Skip to main content

Cataloage si Brosuri

Producem mobilier profesional pentru service mobil si service fix. Dulapuri pentru scule, podele si capitonari pentru furgonete, suport pentru scara, bancuri de lucru, accesorii dotari, mobilier spatiu mentenanta, carucioare pentru scule si multe altele.

Va reamintim ca mobilierul nostru a fost proiectat pentru echiparea camionetelor si atelierelor, prin urmare principalele caracteristici de constructie sunt: ​​robustete, usurinta, interschimbabilitate, ghidaje complete cu extractie si inchidere dubla pentru a asigura protectie maxima in timpul miscari autoutilitarei. Mobilierul Tecnolam ofera posibilitatea de a avea nenumarate combinatii cu diferite produse precum acoperitoare de roata, sertare, rafturi, cutii, valize si multe altele.

In cataloagele de mai jos veti gasi toate produsele marca Tecnolam, fiecare cu detalii tehnice, dimensiuni, cod-uri pentru a fi usor de identificat. Cataloagele se impart in 2 categorii: cele pentru echipare autoutilitare TI-VAN si cele pentru amenajare ateliere, service-uri, garaje, spatii mentenanta etc.

In cataloage veti gasi urmatoarele produse:
Acoperitoare de roata, diferite modele; Kit opritor de valize; Mobilier cu sertare inchise; Mobilier cu rafturi deschise; Cutii de diferite dimensiuni si culori pentru partitionare scule in sertare; Suport culisant pentru depozitare valize; Valize din metal; Valize din plastic; Cutii mici si medi pentru interior valize; Cutii transparente depozitare scule; Cutii colorate detasabile cu gura larga pentru scule; Dulap cu 2 usi cu sau fara polite; Despartitoare pentru rafturi deschise; Tavita prelungibila pentru depozitare obiecte lungi; Podea autoutilitara; Capitonare duba; Suport portbagaj; Suport scara; Rampe incarcare; Suport menghina si menghine; Sertare sub podea; Blat de lucru autoutilitara; Suport generator; Accesorii autoutilitare; Bare pentru sustinere incarcatura; Bancuri de lucru; Panouri perforate organizator scule; Mobilier service; Carucior scule; Mobilier atelier, diferite configuratii.

Catalog Tecnolam Dotari Furgonete 2023

Tecnolam Van 2023

Techno-Line 2018

Service 2018