ACOPERITOARE DE ROATA PENTRU AUTOUTILITARE

“Acoperitoare de roata pentru toate tipurile de furgonete ”

Acoperitoarea de roata nu este de obicei o componenta luata in considerare atunci cand vine vorba de echiparea autoutilitarei de lucru. De fapt, rotile din spate sunt adesea luate in considerare impreuna cu rafturile, dar, din pacate, in cazul unui echipament pentru autoutilitare in care sunt prezente podeaua si panourile, arcul rotii ramane neacoperit. Acest lucru creste probabilitatea de deteriorare majora, uzura si impact. Pentru a depasi aceasta problema, Tecnolam a proiectat acoperitoarea de roata complet din otel.

Acoperitoarea de roata Tecnolam pentru camionete este fabricata in patru versiuni de dimensiuni pentru a satisface fiecare nevoie.

Fabricam 4 tipuri de acoperitoare:

 • deschisa
 • cu usa rabatabila
 • cu usa partial inchisa
 • cu rulou din aluminiu

Sunt disponibile pentru urmatoarele dimensiuni:

 • Latime: 507, 760, 1014, 1268, 1521 mm  
 • Inaltime 362, 402, 444, 483 mm

O componenta indispensabila pentru mobilierul tau 

Comandati online acoperitoarea de roata pentru camioneta si o puteti monta complet independent, in cativa pasi simpli.

Caracteristicile acoperitoarei de roata

 • Realizata complet in otel
 • Sunt realizate in patru versiuni pentru a satisface fiecare cerinta
 • Sunt de diferite dimensiuni
 • Vopsita in pulbere de poliester 
 • 3 ani Garantie
 • Fiabilitate si ingrijire pentru client
 • Calitate inalta a materialelor
 1.  

La baza mobilierului nostru

Durabilitate si rezistenta sunt cele doua cuvinte cheie pe care trebuie sa le cereti pentru a avea o echipare demna de acest nume si pentru a va asigura ca a noastra dureaza suficient, trebuie sa aiba cerintele de baza.

ACOPERITOARE DE ROATA CU USA RABATABILA

Acoperitoarea de roata cu usa basculanta se afla la baza raftului. Usa basculanta va permite sa aveti totul ordonat si complet sigur, evitand scurgerile de material plasate in interior.

INSTALAREA NU NECESITA ASTEPTARE LUNGA, SE POATE FACE IMEDIAT IN AUTONOMIE COMPLETA.

INSTALAREA NU NECESITA ASTEPTARE LUNGA, SE POATE FACE IMEDIAT IN AUTONOMIE COMPLETA.

ACOPERITOARE DE ROATA CU USA DIN ALUMINIU

O usa foarte confortabila, care nu acopera intregul modul al pasajului rotii, ci doar jumatate. Permite o extragere usoara a produselor si o dimensiune minima.

ACOPERITOARE DE ROATA CU RULOU

Acoperitoarea de roata indeplineste o functie importanta in sistemul de amenajare a autoutilitare; este in general instalat deasupra arcului rotii si, pe langa faptul ca este un compartiment de sarcina util, constituie baza pentru instalarea elemente suplimentare ale mobilierului. Este construit din otel vopsit cu pulberi de poliester, iar pe partea din fata este echipat cu un rulou din aluminiu care aluneca de jos in sus pana dispare, permitand astfel o accesibilitate excelenta chiar si cu o duba incarcata.

ACOPERITOARE DE ROATA DESCHISA

In aceasta versiune acoperitoarea de roata este, de asemenea, fabricata din otel vopsit cu pulberi de poliester, dar in fata nu are niciun fel de inchidere care sa permita versatilitate maxima la orice sarcina voluminoasa; In partea din fata inferioara are o traversa inalta de 100 mm care nu permite deplasarea incarcaturilor in interiorul autoutilitarei.

