Skip to main content

CASETIERE AUTOUTILITARE

Casetierele sunt cele mai versatile echipamente pe care le poti monta in autoutilitarele tale. Acestea iti vor permite sa iti desfasori activitatea mai eficient si sa fii pregatit in permanenta pentru orice fel de misiune sau interventie. Aceste casetiere pot gazdui diferite unelte sau orice alt fel de materiale care iti sunt necesare desfasurarii activitatii tale.
Diferentele principale dintre casetierele pe care Tecnolam le pune la dispozitia dumneavoastra sunt in mare concepute din modul in care acestea sunt compartimentate si diferitele functii pe care le au. Desi in general aceste casetiere au rafturi sau serviete securizate, unele pot avea diferite tipuri de incuietori, pot fi capitonate sau nu si, sau, incuietori cu cheie. Pentru a stii exact ce fel de casetiera este perfecta pentru furgonetele firmei tale, trebuie doar sa faci o vizita la Tecnolam, iar noi te vom putea ajuta cu transformarea autoutilitarelor tale standard in adevarate masinarii gata sa participe la orice fel de interventie.

Casetiere Furgonete

Transforma-ti flota de masini in totalitate dotandu-le pe acestea cu casetiere care sa iti permita sa desfasori activitati din ce in ce mai complexe. Fie ca doresti sa oferi servicii de vulcanizare mobila sau chiar si sa participi la repararea centralelor eoliene, din interiorul vehiculelor tale nu trebuie sa lipseasca aceste casetiere, complet utilate cu toate echipamentele de care angajatii tai au nevoie.
Solutia perfecta pentru toate nevoile tale se afla la Tecnolam. Gratie experientei inginerilor nostri si a modului in care acestia isi desfasoara activitatea, poti fi sigur ca acestia vor gasi solutiile perfecte pentru toate nevoile tale. Astfel, poti avea incredere completa ca intr-un timp util, vehiculele tale vor fi transformate din simple autoutilitare standard in masinarii care vor putea sa te ajute sa iti desfasori activitatea mai rapid, eficient si sigur.
Lasa inginerii nostri sa descopere si sa compuna cele mai bune solutii pentru tine si vei fi surprins de modul in care vei putea sa exploatezi intreaga ta flota de dube dupa aceea. Vino si descopera ingeniozitatea echipei noastre si vei putea sa obtii un avantaj in fata competitorilor tai!