Skip to main content

PODEA PENTRU AUTOUTILITARE

Podele din lemn multistrat personalizate pentru autoutilitare

“PODEAUA VEHICULULUI PROTEJEAZA BAZA FURGONETEI SI GARANTEAZA O STABILITATE MAJORA A INCARCATURII – ADERENTA LA PODEA”

V-ati gandit vreodata sa instalati o podea personalizata in duba dvs.? Cu toate acestea, daca va folositi vehiculul pentru munca sau agrement, a sosit timpul sa profitati la maxim de spatiu si sa imbunatatiti estetica vehiculul dvs. si functionalitatea lui cu ajutorul podelei.

Instalati astazi podeaua! Datorita tehnologiilor moderne, instalarea este cea mai simpla care poate exista si este posibil sa obtineti o munca curata si fara batai de cap intr-un timp foarte scurt, fara a atinge cabina soferului din interiorul vehiculului dvs. comercial. Totul in deplina autonomie.

In acest domeniu este important sa fim atenti la materialele folosite, pentru ca sunt fundamentale.

VIDEO TUTORIAL

Comandati podeaua camionetei dvs. online si o puteti monta complet independent, in cativa pasi simpli.

FABRICAT IN MULTISTRAT MARIN FENOLIC CU GROSIME DE 12 MM CU BORDURI DIN ALUMINIU SI TRATAT CU RASINI SPECIALE ANTI-ALUNECARE, ANTI-MUCEGAI SI ANTI-ZGARIETURI, SE SPALA USOR SI ESTE IMPERMEABIL.

PODELE DIN LEMN CU COEFICIENT DE FRECARE CERTIFICAT TÜV

CALITATEA PODELELOR TECNOLAM CREATE PENTRU A DURA IN TIMP

  • Impermeabil
  • Antiderapant
  • Antimucegai
  • Pentru Toate Marcile Auto

Protejeaza-ti Furgoneta 

Durabilitate si rezistenta sunt doua cuvinte cheie care trebuie solicitate pentru a avea o podea demna de acest nume si pentru a ne asigura ca podeaua noastra dureaza suficient, trebuie sa aiba cerintele de baza pe care le vom descrie acum.

Podelele noastre sunt realizate pe masura pentru fiecare model de autoutilitara, la un cost mic.

PODEA AUTOUTILITARA

Podeaua interioara a vehiculului dvs. comercial trebuie sa fie realizata pe masura, din lemn multistrat de doisprezece milimetri si cu margini din aluminiu. Aceste trei calitati sunt fundamentale pentru rezistenta si capacitatea de utilizare, dar mai presus de toate este esentiala calitatea materialului folosit.

Compartimentul de incarcare al autovehiculului dvs. merita respect deoarece este acel detaliu care face diferenta, care deseori subestimeaza ajutorul suplimentar care ne ofera ceva mai mult si ne ajuta in fiecare zi imbunatatind calitatea muncii noastre oferindu-ne confort, practicitate si siguranta. Acesta este motivul pentru care materialele folosite pentru podea joaca un rol decisiv.

PROTECTIE PODEA

Podeaua trebuie sa fie neaparat din multistrat fenolic marin cu douasprezece straturi de panouri groase de un milimetru. Acestea din urma, bineinteles, trebuie lipite impreuna, facand podeaua flexibila si in acelasi timp rezistenta la greutate si miscare, rezultand in acelasi timp robusta si compacta.

Podele furgonete cu rasini speciale

Podeaua este decupata folosind un pantograf care taie podeaua in functie de dimensiunea autoutilitarei si a caroseriei, proportional cu dimensiunea interna a vehiculului. Acolo unde se deschid usile si portbagajul, acesta trebuie sa aiba neaparat profile din aluminiu pentru a-l face si mai rezistent, deoarece acestea sunt zonele vehiculului cele mai folosite din pricina trecerii marfurilor si a persoanelor pe acele locuri.

