Skip to main content

Echipamente pentru curieri si transport marfa

14 decembrie 2022

In acest articol, vom vorbi despre importanta amenajarii pentru curieri si transport marfa si care sunt diferentele in munca de zi cu zi cu ajutorul unui adevarat atelier mobil.

Compania noastra se ocupa de amenajari pentru autoutilitare de peste 30 de ani, o facem cu pasiune pentru a ajuta toti profesionisti din diferite domenii, sa obtina rezultate la nivel inalt in ceea ce fac. Avem de-a face cu multi artizani, comercianti si intreprinderi mici si mijlocii. Echipam si flote pentru companii mari, angajamentul fiind acelasi, de a ajuta toti clientii sa-si realizeze afacerea mult visata pe roti!

Haide sa nu ne pierdem in cuvinte, sa aflam in detaliu in ce consta amenajarea dubei pentru curieri si care sunt cerintele acestui tip de configurare conceputa pentru duba si afacerea ta.

CE ESTE ECHIPAMENTUL PENTRU CURIERI?

Vorbim despre un set-up specific, special creat impreuna cu echipa noastra de experti, cu cele mai bune materiale si mai ales cu intentia de a ajuta curierii in desfasurarea muncii lor zilnice. Suntem constienti de faptul ca cei mai multi isi doresc un set-up 100% personalizat si de aceea ne-a venit ideea sa propunem personalizare maxima si pentru acest sector.

Amenajarile noastre de furgonete de curierat sunt, prin urmare, personalizate in functie de nevoile fiecaruia.

Echipamentul de curierat: este un echipament de autoutilitare, conceput exclusiv pentru cei care desfasoara o munca frenetica precum cea de curier, pe drumuri, in mijlocul traficului orasului. Permite reducerea timpilor de lucru intre incarcare si descarcare si ajuta mai ales la organizarea livrarilor.

Amenajarea furgonetei de curierat este astfel conceputa pentru a ajuta toti cei care doresc sa:

  • Protejeze toate materialele si documentele din interiorul camionetei si deci coletele care urmeaza sa fie livrate;
  • Gaseasca imediat articolul pe care il cauta, in functie de adresa si momentul de livrare;
  • Dispune de sertare si rafturi optime pentru recuperarea imediata a documentatiei importante;
  • Cu o configurare pe masura, economisesti mult timp in decursul zilei de lucru.

Amenajarea pentru curieri poate fi astfel proiectata si adaptata, in functie de nevoi si poate fi construita printr-un plan 3D impreuna cu personalul Tecnolam. Randarea 3D iti permite sa sti deja cum va arata noua echipare in autoutilitara ta.

Intr-o amenajare de acest tip, echiparea este modulara si se pot instala diferite produse: o podea care protejeaza baza dubei de orice cadere accidentala, rugina etc.; capitonare pereti laterali pentru izolarea compartimentului de incarcare; rafturi de diferite dimensiuni concepute pentru spatiul disponibil in autoutilitara ta si sertare securizate pentru a contine documentatia zilnica importanta.

De asemenea, este posibil sa-ti accesorizezi in continuare duba pentru curieri cu rampa de incarcare pentru a nu mai depune efort cu colete mai voluminoase. Ridicarea, depozitarea si descarcarea coletelor va fi mult mai usoara.

CARE SUNT AVANTAJELE UTILIZARII UNUI ECHIPAMENT DE CURIERAT?

Avantajele sunt numeroase si imbunatatesc fara indoiala, desfasurarea unei zile de lucru tipice, cum ar fi:

  • Securitate la incarcare si descarcare pentru colet si pentru curier;
  • Abilitatea de a gasi tot ce ai nevoie intr-un timp scurt;
  • Ordinea si curatenie pentru produsele si coletele transportate.

CUM SE CREAZA UN SETUP PENTRU CURIERI?

Este foarte simplu sa poti profita la maximum de echipamentul tau de curierat, cu ajutorul personalului nostru. Vom profita de solicitarile voastre pentru a le indeplini cel mai bine printr-o planificare meticuloasa.

Planificarea este cel mai important moment, mai ales pentru ca tu insuti vei putea vizualiza in detaliu fiecare modul al noului tau mediu de lucru in interiorul camionetei.

Planificarea se face impreuna, dar vei alege ceea ce te multumeste cel mai mult si mai ales ceea ce este esential pentru munca ta.

Apoi ti se va cere sa aprobi devizul si dupa plata ti se va trimite materialul de montaj.

CUM POTI IMBUNATATI MUNCA CU ECHIPAMENTUL DE CURIER?

Imbunatatirile zilnice sunt numeroase, mai ales in ceea ce priveste functionalitatea dar si in ceea ce priveste siguranta la locul de munca. De multe ori in articolele noastre ai citit cat de important este pentru noi sa aprofundam subiectul sigurantei la locul de munca. Toate produsele noastre modulare pentru amenajarea camionetelor de curierat sunt special create pentru a-ti garanta siguranta totala.

Nu va mai trebui sa iti faci griji pentru coletele plasate aproape peste tot, vei putea mentine totul in ordine fara sa risti sa se rastoarne marfa. Timpul pe care il vei petrece pentru jobul tau va fi redus, nu va mai trebui sa cauti coletele la intamplare, acestea vor fi bine ordonate pe rafturi. Documentele tale te vor astepta in sertare securizate la cheie. Imbunatatirile pe care le vei vedea vor fi majore, iar energia si efortul personal depus va fi redus semnificativ.

INTREBARI FRECVENTE

Ce este echipamentul pentru curierat?

„Este o echipare si amenajare duba, conceput exclusiv pentru cei care desfasoara o munca frenetica precum cea de curier, in mijlocul traficului orasului. Permite reducerea timpilor de lucru intre incarcare si descarcare si ajuta mai ales la organizarea livrarilor.”

Care sunt avantajele folosirii rafturilor de curierat?

Avantajele sunt numeroase si imbunatatesc, fara indoiala, efortul unei zile de lucru tipice, cum ar fi:

  • Securitate la incarcare si descarcare pentru colete si pentru curier;
  • Abilitatea de a gasi tot ce ai nevoie intr-un timp scurt;
  • Ordinea si curatenia pentru produsele si coletele prezente.

Unde pot cumpara un echipament de curierat?

Poate fi achizitionat de pe site-urile unor firme specializate precum Tecnolam care, de peste 30 de ani, se ocupa de amenajari autoutilitare.

Cum poate echipamentul de curierat sa iti imbunatateasca munca?

Imbunatatirile sunt legate in primul rand de: timpul necesar care va scadea semnificativ atat pentru incarcare, cat si pentru descarcare; de siguranta deoarece coletele vor fi la locul lor ordonate, de asemenea si documentele importante.