Skip to main content

ACOPERITOARE DE ROATA PENTRU AUTOUTILITARE

“Acoperitoare de roata pentru toate tipurile de furgonete ”

Acoperitoarea de roata nu este de obicei o componenta luata in considerare atunci cand vine vorba de echiparea autoutilitarei de lucru. De fapt, rotile din spate sunt adesea luate in considerare impreuna cu rafturile, dar, din pacate, in cazul unui echipament pentru autoutilitare in care sunt prezente podeaua si panourile pentru capitonaj, arcul rotii din compartimentul de incarcare ramane neacoperit. Acest lucru creste probabilitatea de deteriorare majora, uzura si deformare la impact. Pentru a depasi aceasta problema, Tecnolam a proiectat diferite acoperitoare de roata complet din otel.

Acoperitoarea de roata Tecnolam pentru camionete este fabricata in patru versiuni de diferite dimensiuni pentru a satisface fiecare nevoie.

Fabricam 4 tipuri de acoperitoare:

 • deschisa
 • cu usa rabatabila
 • cu jaluzea partial inchisa
 • cu rulou din aluminiu

Sunt disponibile pentru urmatoarele dimensiuni:

 • Latime: 507, 760, 1014, 1268, 1521 mm  
 • Inaltime 362, 402, 444, 483 mm

O componenta indispensabila pentru mobilierul tau 

Comandati online carcasa acoperitoarea de roata pentru camioneta si o puteti monta in deplina autonomie in interiorul dubei de lucru, in cativa pasi simpli.

CARCASA PENTRU SPATIU ROATA IN DUBA

Adancitura carcasei din interiorul autoutilitarei este un loc care nu trebuie neglijat. Acest spatiu excelent care se invarte in jurul rotii, poate fi folosit pentru depozitare scule si unelte de lucru.
In urmatoarele randuri vom expune care sunt caracteristicile acoperitoarei de roata.

Caracteristicile acoperitoarei de roata

 • Realizata complet in otel
 • Sunt realizate in patru versiuni pentru a satisface fiecare cerinta
 • Sunt de diferite dimensiuni
 • Vopsite in pulbere de poliester 
 • 3 ani garantie
 • Fiabilitate si functionalitate pentru client
 • Calitate inalta a materialelor
 1.  

Acoperitoare de roata la baza mobilierului nostru

Durabilitate si rezistenta sunt cele doua cuvinte cheie pe care trebuie sa le cereti pentru a avea o echipare demna de acest nume si pentru a va asigura ca a noastra dureaza suficient, trebuie sa aiba cateva caracteristici de baza.

ACOPERITOARE DE ROATA CU USA RABATABILA

Acoperitoarea de roata cu usa rabatabila se afla la baza mobilierului nostru. Usa basculanta va permite sa aveti totul ordonat si complet fixat, astfel ca toate materialele plasate in interior sa ramana depozitate corespunzator.

Usa rabatabila este de culoare albastra si se inchide total. Toate instrumentele de lucru vor fi in deplina siguranta, evitand deplasarea sau imprastierea lor in interiorul camionetei.

INSTALAREA NU NECESITA ASTEPTARE LUNGA, SE POATE FACE IMEDIAT IN AUTONOMIE COMPLETA.

ACOPERITOARE DE ROATA CU JALUZEA PARTIAL INCHISA

Acoperitoare de roata cu jaluzea partial inchisa, o usa foarte comoda si utila, care nu acopera intregul modul al carcasei de roata, ci doar jumatate. Datorita acestui fapt, permite vizibilitate rapida a ceea ce este in interior, o depozitare usoara si instanta, totodata blocarea sculelor este instanta si extragerea produselor va fi veloce.

ACOPERITOARE DE ROATA CU RULOU

Acoperitoarea de roata cu rulou indeplineste o functie importanta in sistemul de amenajare a autoutilitare; este in general instalata deasupra arcului rotii si, pe langa faptul ca este un compartiment foarte util, constituie baza pentru instalarea elemente suplimentare ale mobilierului.

