Skip to main content

SUPORT PORTBAGAJ SI SUPORT PENTRU SCARA

Suport Portbagaj Autoutilitare

Ai nevoie ca autoutiltiara ta sa fie dotata cu un suport de portbagaj? Nu stii exact ce fel de suport sa alegi din pletora de produse disponibile pe piata? Nu te ingrijora, solutia ta este la Tecnolam. Noi confectionam si producem portbagaje pentru autoutilitare si suporti pentru scara pentru o gama foarte variata de modele de vehicule. Indiferent de dubele sau masinile care formeaza flota ta, poti veni fara grija la Tecnolam, iar echipa noastra de ingineri montatori si mecanici vor confeciona un suport de portbagaj care sa poata sa iti intalneasca toate specificatiile.
Portbagajele concepute de catre inginerii Tecnolam sunt unele dintre cele mai solide si sigure de pe piata. Acestea au fost create inca de la bun inceput sa fie silentioase, solide si de asemenea foarte ergonomice. Portbagajele de autoutilitara Tecnolam au in componenta lor 3 sau patru bari transversale, o bara in spate cu rulou pentru a putea permite montarea diferitor materiale sau obiecte, dar si un spoiler care sa imbunatateasca aerodinamica constructiei.
Versatilitatea acestor portbagaje le face sa poata fi montate pe diferite tipuri de autoutilitare, fapt care se va dovedi a fi de ajutor in momentul in care veti dori sa va reinnoiti flota.

Suporti Scara Autoutilitare

De asemenea, pe langa portbagaje care pot fi utilizate pentru orice fel de autoutilitare, la Tecnolam poti alege sa montezi pe vehiculul tau suporti de scari care sa permita un acces mai facil angajatilor tai. Acesti suporti conceputi si produsi de catre echipa noastra pot fi montate pe orice fel de model de autoutilitare. Fie ca doriti scari care sa fie montate pe portbagaj sau pe lateralul vehiculului, puteti opta pentru solutiile Tecnolam si nu veti regreta.
Experienta inginerilor nostri si ingeniozitatea lor iti permit sa capeti un avantaj clar in fata concurentei. Folosind solutiile noastre de suporti de scari sau portbagaje, angajatii tai vor putea sa isi desfasoare activitatea mult mai rapid, eficient si in siguranta. Descopera acum solutiile noastre optime pentru intreaga ta gama de autoutilitare! Fa cunostinta cu cea mai buna echipa de ingineri din Romania!