Skip to main content

MOBILIER MODULAR SERVICE

Dulapuri cu scule

Orice atelier sau service care se respecta are nevoie de un sistem de organizare cat mai eficient, care sa includa dulapuri cu scule. In functie de spatiu, de utiliate, de echipamentele si ustensile necesare, Tecnolam Romania iti poate oferi cele mai avantajoase solutii.
Concepem, executam si montam orice tip de dulapuri cu scule si unelte. Acestea pot fi adaptate atat pentru o locatie fixa, cat si pentru autoutilitare. Realizam orice model de dulap pentru echiparea autoutilitarelor si dupaluri pentru servicie.
Produsele noastre au un design special, sunt realizate din materiale rezistente la socuri mecanice si produse chimice, ofera conditii sigure de depozitare si pot fi personalizate in functie de nevoile si preferintele clientilor.
Astfel daca ai nevoie de un dulap metalic pentru depozitarea sculelor, care sa fie practic si rezistent, alege unul dintre produsele aflate in oferta noastra. Dispunem de produse si dulapuri pentru echiparea oricarui tip de atelier de reparatii, service sau autoutilitara.

Dulapuri Metalice pentru Unelte

Un dulap este cea mai eficienta si simpla modalitate de a depozita si tine ustensilele si sculele de care este nevoie intr-un service sau atelier. Variantele de dulapuri metalice, echipate cu mai multe sertare si compartimente sunt cele mai practice si rezistente.
Realizate din profile din tabla din otel, cu design dedicat, aceste posturi de lucru sunt special concepute pentru a proteja impotriva loviturilor cauzate de accidente sau de lovirea de podea. Sunt rezistente la ulei, produse chimice, temperaturi ridicate si orice daune intalnite in garaje. Zonele mai joase au rezistenta mare la sarcini mai mari.
Dulapurile metalice pentru scule pot fi folosite atat pentru zone de lucru fixe, cat si pentru dotarea autoutilitarelor pentru servicii de reparatii, constructii, instalatii, service etc.
Daca vrei sa dispui de cele mai rezistente solutii si echipamente pentru atelierul tau, alege varianta de dulapuri metalice pentru depozitarea sculelor!

Dulapuri pentru Autoutilitare si Dube

O autoutilitara pentru service sau diverse servicii, echipata performant, are solutii Tecnolam Romania de dulapuri pentru depozitarea uneltelor in dube. Oferta disponibila este variata, adaptabila si foarte avantajoasa.
Executam si montam orice tip de dulap cu scule pentru furgonete si dube. In functie de spatiul disponibil, de nevoi si preferinte putem dota cu astfel de accesorii si echipamente orice tip de autoutilitara.
Produsele noastre sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate si rezistent, ce pot fi asamblate si combinate pentru a se incadra bine in orice tip de model si interior auto.
Pentru ca stim cat de important este sa dispui de un sistem inteligent si eficient de organizare a tuturor sculelor de care ai nevoie in activitatea ta, venim mereu cu variante noi, imbunatatite si cat mai multe alternative de astfel de produse.
Daca ai nevoie de dulapuri standard si metalice pentru depozitarea sculelor, rezistente si simplu de utilizat, nu ezita sa ne contactezi. Configuram, compartimentam si montam dulapuri pentru autoutilitare si dube, care sa iti faca munca mai simpla si mai organizata.

Mobilier spatiu mentenanta

Fie ca doresti sa iti dotezi service-ul cu echipamente premium care sa impresioneze pe oricine care apeleaza la serviciile tale sau ca vrei sa iti echipezi autoutilitarele cu mobilier premium pentru a le transforma in adevarate ateliere mobile, tot ce trebuie sa faci este sa vorbesti cu inginerii mecanici de la Tecnolam.
Gratie experientei lor si a modurilor ingenioase in care acestia gasesc solutii celor mai complexe probleme, nu trebuie sa iti faci probleme. Acestia vor stii exact ce sa faca pentru ca tu sa iti poti desfasura activitatea eficient, rapid si in siguranta. In functie de domeniul tau de activitate si de nevoile tale, vom putea sa iti prezentam cele mai bune echipamente care sa iti permita sa iti depozitezi intreaga colectie de unelte si echipamente necesare indeplinirii activitatii tale.
Fie ca ai un spatiu pe care vrei sa il folosesti ca si service, dar nu stii exact cum sa il compartimentezi si mobilezi sau ai o autoutilitara pe care vrei sa o folosesti la adevaratul ei potential, tot ce trebuie sa faci este sa treci pe la Tecnolam mai intai, iar de restul ne vom ocupa noi. Vei vedea în timp real cum inginerii nostri iti vor realiza o simulare computerizata, pentru ca tu sa iti poti imagina mai usor cum va arata noul tau service si sa faci modificari impreuna cu acestia.

Mobilier Dube

Mobilierul realizat atat pentru incaperi cat si pentru autoutilitare este realizat la comanda, conform specificului activitatii tale. Astfel vei decide impreuna cu inginerii nostri ce tip de dulapuri sau casetiere vrei sa montezi in spatiul tau de lucru. Avand in vedere ca Tecnolam foloseste doar piese de mobilier modulare, vei putea sa creezi propriile tale dulapuri, casetiere sau chiar si vestiare.
Cu noi, nu exista limitari, mai ales atunci cand vine vorba de gama noastra premium de servicii si de mobilier. Lasa-ne sa te surprindem cu solutiile noastre ingenioase si sa iti utilam service-ul sau autoutilitarele cu echipamentele de care tu ai nevoie pentru a-ti desfasura cu usurinta activitatea!

Completeaza Formularul pentru a primi mai multe Informatii

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.