Suprafata trebuie acoperita cu un strat de vopsea, un fel de rasina de protectie care va servi pentru a avea o aderenta mai mare si impiedica alunecarea. Rasina anti-mucegai valida si testata. Datorita acestei protectii speciale cu rasina, podeaua va fi mai sigura, iar calitatea va ramane intacta pentru totdeauna. In plus, vopseaua speciala va impiedica absorbtia uleiurilor sau a altor lichide care ar face podeaua sa arate urat si mai presus de toate inutilizabila pe termen lung.

podea autoutilitara multristrat marin fenolic trata cu rasini

INSTALAREA NU NECESITA O ASTEPTARE LUNGA, ESTE O LUCRU CARE SE FACE IMEDIAT IN AUTONOMIE COMPLETA.

PODEA DUBA – O INVESTITIE CARE MERITA

Podeaua se potriveste perfect in compartimentul de incarcare mergand pe oblig fata de mobilier. Se aseaza la baza furgonetei pentru a fi compacta si aderenta, optional daca se doreste, se poate adauga un strat de silicon pe margini. Aceasta ultima interventie va face podeaua mai ferma si mai sigura pentru vehiculul dumneavoastra.

Aceasta actiune, pe langa facilitarea si imbunatatirea vehiculului dvs. de lucru, va fi, de asemenea, un ajutor excelent in facilitarea operatiunilor de curatare, datorita rezistentei perfecte a materialelor pe care le puteti utiliza. Podeaua este excelenta pentru transportul obiectelor, atat pentru incarcarea si descarcarea marfurilor, cat si pentru estetica in cazul in care alegi sa transformi duba ta intr-un atelier sau un vehicul de interventie.

Sistemul de montare descris mai sus va evita in principal vibratiile si scartaiturile, deoarece podeaua va fi adaptata la dimensiunea camionetei dvs.

In plus, profesionistii vor putea gasi cea mai potrivita solutie pentru a adapta podeaua la orice tip de vehicul de lucru, facand din duba dvs. un asistent de neinlocuit pentru munca dvs.

PODEA AUTO PENTRU TRAFIC INTENS

O treaba bine facuta este o garantie de imagine pentru afacerea dvs., deoarece perfectiunea finisajelor nu va scapa de ochiul atent al clientului dvs., care va stii imediat ca are de-a face cu un expert in sector. Cu o podeaua perfect instalata, ordinea si dispunerea materialelor, instrumentelor si bunurilor in general se va imbunatati. Datorita unui plan bine pus la punct, va fi posibil sa depozitati mai multe obiecte si sa nu aveti haos-ul care ar impiedica si intarzia orice tip de interventie profesionala.

Cu aceasta instalare, ordinea si curatenia vor fi mai vizibile, imbunatatind, fara indoiala, viteza de interventie, prin finalizarea lucrarilor si aranjarea instrumentelor si a altor lucruri cat mai rapid posibil. In indeplinirea acestei sarcini, nu este suficient doar sa va bazati pe profesionisti, ci trebuie sa insistati sa solicitati materialul de prima mana, evitand astfel surprizele neplacute. Multi oameni cred ca pot pune materialul din lemn netratat in mijlocul de transport, insa daca lucrati cu diferite lichide, este recomandat sa puneti un lemn tratat care sa nu se deformeze in timp fiind expus la tot felul de substante. Este perfect hidroizolat pentru a preveni lichidele sa intre in duba dvs. si, in cele din urma, sa elibereze mirosuri neplacute.


Acest lucru va va imbunatati si modul de conducere, care va fi mai putin zgomotos, dar mai presus de toate va fi mai relaxat. Din punct de vedere al spatiului, ganditi-va, de asemenea, ca se pot potrivi mai multe lucruri in interiorul autovehiculului dvs. si chiar daca nu sunteti lucrator manual sau in domeniul transportului, puteti monta podelele Tecnolam. Pe scurt, poate o podea nu va va rezolva toate problemele, dar, cu siguranta, va imbunatati calitatea muncii dvs.

AI NEVOIE DE OFERTA PENTRU PODEAUA FURGONETEI TALE? COMPLETEAZA FORMULARUL DE MAI JOS SI VEI FI CONTACTAT IN CEL MAI SCURT TIMP