Skip to main content

Cele mai bune dube Volkswagen pentru munca

7 iunie 2023

Vorbim despre un brand care este foarte cunoscut in intreaga lume, nu numai in sectorul vehiculelor comerciale, ci si in ceea ce priveste uzul personal sau cel al companiilor de transport persoane. Este o marca care prezinta un excelent raport calitate-pret, intrucat modelele sale de autoutilitare Volkswagen sunt considerate a fi de o gama medie-inalta.

In continuare, iti vom descrie care sunt cele mai fiabile si functionale modelele de autoutilitare Volkswagen pentru cei care muncesc cu ajutorul dubei.

CARE ESTE CEA MAI MAI BUNA AUTOUTILITARA VOLKSWAGEN PENTRU MUNCA?

Furgonetele Volkswagen se remarca pe piata printr-un design frumos si o functionalitate extrem de practica. Ca modele Volkswagen avem Buzz, Multivan, Transporter, Crafter, Caravelle si California. Este urmat de altele precum Caddy si versiunile sale Caddy Cargo, Caddy Combi si Caddy California.

Cu toate acestea, nu toate furgonetele sunt potrivite pentru transportul de marfa iar unele sunt special concepute pentru transportul de pasageri.

In continuare, vom descrie acele autoutilitare de medi si mari dimensiuni Volkswagen care sunt folosite de obicei pentru transportul de marfa sau ca duba pentru atelier mobil.

VOLKSWAGEN TRANSPORTER

Aceasta alternativa este folosita ca optiunea perfecta pentru a combina viata personala si cea profesionala. Se arata ca solutia perfecta atat pentru a efectua o calatorie de mii de kilometri, cat si pentru a oferi cea mai buna performanta in munca ta pe distante mici.

Volkswagen Transporter este un model robust, cu linii bine definite si un design frumos. Exista pana la zece configuratii diferite pentru partea din spate a acestui vehicul. Este deosebit de util sa poti adapta interiorul pentru incarcare si descarcare unelte si instrumente de lucru conform nevoilor tale.

Pe de alta parte, in ceea ce priveste dimensiunile sale, putem spune ca gasim modele cu ampatament scurt si ampatament lung:

Primul are 4,9 metri lungime, are un ampatament de 3 metri si un volum de incarcatura de 4,3 metri cubi.

Al doilea, are pana la 5 metri cubi de volum, 3,4 metri intre axe si 5,3 metri lungime.

VOLKSWAGEN CRAFTER

Dintre toate autoutilitarele Volkswagen, modelul Crafter este cel mai potrivit pentru profesionisti precum instalatori, montatori, dulgheri, electricieni, constructori, chiar si curieri. Este special conceput pentru uz profesional.

Designul acestei autoutilitare a tinut cont de tot ce poate avea nevoie un muncitor in ziua sa de lucru. Dispune de oglinzi retrovizoare reglabile, faruri cu LED dotate cu cea mai noua tehnologie si se poate alege intre 8 finisaje diferite ale caroseriei.

Volkswagen Crafter are o cabina single dar si o cabina dubla. Ca profesionist, poti alege unul dintre cele doua in functie de nevoile tale. In plus, poti personaliza orice echipament suplimentar. Adica iti poti transforma vehiculul intr-o duba atelier, instaland tot echipamentul necesar si alegand totodata numarul de pasageri pe care vrei sa-l aloci.

Pe de alta parte, aceasta duba de mari dimensiuni Volkswagen este disponibila in doua ampatamente diferite si trei inaltimi. Capacitatea sa de incarcare variaza de la 9,9 metri cubi la 18,4 metri cubi.

VOLKSWAGEN CADDY

In sfarsit, vom aminti un model ceva mai mic, Caddy Cargo, dar la fel de practic pentru viata de zi cu zi a profesionistilor mentionati mai sus si nu numai.

Primul lucru pe care vrem sa-l evidentiem este flexibilitatea interiorului sau. Acest lucru permite o adaptare perfecta la nevoile fiecarui profesionist. Ofera o usa glisanta destul de larga pentru confortul muncitorului, precum si un hayon inteligent pentru incarcare si descarcare usoara (in functie de nevoi).

Pe de alta parte, cabina soferului are scaune ergonomice, iar spatiul sau de incarcare este compact si practic. Include si iluminare, pentru a-ti facilita gestionarea incarcaturii.

In sfarsit, subliniem ca acest model de furgoneta Volkswagen Caddy poate transporta pana la 723 de kilograme. La aceasta trebuie sa adaugam cele 100 de kilograme pe care le poate transporta pe acoperis si posibilitatea de a cupla o remorca de pana la 1500 de kilograme.

Fara indoiala, a avea o duba Volkswagen in munca de zi cu zi iti va aduce confort si siguranta oriunde te deplasezi. Echipeaza autoutilitara pe care o detii cu tot ce ai nevoie si ofera un serviciu profesional clientilor tai!

Pentru mai multe detalii despre echipare / amenajare / dotare duba ne poti contacta prin intermediul datelor de contact din website-ul nostru. Suntem la dispozitia ta!