Skip to main content

CUM SĂ TRANSFORMI O DUBĂ ÎNTR-UN BIROU MOBIL

12 februarie 2024

În aceste vremuri în care munca agilă sau chiar munca inteligentă devine din ce în ce mai populară, ideea de a avea un birou mobil este foarte atrăgătoare. O furgonetă ar putea fi soluția ideală pentru cei care doresc să aibă postul de lucru mereu la îndemână. Dar cum se poate transforma o dubă într-un birou mobil?

În acest articol vă vom oferi câteva sfaturi utile pentru a vă ajuta să vă realizați visul de a avea un birou pe drum, mai ales dacă nu aveți încă o dubă. Compania noastră, echipeaza furgonete de peste 30 de ani, facem acest lucru luând în considerare toate caracteristicile activității clienților noștri.

“Este timpul să eliberăm modul în care lucrăm, să renunțăm la birou ca fiind singura opțiune și să îmbrățișăm inovația muncii inteligente, unde productivitatea și creativitatea pot prospera în orice locație.”

Alex Mahon

De la inceput ne-am ocupat de toate profesiile, ajutând clienții cu servicii impecabile pentru a satisface toate nevoile. Astfel, de-a lungul anilor am amenajat mii de dube pentru: lucrători independenți, electricieni, ingineri de instalații, mici antreprenori, instalatori. Am amenajat flote de furgonete pentru avioane, flote de furgonete pentru toate tipurile de companii. Ca să nu mai vorbim de numeroase dube de curierat.

NB: vă recomandăm ca, dacă vă gândiți să aveți un birou mobil, să luați în considerare posibilitatea de a închiria o furgonetă, o modalitate de a avea o furgonetă nouă cu dvs. în permanență, fără cheltuieli excesive.

 

ALEGEREA UNEI FURGONETE DE BIROU MOBIL SAU TRANSFORMAREA CELEI PE CARE O AVEȚI DEJA

În primul rând, este important să alegeți camioneta potrivită (puteți vedea toate modelele pe care le echipăm zilnic pe site-ul nostru). Vehiculul trebuie să fie suficient de mare pentru a permite un post de lucru confortabil și funcțional, da*r și manevrabil și ușor de condus. Dacă aveți deja o furgonetă, gândiți-vă dacă doriți să o schimbați sau să o amenajați dumneavoastră; oferta noastră pentru echiparea unei furgonete ca birou mobil este gratuită și fără obligații.

 

O furgonetă prea mare poate crea dificultăți în ceea ce privește parcarea și accesul pe străzile înguste. De asemenea, luați în considerare prezența ferestrelor sau a deschiderilor laterale pentru a asigura o bună ventilație și iluminare naturală. Luați în considerare și cumpărarea unei furgonete electrice, datorită eco-incentivelor, sau altfel închiriați una pentru a economisi bani și pentru a vă trăi visul cu biroul dumneavoastră mobil.

 

ECHIPAMENTE ȘI INSTALAȚII ELECTRICE

După ce v-ați ales furgoneta, este timpul să o echipați cu echipamentul necesar pentru munca dumneavoastră. Stația de lucru trebuie să fie confortabilă și funcțională, cu spațiu suficient pentru computer, imprimantă și toate celelalte instrumente necesare. Ar putea fi util: instalați dulapuri sau rafturi pentru a ține totul la îndemână (le găsiți în magazinul nostru).

 

Ne-am gandit la practicele bancuri de lucru, astfel încât, indiferent de afacerea dvs., dacă, de exemplu, va ganditi la un birou mobil de șantier, veți beneficia de un banc de lucru solid și robust.

 

În plus, este esențial să vă gândiți la sistemul electric: furgoneta trebuie să fie dotată cu prize electrice și cu un sistem de iluminat cu LED-uri, eficient din punct de vedere energetic.

 

ACCESORII ȘI CONFORT PENTRU A VĂ TRANSFORMA FURGONETA ÎNTR-UN ADEVĂRAT BIROU MOBIL

În cele din urmă, pentru a face biroul mobil mai confortabil și mai funcțional, se pot adăuga câteva accesorii. De exemplu, un mini-frigider (care nu se găsește la vânzare la Tecnolam) ar putea fi util pentru depozitarea băuturilor și a alimentelor proaspete. În plus, o umbrelă de soare poate proteja împotriva temperaturilor ridicate din timpul verii, iar un încălzitor portabil poate încălzi încăperea în lunile mai reci. În cele din urmă, nu uitați să adăugați o conexiune bună la internet, astfel încât să puteți lucra mereu la maxim, oriunde v-ați afla.

 

VĂ PUTEM PROIECTA BIROUL MOBIL ÎMPREUNĂ CU UN DEVIZ 3D GRATUIT

Scopul nostru este de a ne ajuta clienții să își transforme furgoneta într-un birou mobil personalizat, perfect pentru nevoile lor de afaceri. Oferim o ofertă 3D gratuită, astfel încât clienții noștri să își poată vizualiza proiectul final înainte de a începe lucrul.

 

Echipa noastră cu o înaltă calificare este disponibilă pentru a ajuta clientul în fiecare etapă a procesului de proiectare: de la alegerea materialelor până la instalarea echipamentelor. Satisfacția clientului este prioritatea noastră și ne angajăm să oferim cele mai bune servicii pentru a crea biroul mobil perfect cu rafturi, dulapuri și un banc de lucru bun.