Skip to main content

RAFTURI SI SERTARE PENTRU AUTOUTILITARE

Casetiere cu sertare sau rafturi

“Sertarele Tecnolam sunt fiabile si robuste, sunt concepute special pentru a fi instalate in interiorul autoutilitarei”

Rafturile auto sunt ideale pentru depozitare diferite instrumente de lucru sau orice alt material necesar afacerii dvs. Faciliteaza munca si va permit sa va faceti treaba mai eficient, fiind pregatiti pentru orice tip de interventie.
Casetierele au fost proiectate special pentru echipare autoutilitare, astfel incat principalele lor caracteristici de constructie sunt: ​​robustete, usurinta, interschimbabilitate, ghidaje cu sistem culisant si inchidere dubla a sertarelor pentru o siguranta maxima in timpul transportului. Casetiere disponibile cu sertare, cu rafturi si cutii detasabile.

Casetierele sunt disponibile in trei latimi 507-760-1014 mm si doua adancimi 360-410 mm. Sertarele sunt echipate cu blocare centrala pentru a va depozita in siguranta instrumentele de lucru. Sunt dotate cu covorase antivibratii. Separatoarele interne sunt fabricate din aluminiu, pot fi usor demontate pentru a varia compozitia oricand doriti.

Sertarele cu suport valize sunt disponibile in doua latimi 507-1014 mm, doua inaltimi 241-483 mm si doua adancimi 360-410 mm si pot avea minimum 2 tavi si maxim 4 tavi ca suport valize.

Sunt fabricate in intregime din otel usor pentru a garanta rezistenta. Inchiderea tavii este intotdeauna centrala pentru a asigura fixarea corecta a valizelor.                              

CASETIERA CU SERTARE CULISANTE

Casetierele pentru sertare sunt complet culisante, ceea ce permite o deschidere totala a sertarului. Capacitatea de incarcare este de 60 kg in sertarele cu o inaltime de 130 mm si 200 mm, insa capacitatea depinde de dimensiunea sertarului.

Inchidere dubla de siguranta care permite ca sertarul sa nu se deschida in timpul miscarii.

SERTARE SUPORT VALIZE DIN PLASTIC

Sertare suport valize sunt solutia ideala pentru depozitare valize in interiorul autoutilitarei.Valizele din plastic cu capac din policarbonat sunt potrivite pentru depozitarea suruburilor si a pieselor mici; organizate in mici compartimente din plastic. Capacul transparent faciliteaza identificarea imediata a accesoriilor necesare. Grila de pe capac impiedica amestecarea continutului. Extrem de rezistent la impact. Carcasa din plastic Tecnolam se potriveste direct pe tava glisanta a sertarului si este echipata cu un sistem de blocare cu buton in centrul tavii. Carcasa din plastic este alternativa la carcasa standard a valizelor din metal.

SERTARE SUPORT VALIZE DIN METAL

Sertarele suport valize din metal sunt disponibile in doua latimi 507-1014 mm, in doua inaltimi 241-483 si in doua adancimi 360-410 si pot avea minimum 2 valize si maxim 4 valize.

Sunt fabricate in intregime din otel usor, pentru a asigura rezistenta si usurinta in acelasi timp. Ghidajele sunt cu rulmenti cu bile cu extractie totala pentru a scoate fara probleme valiza asezata pe suport. Inchiderea suportului este intotdeauna centrala pentru a asigura o buna securizare a valizei. Suportul 1014 poate contine doua valize. Instalati doua perechi de ghidaje, marind capacitatea sertarelor pana la 90 kg.

Sertarele cu suport si valize sunt disponibile in doua latimi 507-1014 mm, in doua inaltimi 241-483 mm si in doua adancimi 360-410 mm.      

CASETIERE CU CUTII TRASPARENTE

Casetiera cu cutii transparente si basculante pentru camionete va permit sa depozitati toate tipurile de piese mici in siguranta maxima si sa faceti continutul vizibil datorita cutiilor sale transparente. Cutiile transparente sunt prezente in blocuri de cate 4, 5, 6, 9 cutii toate echipate cu incuietoare de siguranta.

Care sunt principalele caracteristici ale rafturilor si sertarelor Tecnolam pentru camionete?

  • Robuste
  • Calitatea inalta a materialelor
  • Usoare
  • Interschimbabile
  • Ghidaje si extractie totala
  • Inchidere dubla pentru siguranta maxima
  • Garantie 36 de luni
  • Casetierele sunt disponibile in configuratie numai cu sertare, rafturi, suport valize detasabile si cutii.

Echipati eficient furgoneta

Gata cu dezordinea in interiorul vehiculului dvs. de lucru

sertare cu valize din plastic

mobilier pentru furgonete

sertare pentru echipare autoutilitare

De ce sa va echipati autoutilitara cu sertare Tecnolam?

 

Sertarele va vor permite sa lucrati mai eficient si profesional si sa petreceti mai putin timp si efort gasind instrumentele de lucru.

Sertarele pot detine multe instrumente si, de asemenea, materiale care trebuie sa fie sortate si organizate.

Sertarele sunt proiectate de Tecnolam pentru amenajarea si echiparea autoutilitarei dvs.

Sertare laterale

CERE OFERTA SI RANDARE 3D GRATUITA PENTRU ECHIPARILE NOASTRE CU MOBILIER AUTOUTILITARE