Skip to main content

SERVICII

Oferim servicii de echipari cu rafturi autoutilitare si ateliere pentru reparatii pentru diferite domenii de lucru

Fie ca esti administratorul unei afaceri mici sau mari, sau esti mecanic auto, electromecanic, tamplar, inginer mecanic, instalator, electrician, hidraulic, mester, zidar, montator, tehnician, tinichigiu, sudor sau oferi servicii de mentenanta, tehnician retele telecomunicatii si sisteme de securitate, detii utilaje de constructii mari, amenajari interioare, instalatii sanitare apa incalzire sau gaz, te gasesti in locul potrivit.

Te vom ajuta sa fi cat mai eficient posibil in desfasurarea muncii prestate datorita mobilierului nostru.
Echiparea autoutilitarei este munca de profesionist, precum cei de la Tecnolam, cu o experienta in domeniu de peste 40 de ani.

Intra in contact cu noi si spune-ne in ce domeniu de lucru te misti si ce ti-ai dori pentru vehiculul tau comercial astfel incat echiparea sa fie specifica pentru tine.
Dispunem de o gama variata de produse atat pentru interior precum: podea, protectie pentru pereti, dulapuri modulare de diferite dimensiuni cu sertare, rafturi, valize, cutii, post de lucru, panouri pentru agatat scule, suport de menghina, bare pentru prindere marfa, diferite accesorii, cat si pentru exterior precum: rampa pentru incarcare si descarcare marfa, prize, suport de scara si bare transversale si multe altele.

Garantie

Produsele oferite de Tecnolam au o garantie de 3 ani pentru defectele din fabricatie. In plus dispunem de serviciul de buy-back care are ca avantaj de a returna mobilierul service folosit si vechi, inlocuindu-l cu unul nou. Produsele folosite vor fi evaluate de catre un inginer al companiei noastre si se va deduce o reducere pentru noul mobilier cumparat.

Schimba mobilierul invechit si uzat cu unul nou care se ridica cerintelor noi de lucru si care sa fie pe deplin functional. In acest fel vei da dovada de profesionalism iar afacerea ta va creste in ochii clientilor.

Calitate

Experienta noastra in domeniul atelierelor mobile si service-urilor fixe este mare. Suntem pe piata de peste 40 de ani in continua dezvoltare si facem fata cu brio oricarei provocari aduse inainte. De-a lungul timpului am creat produse tot mai rezistente si perfecte din punct de vedere al functionalitatii si placut estetic. Produse perfecte pentru toate marcile auto si pentru echiparea service-urilor.

Calitatea mobilierului service produs de Tecnolam este excelenta. Iar raportul pret/ calitate este unul foarte corect. Preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele avand in vedere ca se cumpara direct de la producator.

Rezistenta

Mobilier nostru pentru autoutilitare si service este unul foarte rezistent, avand o structura solida gandita de inginerii nostri pentru fiecare produs in parte. Tehnologiile pe care le folosim sunt de ultima generatie. Poti fi sigur ca totul este gandit pana la ultimul detaliu pentru a oferi siguranta de care este nevoie si o viata lunga produselor noastre.

Fiecare produs este supus unor teste riguroase. Poti viziona cateva din teste aici

Rezistenta materialelor este foarte importanta pentru noi, de aceea am creat mobilierul auto, podelele, capitonarile si toate accesorii potrivite pentru uzura intensa. Pentru ca tu sa te poti folosi de ele ani la rand, produsele Tecnolam sunt testare periodic si sunt imbunatatite constant.