Skip to main content

CARUCIOARE CU SCULE

Vrei sa ai acces mai usor la toate uneltele tale atunci cand esti in service? Vrei sa nu te mai plimbi prin toata incaperea dupa o singura surubelnita? Atunci este clar faptul ca ai nevoie de un carucior de scule.
O astfel de piesa de mobilier iti va permite sa plimbi prin tot atelierul tau uneltele necesare desfasurarii activitatii tale. Astfel, tu vei putea sa te preocupi mai usor de proiectul tau fara sa mai pierzi timp pe drumuri pana la panoul cu scule si inapoi. Daca vrei sa stii exact ce fel de carucior cu scule ti se potriveste, atunci nu trebuie decat sa vii pana la Tecnolam.
Gratie experientei noastre si a multitudinii de proiecte in care am fost implicati, vom putea sa iti dam o oferta personalizata pe nevoile tale si sa te ajutam sa iti mobilezi service-ul asa cum iti doresti. Astfel, in cazul in care ai nevoie de carucioare de scule deschise, sau de unele cu rafturi, tot ce trebuie sa faci este sa iei legatura cu unul dintre inginerii nostri.

Carucioare mobile cu scule

Carucioarele mobile cu scule pe care Tecnolam ti le poate pune la dispozitie au atat rafturi, cat si spatii deschise. Toate au un sistem de franare care nu le permite sa se deplaseze singure prin service-ul tau si un sistem de preventie impotriva rasturnarii pentru a se evita orice fel de incident care ar putea rezulta in varsarea tuturor uneltelor tale pe jos.

Carucioare cu scule pentru service fix si mobil

Sertarele acestor carucioare sunt dotate cu o captuseala din cauciuc sau chiar si plastic ABS pentru a putea sa atenueze zgomotele atunci cand ele sunt puse in miscare. Astfel, daca doresti sa iti modernizezi service-ul sau daca doresti sa montezi astfel de carucioare cu scule in interiorul flotei tale de autoutilitare, tot ce trebuie sa faci este sa vii la Tecnolam, iar unul dintre inginerii nostri mecanici te va ajuta sa gasesti produsele perfecte pentru tine. Lasa-ne sa te ajutam in toate proiectele tale si nu vei regreta!