Skip to main content

BANCURI DE LUCRU

BANCURI DE LUCRU 1000 MM

Bancuri de lucru 1000 mm

Bancurile de lucru sunt cele mai practice mese pentru orice tip de activitate tehnica. Aici se petrece cel mai mult timp intr-un atelier sau service. Si daca este ales si exploatat bine, devine locul favorit pentru mester, inginer, mecanic sau orice persoana care isi doreste un spatiu adecvat pentru a indeplini diverse activitati specifice sau de finete.


In cazul in care preferi un banc de lucru multifunctional si personalizat, oferta Tecnolam iti sta la dispozitie cu o gama diversificata de produse, adaptabila oricaror nevoi. Realizam bancuri pentru scule si unelte, care pot fi utile atat pentru o unitate de service fixa, cat si pentru una mobila sau pentru autoutilitare.


Producem si vindem bancuri de lucru din lemn si metal, care pot fi folosite pentru diverse tipuri de activitati. In acest sens ele pot fi dotate cu diverse accesorii, precum panouri perforate, care sa sustina diverse tipuri de produse, unelte si scule, casetiere cu usa metalica, rafturi si sertare pe care pot fi depozitate, pentru a fi la indemana, toate lucruri de maxima utilitate.


Oferta noastra include produse de calitate superioara, bancuri de lucru pentru dube sau autoutilitare si diverse tipuri de accesorii si sisteme aditionale, care fac munca mult mai placuta si mai usoara.

BANCURI DE LUCRU 1500 MM

Bancuri de lucru 1500 mm

Daca doresti sa-ti dotezi atelierul sau autoutilitara cu bancuri de lucru pentru scule si ai nevoie de produse de calitate superioara, apeleaza la echipa de la Tecnolam. La noi gasesti tot ce ai nevoie pentru a echipa un service si a beneficia de cel mai bun banc de scule auto.


Inginerii nostri mecanici iti vor prezenta cele mai actuale modele de bancuri de lucru din lemn si metal, dar si multifunctionale. Cele mai bune solutii pentru nevoile tale se gasesc intotdeauna la noi.
In functie de domeniu, de natura activitatii, de greutatea lucrurilor care vor sta pe aceste bancuri, putem opta pentru diverse variante de bancuri pentru scule si unelte. Ele pot fi dotate cu diverse tipuri de accesorii si sisteme aditionale, care sa permita accesul facil la toate uneltele necesare si sa simplifice mult activitatea.


Proiectam, executam si montam orice tip de banc de lucru multifunctional, care sa serveasca perfect scopului urmarit. Pentru a beneficia de acesta si a munci mai eficient, tot ce ai de facut este sa iei legatura cu un reprezentant de vanzari din echipa noastra. Prin cateva detalii si precizarea tipului de atelier, putem veni cu cele mai avantajoase si adaptabile solutii de bancuri.

BANCURI DE LUCRU 2000 MM

Bancuri de lucru 2000 mm

Alegerea variantei celei mai potrivite de masa de lucru aduce mult spor si eficienta in realizarea activitatilor specifice. Daca stim care este domeniul de activitate si la ce va servi bancul de lucru dorit, vom alege si cele mai potrivite blaturi din lemn sau metalice ce pot fi folosite in acest scop.


Pentru a te simti cat mai confortabil si a beneficia de o masa de lucru pentru atelier cat mai rezistenta, care sa permita indeplinirea de functii diverse, cu obiecte grele sau de mare finete, este esential sa alegem si sa realizam un produs adecvat si de calitate.


Proiectam, executam si montam orice tip de mese de lucru, pentru cele mai variate domenii de activitate. Astfel daca ai nevoie de un banc de lucru pentru un atelier de reparatii, service sau autoutilitara, apeleaza cu incredere la noi.


Oferta noastra de mese de lucru multifunctionale este variata, capabila sa corespunda celor mai exigente pretentii si celor mai specializate activitatii.
Pentru o comanda speciala te rugam sa apelezi cu incredere la Tecnolam Romania.

Bancuri de Lucru Farin 1500

banc de lucru alb compus din structura metalica gri cu blat metalic, usor dar stabil, cu blat de lucru si un sertar securizat

Aceasta gama de bancuri de lucru Farin, este una economica, dar in acelasi timp calitativa si rezistenta, caracterizandu-se printr-o robustete deosebita si materiale de calitate.

Completeaza Formularul pentru a primi mai multe Informatii

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.