Skip to main content

Bancuri de Lucru de 1500 mm

Masa de lucru de 1500 mm

Un banc de lucru este de-a dreptul indispensabil in service-ul oricarui mester. O astfel de piesa de mobilier este mai mult decat necesara, mai ales atunci cand vine vorba de desfasurarea unei activitati de mecanica fina asupra unei piese complexe. Bancul de lucru permite inginerului sa aiba o pozitie mai comoda, relaxata si sa se concentreze mai mult asupra activitatii pe care o are de desfasurat.

Astfel, in cazul in care doriti sa va dotati service-ul sau chiar si o autoutilitara cu o astfel de piesa de mobilier, tot ce trebuie sa faceti este sa contactati un membru al echipei Tecnolam, iar noi vom putea sa iti gasim cea mai eficienta solutie pentru nevoile tale.

Un banc de lucru poate fi un obiect destul de costisitor daca nu este ales conform anumitor criterii bine definite. Astfel, inainte sa luati orice fel de decizie, cel mai bine consultati un expert in echipare si mobilare a incaperilor industriale sau in echiparea autoutilitarelor, tocmai pentru a fi sigur ca veti lua decizia corecta. Trebuie sa aveti in vedere faptul ca un banc de lucru poate fi accesorizat cu diferite componente, pentru a fi cat mai util celui care il foloseste.
Astfel, puteti sa ii adaugati acestuia o casetiera, un panou perforat metalic pe care sa sustineti diferite unelte si scule, dar si alte rafturi si sertare.

Accesorii banc de lucru 

Atelierul de lucru sau locul unde iti desfasori activitatea va contine instrumentele si uneltele specifice meseriei tale. Daca ai multe scule si nu stii unde sa le depozitezi, iti recomandam dulapurile pentru scule. Mobilierul nostru service te va ajuta sa ai totul in ordine si la indemana.

Iti enumeram cateva produse si accesorii care iti pot facilita munca la postul de lucru:

  • Menghina – aceasta sta pe suportul de menghina fie el culisant din mobilierul service, fie rabatabil. Pozitionarea suportului va fi intr-o zona in care nu va incomoda frecvent activitatea curenta. Suportul rabatabil poate fi scos in afara autoutilitarei.
  • Prelungitorul cu stecher – sursa de curent este potrivita pentru cei care desfasoara activitatea in atelierul mobil, autoutilitara de lucru, vehicul comercial sau furgoneta. Prelungitorul se poate monta pe banc, pe panou sau pe mobilierul Tecnolam.
  • Suport pentru rola de hartie – in cazul in care activitatea desfasurata nu presupune lucrul la temperatura mare sau cu scantei, se poate monta acest suport pe o laterala a bancului, intr-un loc in care sa nu incomodeze.
  • Sursa de lumina – in cazul in care nu se poate realiza iluminarea de deasupra cu un corp adecvat, pe banc se poate aseza o lampa cu un suport si cablu, care sa poata fi adusa mai aproape doar atunci cand este nevoie.

Fie ca vorbim despre utilitate, sau despre securitate ai nevoie de unelte de calitate. Prin urmare, este important sa investesti intr-un banc de lucru care sa iti ofere suportul necesar. Mai mult decat atat, un spatiu de munca organizat te va ajuta sa fii mai eficient, iar creatiile tale vor fi cu adevarat speciale.