Cataloage si Brosuri

Producem mobilier profesional pentru service mobil si service fix. Dulapuri pentru scule, podele si capitonari pentru furgonete, suport pentru scara, bancuri de lucru, accesorii dotari, mobilier spatiu mentenanta, carucioare pentru scule si multe altele.

Va reamintim ca mobilierul nostru a fost proiectat pentru echiparea camionetelor si atelierelor, prin urmare principalele caracteristici de constructie sunt: ​​robustete, usurinta, interschimbabilitate a sertarelor, ghidaje complete cu extractie si inchidere dubla pentru a asigura o siguranta maxima in miscarea autoutilitarei. 

Mobilierul Tecnolam ofera posibilitatea de a avea nenumarate combinatii cu diferite acoperitoare de roata, sertare, rafturi, cutii, valize si multe altele.

In cataloagele de mai jos veti gasi toate produsele marca Tecnolam, fiecare cu detalii tehnice, dimensiuni, cod-uri pentru a fi usor de identificat.

Techno-Line 2018

Tecnolam Van 2021

Program

Luni – Vineri | 09:00 – 17:00

Sambata si Duminica | Inchis

SOCIAL MEDIA

© 1981 - 2021 Tecnolam Romania. Toate drepturile rezervate. T Tecnolam este marca inregistrata la OSIM cu nr. depozit M 2014 06953