Skip to main content

VEHICULE MULTIFUNCTIONALE CARE VOR APAREA IN 2024

25 aprilie 2024

Sectorul vechiculelor multifunctionale se anunata a fi in 2024 foarte dinamic, facand in anul acutal foarte interesant pentru cumparatorii entuziasti si cunoscatorii din sectorul vehiculelor comerciale.

 

Cei mai importanti producatori auto sunt pe cale sa lanseze o gama larga de modele noi, modernizari si optiuni de ultima generatie, care promit sa satisfaca orice nevoie de transport, de la pick-up-uri compacte la furgonete mari cu capacitati mari de incarcare.

 

De ce vorbim despre asta? Compania noastra produce echipamente pentru vehicule comerciale de toate marcile de peste 30 de ani, experienta validata de numerosii clienti care au apelat la noi de-a lungul anilor.

 

O OFERTA VARIATA PENTRU A SATISFACE ORICE CERERE

Viitoarele inovații variaza de la motoarele traditionale pe benzina si diesel la solutii moderne electrice si hibride plug-in, demonstrand angajamentul industriei auto pentru o mobilitate din ce in ce mai durabila si mai eficienta.

 

Fie că este vorba de o companie care caută un vehicul de lucru fiabil sau de o persoana individuala care dorește un vehicul multifunctional, propunerile 2024 promit să satisfacă orice nevoie.

 

RECONDITIONARE SI NOI GENERATII PENTRU MARII PRODUCATORI DE AUTOMOBILE

FORD: E-TRANSIT CUSTOM ESTE NOUL TRANSIT CUSTOM

Anul 2024 marchează pentru FORD sosirea noii generații a modelului E-Transit Custom E-Transit Custom: o furgonetă electrică care va fi disponibilă începând din această vară. Acest model va completa noul Transit Custom cu motoare termice, care se distinge printr-o nouă versiune hibridă plug-in și prin dezvoltarea conectivității rețelei 5G ca standard.

 

Livrările modelului Transit hybrid plug-in de 232 de cai putere, cu o autonomie electrică de până la 56 km, vor începe în primăvara anului 2024: aproape am ajuns. Ford va lansa, de asemenea, noua generație a modelului Tourneo, atât în varianta pentru pasageri, cât și în cea pentru furgonete comerciale, cu opțiuni electrice.

 

MERCEDES: RESTILIZAREA VITOULUI SI NOUL eVITO

În ceea ce privește noile vehicule comerciale Mercedes, piața va saluta restilizarea modelului Vito, disponibil și în variantă electrică eVito. Printre modificările majore se numără introducerea sistemului de bord MBUX și a hayonului cu deschidere electrică la eVito Tourer.

Serviciile prin intermediul aplicației Mercedes vor fi legate de conectivitate, în timp ce sistemele ADAS (en “Advanced Driver Assistance Systems”, trad romana Sisteme avansate de asistență pentru șoferi) vor include menținerea activă a benzii de rulare, recunoașterea limitelor de viteză și frânarea anticoliziune, chiar și în traficul lateral.

 

RENAULT: NOUL MASTER AEROVAN

 

La Renault, o noutate pe piață va fi Master, cu forme optimizate pentru a reduce rezistența la înaintare. Redenumit Aerovan, acest furgonetă are o linie de acoperiș smălțuită pentru a îmbunătăți eficiența aerodinamică. Disponibil atât cu motoare turbo-diesel, cât și electrice, oferă o gamă largă de configurații și posibilități de conversie.

 

STELLANTIS PRO ONE: O GAMĂ COMPLETĂ PENTRU ORICE NEVOIE

FIAT PROFESIONAL: eDUCATO, SCUDOUL si DOBLÒ-UL

Datorită reînnoirilor de produse, ne concentrăm pe mai multe mărci și pe diverse propuneri de furgonete: Fiat Profesional, sosește noul eDucato cu o autonomie de 420 km, alături de turbodieseluri.

