Skip to main content

ECHIPARE FURGONETA CITROËN

Cea mai buna dotare pentru camioneta Citroën va permite sa organizati mai bine spatiul din interiorul autoutilitarei dvs., evitand sa pierdeti timpul cautand materialele. Organizarea muncii dvs. cu echiparile noastre va va schimba pentru totdeauna stilul in munca de zi cu zi.

Transformati-va vehiculul comercial Citroen intr-un adevarat atelier mobil.

Cu gama sa de autoutilitare Berlingo, Jumpy, Nemo si Jumper, Citroën a creat patru autoutilitare care insotesc in mod fiabil: mesterii, furnizori si montatori etc. in viata lor profesionala de zi cu zi. Datorita unui accesoriu Tecnolam ieftin si de inalta calitate, este potrivit pentru fiecare lucrare, Citroën-ul dvs. va deveni un atelier mobil perfect pentru munca dvs.

Aici puteti gasi, de asemenea, acoperitoare de roata, sisteme de rafturi, protectie pentru portbagaj sau rampe de incarcare si suporturi pentru portbagaj. Puteti monta  cu usurinta si in deplina autonomie mobilierul nostru.

ECHIPARE CITROËN BERLINGO

Berlingo de la Citroen, clasicul dovedit al vehiculelor utilitare Citroen. Legendarul autoutilitar de ultima generatie, cu o capacitate de pana la 1000 kg, este un companion flexibil de zi cu zi. Pentru o lungime de cala mai mare de 3 metri, in gama Tecnolam veti gasi rafturi pentru vehicule pe care le puteti instala in functie de nevoile dvs.

Optimizati spatiul de incarcare.

ECHIPARE CITROËN JUMPY

Miticul Citroen Jumper este un vehicul comercial pentru toate provocarile de transport. Cu un volum de marfa de 8 pana la 17 m³, Citroën Jumper ofera spatiu de depozitare amplu pentru nevoile meseriasilor, consumabilelor sau accesoriilor de montare. La Tecnolam veti gasi echipamente adecvate profesiei dvs. pentru a face echipamentele tehnice ale producatorului sigure. De la comoda la sistemul de rafturi si blaturi de lucru, trecand prin portbagajul pentru Citroën Jumpy, Tecnolam ofera o oferta economica, robusta si versatila. Suntem profesionisti in gestionarea vehiculelor.

ECHIPARE CITROËN JUMPER

Autoutilitara Citroen Jumper este un vehicul utilitar cu un volum de incarcare de la 8 la 17 m³, Citroën Jumper ofera spatiu de depozitare amplu pentru nevoile mesterilor. La Tecnolam veti gasi echipamentul potrivit pentru comertul dvs. De la comoda la sistemul de rafturi si blaturi de lucru pana la rafturi pentru acoperis pentru Citroën Jumper, Tecnolam va face o oferta economica si versatila.

ECHIPARE CITROËN NEMO

Modelul Citroën Nemo, votat Vanul anului in 2009, ofera micutei o mare libertate de incarcare si depozitare. Cu o sarcina utila de 610 kg, Nemo de Citroën este foarte durabil. Compartimentul de incarcare spatios, bine aranjat si inteligent organizat. Suntem protagonistii rafturilor pentru camionete.ECHIPARE PENTRU TOATE MODELELE DE FURGONETE CITROEN

Echipari cu mobilier pentru orice model indiferent de an. Podele si capitonari pentru modelele din 2015 pana in prezent.

Echiparile noastre pentru vehicule comerciale marca Citroen sunt compatibile cu

  • Citroën Berlingo
  • Citroën Jumpy
  • Citroën Jumper 
  • Citroën Nemo