Skip to main content

Bancuri de Lucru de 2000 mm

Masa de lucru 2000 mm

Daca doresti sa achizitionezi un banc de lucru sau o masa de lucru de 2000 mm si sa o folosesti in service-ul tau mobil sau sa o montezi intr-o autoutilitara, tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu Tecnolam prin intermediul telefonului, email sau completand formularul prezent pe site, iar noi te vom contacta si te vom ajuta cu restul.

Descopera acum cea mai buna echipa de ingineri montatori din Romania. Experienta, profesionalismul si promptitudinea sunt cuvintele principale care stau la baza activitatii noastre, astfel, poti avea incredere in noi ca vom duce la bun sfarsit proiectul tau, exact cum iti doresti!

Avem o gama variata de bancuri de lucru cu diferite configurari si accesorii, cu panouri si carlige pentru agatat scule si unelte de lucru. Locurile de depozitare pot fi inchise la cheie sau deschise, pot avea jaluzea, rafturi sau sertare culisante.

Banc de lucru

Pentru un atelier bine organizat, recomandam utilizarea bancurilor de lucru. Iar pentru o munca eficienta este importanta organizarea spatiului de lucru. Toate sculele trebuie tinute intr-o deplina ordine. Intotdeauna, atunci cand ordinea domneste in spatiul de lucru, orice activitate se va desfasura in conditii de siguranta si intr-un timp mai scurt.

Atelier service

Pentru ateliere service sau amenajarea garajului, Tecnolam produce si vinde bancuri de lucru de diferite dimensiuni. Indiferent de meserie, un astfel de produs pentru organizarea si depozitarea sculelor este ideal. Bancurile sunt fabricate din materiale rezistente, de calitate superioara, cu structura din metal si compartimentate pentru ca spatiul sa poata fi folosit la maxim. Bancurile contribuie la crearea unui loc de munca perfect, in care sculele sunt ordonate corespunzator si pot fi gasite cu usurinta.

Panouri scule

Organizarea atelierului poate fi complicata atunci cand nu stii ce vrei insa cei de la Tecnolam te vor ajuta sa faci alegerea potrivita. O masa de lucru realizata din lemn se potriveste unui atelier in care se realizeaza lucrari de strungarie sau tamplarie, insa nu va fi potrivit pentru un service auto. De aceea blaturile noastre pot fi din lemn sau fier zincat iar la bancul de lucru se poate atasa panouri perforate orizontale.

In ceea ce priveste locurile pentru depozitarea sculelor si uneltelor, si acestea sunt diferite in functie de cerintele activitatilor practicate. Daca pentru un atelier de mecanica bancul de scule auto trebuie sa cuprinda atat sertarele, cat si un panou, lipit de perete, in care sa stea ordonate chei, surubelnite si alte scule, dupa marimi, in cazul unui atelier de strungarie, bancul trebuie sa fie gol, liber, pentru montarea echipamentului necesar.

Descopera toate bancurile de lucru propuse de Tecnolam pentru diferite domenii de lucru. Bancurile se pot personaliza cu sertare de diferite dimensiuni sau panouri cu inchidere in dulap sau fara. De asemenea avem o gama larga de carlige pentru agatat scule pe panou.