 

Printre noutățile aduse de Fiat Professional, Scudo, care este disponibil și în versiunea 100% electrică E-Scudo, se mândrește cu o soluție practică denumită „Magic Cargo”, care permite mărirea lungimii maxime a compartimentului de încărcare prin rabatarea spătarului scaunului pasagerului.

 

“În segmentul compact, oferta se reînnoiește odată cu actualizarea modelului Fiat Doblò, oferit atât cu motorizări tradiționale, cât și într-o nouă declinare cu emisii zero.”

 Echipa Tecnolam

 

Nu sunteți sigur cum să vă păstrați furgoneta în siguranță și curată din cauza lipsei de timp? Nicio problemă: avem un ghid de întreținere și curățare a furgonetei atelier.

PEUGEOT, CITROEN SI OPEL: RESTILIZARE COMPLETA

Soluțiile tehnice, inclusiv motoarele diesel și unitățile electrice, sunt comune cu cele ale furgonetelor marca Peugeot, Citroen și Opel. Astfel, pe piață vin actualizări pentru Opel Movano, Combo Cargo și Vivaro; de la Peugeot Boxer, Partner și Expert, si până la Citroen Jumper, Berlingo și Jumpy. Toate aceste modele sunt supuse unei restilizari complete.

TOYOTA PROFESIONALA: HYBRIDA USOARA, RESTILIZARE SI NOUTATE

Toyota Profesional va aduce pe șosea modelul hybrid usor Hilux cu 48 de volți, un pick-up căruia i se vor alătura versiunile reînnoite ale modelelor Proace City și Proace van. Proace Max oferă un volum interior de până la 17 m3.

Actualizările de produs pentru Proace City și Proace (ambele, de asemenea, în versiunile Verso pentru transportul de pasageri) se referă la stil și la evoluția tehnologiei de la bord, precum și la o creștere a autonomiei pentru versiunile electrice.

VOLKSWAGEN VEHICULE COMERCIALE: NOUL CRAFTER ȘI SINERGIILE CU FORD PRO

Sinergiile dintre divizia Ford Pro și Volkswagen Vehicule Comerciale sunt foarte apropiate. După ce a dezvoltat Ford Ranger, pe baza căruia s-a născut noul Volkswagen Amarok, iată că în 2024 vine reînnoirea Volkswagen Crafter.

Acesta va fi disponibil începând cu luna aprilie și cu o serie de noutăți concentrate la bord, toate sunt „auto” în ceea ce privește echipamentele de infotainment și ADAS.

Cu o astfel de varietate de opțiuni ce apar in curand, 2024 promite să fie un an foarte interesant pentru sectorul vehiculelor comerciale. Fie că sunteți o companie în căutarea unui vehicul de lucru fiabil sau o persoana fizica dornica de un vehicul versatil, noile produse care se anunță promit să satisfacă orice nevoie. Și nu uitați niciodată că la Tecnolam puteți configura toate mărcile pentru atelier mobil, iar cotatia 3D este gratis.

 

GANDURI FINALE DIN PARTEA TECNOLAM

„Acest an marchează un moment de cotitură epocal pentru industria vehiculelor comerciale. Cei mai importanți producători dezvăluie o gamă de propuneri noi și reînnoite, gata să satisfacă toate tipurile de nevoi de transport. De la soluții complet electrice la hibrizi plug-in și la cea mai recentă generație de motoare diesel extrem de eficiente, gama oferită este de neegalat în trecutul recent în ceea ce privește amploarea și versatilitatea.”

 Echipa Tecnolam

 

Această evoluție reprezintă un pas semnificativ către o mobilitate mai durabilă și mai ecologică, fără a neglija nevoile practice ale celor care folosesc aceste vehicule la locul de muncă. Noile tehnologii de la bord, cum ar fi sistemele de conectivitate și ADAS, îmbunătățesc și mai mult experiența de conducere și siguranța.

 

Cu atât de multe produse noi la orizont, acesta este momentul ideal pentru a lua în considerare achiziționarea unui nou vehicul comercial. Iar cu Tecnolam, compania noastră, puteți echipa orice marcă în funcție de cerințele dumneavoastră specifice. Viitorul mobilității comerciale este aici, și este mai interesant ca niciodată.