RAFTURI SI SERTARE PENTRU AUTOUTILITARE

Casetiere cu sertare sau rafturi

“Sertarele Tecnolam sunt fiabile si robuste, sunt concepute special pentru a fi instalate in interiorul autoutilitarei”

Acestea va vor permite sa va faceti treaba mai eficient si sa fiti pregatiti pentru orice tip de interventie. Pot gazdui diferite instrumente sau orice alt material necesar afacerii dvs.
Unitatile de sertare au fost proiectate special pentru mobilierul pentru autoutilitare, astfel incat principalele lor caracteristici de constructie sunt: ​​robustete, usurinta, interschimbabilitate sertarelor, ghidaje complet extractibile si inchidere dubla a sertarului pentru o siguranta maxima in miscare. Disponibil doar in configuratie cu sertare, cu tavi si cutii detasabile si tavi si sertare impreuna.

Sertarele sunt disponibile in trei latimi 507-760-1014 mm si doua adancimi 360-410. Sertarele sunt echipate cu blocare centrala pentru a va depozita in siguranta instrumentele de lucru. Sunt livrate cu covorase antivibratii, separatoarele interne sunt fabricate din aluminiu, pot fi usor demontate pentru a varia compozitia oricand doriti.

Sertarele cu tavi si valize sunt disponibile in 2 latimi 507-1014 in 2 inaltimi 241-483 si doua adancimi 360-410 si pot avea minimum 2 tavi si maxim 4 tavi.

Sunt fabricate in intregime din otel usor pentru a garanta rezistenta. Inchiderea tavii este intotdeauna centrala pentru a asigura fixarea corecta a valizelor.                              

CASETIERA CU SERTARE 

Casetierele pentru sertare sunt complet culisante, ceea ce permite o deschidere totala a sertarului. Capacitatea de incarcare a ghidajelor este de 60 kg in sertarele cu o inaltime de 130 mm si 200 mm.

Inchidere de siguranta care permite mobilierului sa nu se deschida in timpul miscarii.

SERTARE SUPORT DE VALIZE CU VALIZE DIN PLASTIC 

Valizele din plastic cu capac din policarbonat sunt solutia ideala pentru depozitarea suruburilor si a pieselor mici; organizate in mici compartimente din plastic. Capacul transparent faciliteaza identificarea imediata a accesoriilor necesare. Grila de pe capac impiedica amestecarea continutului. Extrem de rezistent la impact. Carcasa din plastic Tecnolam se potriveste direct pe tava glisanta a sertarului si este echipata cu un sistem de blocare cu buton in centrul tavii. Carcasa din plastic este alternativa la carcasa standard din metal.

SERTARE SUPORT DE VALIZE CU VALIZE DIN OTEL

Sertarele cu cuti si valize sunt disponibile in doua latimi 507-1014 mm, in doua inaltimi 241-483 si in doua adancimi 360-410 si pot avea minimum 2 cutii si maxim 4 cutii.

Sunt fabricate in intregime din otel usor, pentru a asigura rezistenta si usurinta in acelasi timp. Ghidajele sunt cu rulmenti cu bile cu extractie totala pentru a scoate fara probleme valiza asezata pe suport. Inchiderea cutiei este intotdeauna centrala pentru a asigura o buna securizare a sarcinii. Suportul 1014 poate contine doua valize. Instalati doua perechi de ghidaje, marind capacitatea sertarelor pana la 90 kg.

Sertarele cu suport si valize sunt disponibile in doua latimi 507-1014 mm, in doua inaltimi 241-483 si in doua adancimi 360-410.      

CASETIERE CU SERTARE TRASPARENTE

Sertarele cu cutii basculante pentru camionete va permit sa depozitati toate tipurile de piese mici in siguranta maxima si sa faceti continutul vizibil datorita sertarelor sale transparente. Toate sertarele sunt detasabile si echipate cu incuietori de siguranta.

Care sunt principalele caracteristici ale sertarelor Tecnolam pentru camionete?

  • Puternica
  • Calitatea inalta a materialelor
  • Usoara
  • Intercalarea sertarelor
  • Ghidaje si extractie totala
  • Inchidere dubla a sertarului pentru siguranta maxima
  • Garantie 36 de luni
  • Casetierele sunt disponibile in configuratie numai cu sertare, numai cu cutii si valize detasabile, cutii si sertare impreuna.

Aranjeaza cel mai bine furgoneta ta

Gata cu dezordinea in interiorul vehiculului dvs. de lucru

sertare cu valize din plastic

mobilier pentru furgonete

sertare pentru echipare autoutilitare

De ce sa va echipati autoutilitara cu sertare Tecnolam?

 

Sertarele va vor permite sa lucrati mai eficient si profesional si sa petreceti mai putin timp si efort gasind instrumentele de lucru.

Sertarele pot detine multe instrumente si, de asemenea, materiale care trebuie sa fie sortate si organizate.

Sertarele sunt proiectate de Tecnolam pentru amenajarea si echiparea autoutilitarei dvs.

Sertare laterale

CERETI INFORMATII GRATUITE VOM FI INCANTATI SA-TI TRIMITEM OFERTA GRATUITA SI FARA OBLIGATII PENTRU ECHIPARILE NOASTRE CU MOBILIER

© 1981 - 2021 Tecnolam Romania. Toate drepturile rezervate. T Tecnolam este marca inregistrata la OSIM cu nr. depozit M 2014 06953