ACCESORII PENTRU ACOPERITOARE DE ROATA KIT OPRITOR DE VALIZE 

Kit-ul trebuie aplicat in interiorul acoperitoarei de roata deschisa si consta dintr-o naveta de blocare, maner contragreutate si o sina.

Naveta va permite sa tineti valizele blocate pe partea laterala a acoperitoarei de roata, impiedicand orice miscare. Avantajul sau este ca poate gazdui diferite dimensiuni de valize.

Daca iti desfasori mare parte din activitate folosind autoutilitare, este important sa folosesti fiecare centimetru din spatiul interior al acestora. Tocmai de aceea, este imperios necesar sa fii foarte atent atunci cand iti utilezi vehiculul pentru a nu lasa nimic sa iti scape din vedere. Pentru ca la Tecnolam intelegem cat de important este sa ca tu sa poti folosi la potentialul lor maxim vehiculele tale, avem grija ca intreg spatiul interior al acestora sa poata sa fie utilizat in scopul depozitarii diferitor elemente de care tu ai nevoie sa iti desfasori activitatea.
Desi multi considera spatiul ocupat de rotile din spate ca fiind spatiu mort, inginerii nostri mecanici foarte ingeniosi au reusit sa ii gaseasca si aceluia o utilitate. Acum, inclusiv in acea zona pot fi montate carcase acoperitoare care sa creeze un sistem de stocare pentru diferite unelte de dimensiuni reduse sau canistre cu ulei.
Consideram ca orice vehicul utilitar trebuie sa fie folosit la potentialul sau maxim, mai ales daca acesta este principalul mijloc prin care va desfasurati activitatea. Tocmai de aceea incercam sa creem solutii viabile pentru toti clientii nostri care vin sa ne ceara ajutorul. De-a lungul timpului, inginerii si mecanicii nostri au dus la bun sfarsit proiecte de dificultati variabile in care au trebuit sa gaseasca solutii ingenioase pentru a indeplini toate cerintele clientului. Astfel poti pasi cu incredere peste pragul nostru si sa ne prezinti proiectul tau caci cu siguranta inginerii nostri vor reusi sa iti prezinte solutia perfecta pentru ca tu sa poti utiliza autoutilitarele tale la adevaratul lor potential.
Fie ca alegi sa iti dotezi vehiculele cu spatii de depozitare sau cu lacasuri pentru unelte, tot ce trebuie sa faci este sa vii la noi si vei descoperi imediat modalitati indraznete, ingenioase si eficiente prin care o simpla duba standard poate fi utilata.
Cu noi, nu trebuie sa iti mai faci griji ca angajatii tai vor fi luati prin surprindere sau nu vor avea uneltele necesare indeplinirii misiunii lor. Descopera acum ingeniozitatea inginerilor nostri si lasa-ne sa iti transformam autoutilitarele in adevarate masinarii de interventie!

Echipam toate marcile de furgonete prezente pe piata:

Incepe imediat sa-ti echipezi furgoneta facand clic direct pe modelul tau de furgoneta din lista.
Iti reamintim ca oferta este complet gratuita si fara obligatii (inclusiv randarea 3D).

AI NEVOIE DE OFERTA PENTRU ACOPERITOARE DE ROATA TECNOLAM? COMPLETEAZA FORMULARUL SI VETI FI CONTACTAT IN CEL MAI SCURT TIMP POSIBIL

Program

Luni - Vineri: 9:00- 17:00
Sambata si Duminica: inchis

ULTIMATE CATALOAGE ADAUGATE

 Date Contact

S.C. TECNOLAM-RO SRL
Sediu social: Oras Otopeni, Strada 23 August, Nr.244-2, Lotul 4 Camera Nr.1, Parter, Judet Ilfov
Tel mobil: +4 0744.241.437
Tel mobil: +4 0751.956.257

© 1981 - 2021 Tecnolam Romania. Toate drepturile rezervate. T Tecnolam este marca inregistrata la OSIM cu nr. depozit M 2014 06953