mobilierului nostru in timp. Linia profesionala de mobilier pentru autoutilitare TI-VAN va permite sa organizati mai bine spatiul vehiculului dvs., asigurand robustete si fiabilitate la cel mai bun pret de pe piata.

ECHIPARE IVECO DAILY

Cu modelul Daily, Iveco a proiectat o furgonetă fiabilă.

Furgoneta Daily foloseste tehnologie inteligenta de consum redus, care ofera suport optim pentru afacerea dvs. Datorita diferitelor posibilitati de masurare, de la inaltimile acoperisului si volumele de incarcare, aceasta autoutilitara este perfecta pentru livrari in oras si nu numai. Tecnolam va ofera accesorii personalizate, economice si de inalta calitate fabricate in Italia si Romania pentru Iveco Daily. Sistemele de sertare, cu valize detasabile, dulapuri, panouri de scule, sisteme de rafturi cu separatoare, rampe de incarcare si blaturi de lucru realizate din material de inalta calitate, pot fi utilizate individual si sunt usor de asamblat.

Pentru a proteja interiorul vehiculului, Tecnolam ofera, de asemenea, capitonari din polipropilena solida si tabla zincata pentru portbagaj, podele din placaj marin de 12 mm. Produsele noastre ajung direct acasa cu diverse elemente de fixare pentru a monta totul in deplina autonomie si pentru o conducere zilnica sigura.

Transformati-va duba intr-un adevarat atelier mobil. Avantajele practice, calitatea, greutatea redusa si siguranta sunt esentiale pentru configurarea zilnica si o fac un partener de lucru sigur.

  • IVECO DAILY L1H1 (AMPATAMENT 3000) 
  • IVECO DAILY L2H2 (AMPATAMENT 3520)
  • IVECO DAILY L3H2 (AMPATAMENT 3520 L)
  • IVECO DAILY L4H2 (AMPATAMENT 4100) 
  • IVECO DAILY L5H3 (AMPATAMENT 4100L) 
  • IVECO DAILY L5H2 (AMPATAMENT 4100L)
  • IVECO DAILY L4H3 (AMPATAMENT 4100) 
  • IVECO DAILY L3H3 (AMPATAMENT 3520 L)  
  • IVECO DAILY L2H1 (AMPATAMENT 3520 )
Allestimento Iveco Daily


ECHIPARE PENTRU TOATE MODELELE DE FURGONETE IVECO

Echipari cu mobilier pentru orice model indiferent de an. Podele si capitonari pentru modelele din 2015 pana in prezent.

Echiparile noastre pentru vehicule comerciale marca IVECO sunt compatibile cu

 • Daily pentru modelele din 2015 până în prezent