Skip to main content

Cum echipezi noul Nissan Townstar 100% electric?

17 februarie 2023

Compact, 100% electric, un van nou de la producatorul auto Nissan la un pret optim si perfect pentru cei care au o profesie importanta, se folosesc de camioneta in activitatea lor si vor sa economiseasca bani.

Asa ca sa vorbim despre o duba 100% electrica: Nissan Townstar EV de la Nissan, in colaborare cu Renault si Mercedes.

Putem spune ca este cu adevarat cea mai importanta versiune pentru Nissan de pe piata in 2023, atat de mult incat a ales sa renunte la versiunea diesel a acesteia.

In schimb, versiunea pe benzina o vedem pe piata inca din 2021, atat in ​​ceea ce priveste varianta autoutilitara, cat si cea pentru pasageri. Modelul cu care avem de-a face este doar furgoneta.

ENERGIE OPTIMIZATA: O FORTA A NATURII PREGATITA PENTRU FIECARE ACTIVITATE DE MUNCA

Prin urmare, Nissan Townstar EV inlocuieste e-NV200, electricul profesional de la Nissan. Modelul: vine cu un motor electric de 90 kW / 122 V cu un cuplu de 245 Nm, aerodinamica excelenta si mai presus de toate un consum foarte scazut de combustibil. Amenajarile interioare sunt foarte deosebite si de o finete si un caracter practic perfect pentru fiecare zi de lucru.

Are si o baterie cu litiu de 45 kWh, omologata pentru 300 km. De fapt, ne gandim la toti clientii nostri care se deplaseaza constant prin oras cu atelierul lor mobil pentru munca lor constanta. Bateria acestei camionete se reincarca usor pana la 80% in doar 37 de minute.

Chiar si in ceea ce priveste sezonul de iarna, este un produs excelent deoarece se incalzeste fara a consuma prea multa baterie. In plus, Nissan ofera binecunoscutul serviciu: Charge cu 250.000 Ionity. O modalitate simpla, rapida si practica de a va reincarca camioneta in doar cateva minute, o caracteristica excelenta, mai ales pentru cei care aleg sa lucreze cu atelierul lor mobil tinand cont de programari.

Principalele caracteristici ale acestei autoutilitare includ un excelent compartiment de incarcare care poate fi configurat cu echipamentele pentru autoutilitare Tecnolam. Furgoneta se prezinta cu un volum maxim de 3,9 mc si o sarcina utila de 800 kg. Capacitatea de remorcare este de 1500 kg.

DOTARILE EV TOWNSTAR DE LA NISSAN

Vorbim despre un proiect de ultima generatie, cu dotari tehnologice bune. Aceasta include: un serviciu e-Call, compatibilitate cu Apple CarPlay/Android Auto si, de asemenea, incarcarea practica fara fir pentru smartphone-uri de orice tip. In plus, are si un ecran touch de 8 inchi si un frumos panou de instrumente digital de 10 inchi.

De asemenea, dispune de Side Wind Assist, care asigura stabilitatea furgonetei. In aceasta camioneta isi face debutul si Pro Pilot, un sistem de asistenta la conducere cu adevarat neconventional pentru acest tip de autoutilitare.

CUM POATE FI ECHIPAT NOUL NISSAN TOWNSTAR 100% ELECTRIC?

Este o duba foarte simplu de echipat. Dimensiunile sale sunt utile, iar in interiorul compartimentului de incarcare este posibil sa ne gandim la o amenajare a atelierului mobil, in functie de nevoile de lucru ale clientului.

Pe blogul nostru, puteti gasi toate trucurile si sfaturile pentru o configurare bazata pe profesionalismul dvs.

Fie ca sunteti instalator, electrician, constructor, comerciant, va puteti proiecta configuratia personalizata impreuna cu personalul nostru.

Tecnolam va ofera si posibilitatea de a achizitiona echipamente standard care au fost deja proiectate si preconfigurate. De fapt, veti gasi 3 setup-uri: BASE, COMFORT, LUXURY oferite de catre Tecnolam.

Fiecare dintre aceste configuratii poate fi montata intr-un mod simplu si practic pe Nissan Townstar 100% electric. In cadrul dotarilor noastre modulare, fiecare produs este original, creat cu cele mai bune materiale si cu garantie de 36 de luni.

Veti putea introduce produse precum: rafturi, dulapuri, sertare incapatoare, valize si mai ales cutii de diferite dimensiuni perfecte pentru materialele dumneavoastra. Furgoneta ta poate fi instalata cu un pret minim de 500,00 euro pana la mii de euro si va depinde doar de nevoile tale.

Va reamintim ca pentru a primi o cotatie de pret, trebuie pur si simplu sa ne contactati cu formularul practic prezent in site sau sa ne sunati si sa alegeti produsele de care aveti nevoie. Oferim si randari 3D care va permit sa intelegeti deja cum va fi configurata duba dumneavoastra.