Este construit din otel vopsit cu pulberi de poliester, iar pe partea din fata este echipat cu un rulou din aluminiu care aluneca de jos in sus pana dispare, permitand astfel o accesibilitate excelenta chiar si cu o duba incarcata.

ACOPERITOARE DE ROATA DESCHISA

In aceasta versiune acoperitoarea de roata deschisa este, de asemenea, fabricata din otel vopsit cu pulberi de poliester, dar in fata nu are niciun fel de inchidere care sa permita blocarea maxima a sculelor.

In interiorul acestei acoperitoare de roata deschise se poate instala un blocator de valize cu un maner reglabil pentru fixarea valizelor de orice dimensiune.

ACCESORII PENTRU ACOPERITOARE DE ROATA KIT OPRITOR DE VALIZE 

Kit-ul opritor de valize scule trebuie aplicat in interiorul acoperitoarei de roata deschisa si consta dintr-o naveta de blocare, maner contragreutate si o sina.

Naveta va permite sa tineti valizele blocate pe partea laterala a acoperitoarei de roata, impiedicand orice miscare. Avantajul sau este ca poate gazdui diferite dimensiuni de valize.

ECHIPAMENTE DEPOZITARE SCULE

Daca iti desfasori mare parte din activitate folosind autoutilitare, este important sa folosesti fiecare centimetru din spatiul interior al acestora. Tocmai de aceea, este absolut necesar sa fi foarte atent atunci cand iti utilezi vehiculul pentru a nu lasa nimic sa iti scape din vedere. Pentru ca la Tecnolam intelegem cat de important este ca tu sa poti folosi vehiculele la potentialul lor maxim, avem grija ca intreg spatiul interior al acestora sa poata sa fie utilizat in scopul depozitarii diferitor elemente specifice pentru desfasurarea activitati.
Desi multi considera spatiul ocupat de rotile din spate ca fiind spatiu mort, inginerii nostri au reusit sa ii gaseasca si acestuia o utilitate. Acum, inclusiv in acea zona pot fi montate carcase acoperitoare de roata care sa creeze un sistem de stocare pentru diferite unelte de dimensiuni reduse sau canistre cu ulei.


Consideram ca orice vehicul utilitar trebuie sa fie folosit la potentialul sau maxim, mai ales daca acesta este principalul mijloc prin care va desfasurati munca. Tocmai de aceea incercam sa creem solutii viabile pentru toti clientii nostri care vin sa ne ceara ajutorul. De-a lungul timpului, inginerii si mecanici nostri au dus la bun sfarsit proiecte de dificultati variabile in care au trebuit sa gaseasca solutii ingenioase pentru a indeplini toate cerintele clientului.

Astfel poti pasi cu incredere pe pragul nostru si sa ne prezinti proiectul tau, caci cu siguranta inginerii nostri vor reusi sa gaseasca solutia perfecta pentru ca tu sa poti utiliza autoutilitarele tale la adevaratul lor potential.
Fie ca alegi sa iti dotezi vehiculele cu mobilier pentru depozitare unelte, tot ce trebuie sa faci este sa vi la noi si vei descoperi imediat modalitati indraznete, ingenioase si eficiente prin care o simpla duba standard poate fi utilata.
Cu noi, nu trebuie sa iti mai faci griji ca angajatii tai vor fi luati prin surprindere sau nu vor avea uneltele necesare indeplinirii misiunii lor. Descopera acum ingeniozitatea inginerilor nostri si lasa-ne sa iti transformam autoutilitarele in adevarate masinarii de interventie!

Echipam toate marcile de furgonete prezente pe piata:

Incepe imediat sa-ti echipezi furgoneta facand clic direct pe modelul tau de furgoneta din lista.
Iti reamintim ca oferta este complet gratuita si fara obligatii (inclusiv randarea 3D).

AI NEVOIE DE OFERTA PENTRU ACOPERITOARE DE ROATA TECNOLAM? COMPLETEAZA FORMULARUL SI VETI FI CONTACTAT IN CEL MAI SCURT TIMP POSIBIL