Skip to main content

ECHIPARE FURGONETA DACIA

Echiparile Tecnolam pentru Furgoneta Dacia sunt proiectate si concepute pentru fiecare nevoie de afacere. Alegerea materialelor pe care le folosim la producerea echiparilor este studiata cu atentie de catre tehnicienii nostri pentru a asigura rezistenta, usurinta si durabilitatea mobilierului nostru in timp. Linia profesionala de mobilier pentru autoutilitare TI-VAN va permite sa organizati mai bine spatiul vehiculului dvs., asigurand robustete si fiabilitate la cel mai bun pret de pe piata.

ECHIPARE DACIA DOKKER

Transformarea zonei de incarcare a unui vehicul mic pentru a deveni un excelent coleg de lucru. Solutii personalizate si perfect adaptate compartimentului furgonetei dvs. Solicitati oferta personalizata si un proiect realizat in 3D de catre inginerii nostri de vanzari pentru a profita la maximum de capacitatea de incarcare a acestei camionete.

    • DACIA DOKKER VAN (AMPATAMENT 2810) PERETELE ETANȘ DIN TABLĂ METALICĂ/ PERETE DESPĂRȚITOR DE PLASĂ

ECHIPARE DACIA LOGAN

Autovehiculul dumneavoastra destinat interventiilor este o investitie care trebuie protejata in timp. TECNOLAM va propune cel mai economic si ergonomic sistem de lucru ce necesita un minim de preocupare. Solicitati oferta personalizata si un proiect realizat in 3D de catre inginerii nostri de vanzari pentru a profita la maximum de capacitatea de incarcare a acestei camionete.ECHIPARE PENTRU TOATE MODELELE DE FURGONETA DACIA

Echipari cu mobilier pentru orice model indiferent de an. Podele si capitonari pentru modelele din 2015 pana in prezent.

Echiparile noastre pentru vehiculele comerciale marca Dacia sunt compatibile cu

  • Dacia Dokker începând cu anul construcției 2012
  • Dacia Logan