ECHIPARE SERVICE AUTO

Bancuri de lucru

Bancurile de lucru sunt instrumente excelente pentru cei care isi desfasoara activitatea de munca intr-un atelier, service, spatiu pentru reparatii/ mentenanta sau garaj.
Bancurile noastre au o structura metalica, sunt foarte rezistente, cu blat de lemn sau fier zincat, prevazute cu sertare si spatii pentru depozitare scule si panouri perforate pentru agatat unelte.

Carucioare cu scule

Carucioarele sunt indispensabile pentru atelierul vostru de lucru. Sunt fiabile si extrem de utile datorita sistemului pe roti, care ajuta la desplasarea lui oriunde este nevoie. 
Caruciorul este format din sertare culisante, in interiorul caruia veti gasi cutii de diferite dimensiuni pentru compartimentarea uneltelor de lucru.

Panouri cu scule auto

Panourile orizontale, perforate pentru agatat scule pot fi de diferite dimensiuni. Ele se pot atasa bancului de lucru, se pot plasa pe pereti interiori al autoutilitarei sau in combinatie cu mobilierul pentru atelierul service.
Dispunem de o gama variata de carlige si cutii de diferite dimensiuni pentru agatarea sculelor pe panoul perforat.

Program

Luni - Vineri: 9:00- 17:00
Sambata si Duminica: inchis

ULTIMATE CATALOAGE ADAUGATE

 Date Contact

S.C. TECNOLAM-RO SRL
Sediu social: Oras Otopeni, Strada 23 August, Nr.244-2, Lotul 4 Camera Nr.1, Parter, Judet Ilfov
Tel mobil: +4 0744.241.437
Tel mobil: +4 0751.956.257

© 1981 - 2021 Tecnolam Romania. Toate drepturile rezervate. T Tecnolam este marca inregistrata la OSIM cu nr. depozit M 2014 06953