Skip to main content

Cele mai bune sisteme de organizare si accesorii van

30 iunie 2022

Un sistem de depozitare scule bine echipat cu cele mai bune accesorii pentru autoutilitare pentru profesionisti te ajuta sa fi prompt si eficient in munca de zi cu zi, sa nu pierzi timp pretios si sa nu anulezi lucrari programate. Astfel vei creste castigurile si reputatia ta ca profesionist de incredere.

Cea mai frecventa plangere din partea clientilor este ca mesterii sunt neprofesionisti, de neincredere si intarzie mult. Acest lucru poate fi din mai multe motive, desigur, insa o duba dezorganizata poate fi adesea cauza. Imagineaza-ti acest scenariu:

Ai un program complet toata saptamana, iti lasi doar 30 de minute pentru a trece de la un client la altul. In drum inspre primul client, un caine iese in fuga in fata ta si tu apesi frana pana la capat. In acel moment se produce o ciocnire ingrozitoare intre caroseria din spatele camionetei si sculele tale, provocand deteriorari si daune majore. Nu iti poti face treaba fara instrumentele necesare. In primul rand, trebuie sa cumperi un instrument nou. A trecut o jumatate de zi si ai intarziat la doi clienti. La a treia lucrare, nu gasesti surubelnita de care ai nevoie, deoarece a cazut din cutia ta de scule si s-a rostogolit sub o folie de plastic pe care ai aruncat-o in spatele dubei in urma cu trei saptamani. Intre timp, pierzi inca o jumatate de ora cautandu-ti surubelnita.
Pana la sfarsitul zilei, ai terminat doar trei lucrari si mai ai inca trei contracte de indeplinit. Doar ca, clientii tai nu isi pot lua inca o zi libera de la munca, asa ca anuleaza.

Intr-o singura zi, pierzi veniturile de la trei clienti si costul inlocuirii instrumentelor deteriorat in timpul caderii in compartimentul din spate. Potentialul tau maxim de castig s-a redus. Acesta nu este un inceput de saptamana grozav.

MOBILIER PERSONALIZAT PENTRU PROFESIONISTI

Sa luam acelasi scenariu de mai sus. Doar ca de data aceasta, duba ta este complet echipata cu mobilier cu rafturi si sertare pentru autoutilitare impreuna cu cele mai bune accesorii pentru profesia ta. In momentul in care franezi pentru a evita lovirea cainelui, auzi un mic sunet de metal. Doar ca de data asta, toate uneltele tale sunt inca in spatiul lor dedicat, intacte si nedeteriorate, asezate exact unde le-ai pus. Ajungi la primul loc de munca la timp, cu toate uneltele pregatite.

DATORITA DOTARILOR CU MOBILIER SPECIAL CONCEPUT PENTRU AUTOUTILITARE, POTI INDEPLINI TOATE CONTRACTELE PENTRU FIECARE CLIENT IN PARTE CU POTENTIAL MAJOR DE CASTIG.

Exista doua tipuri de sisteme de mobilier pentru furgonete:

Sisteme modulare care sunt mai putin costisitoare, dar mai limitate. In timp ce unele sisteme modulare pot satisface nevoile unor profesionisti, ele nu sunt de obicei echipate cu toate accesoriile pentru camionete pentru toti profesionisti.

Sisteme personalizate care iti permit sa construiesti cea mai buna configuratie de rafturi pentru nevoile tale specifice, cu accesoriile relevante incorporate. Mai multe optiuni pentru a depozita instrumentele pe care le utilizezi zilnic in cel mai convenabil loc. Acest lucru inseamna ca poti luat cu tine absolut toate sculele si poti avea acces la toate uneltele de lucru cu usurinta, fara efort si rapid.

Cele mai bune echipari pentru ateliere mobile acompaniate de accesorii van, te vor ajuta sa economisesti timp si batai de cap. Acestea iti permit sa lucrezi mai rapid si mai eficient. O duba organizata proiecteaza o imagine profesionala despre tine si brandul tau. Cel mai probabil, vazand aceste lucruri, clientii tai te vor recomanda la prietenii si colegii lor de munca.

CELE MAI BUNE IDEI DE ACCESORII AUTOUTILITARE

Cele mai bune accesorii pentru camionete arata diferit pentru fiecare tip de afacere care se bazeaza pe o duba. Desi este imposibil sa enumeram toate tipurile de accesorii pentru camionete aici, lista de mai jos ar trebui sa iti ofere cateva idei pentru configurarea atelierului tau mobil.

I-a in considerare ce accesorii pentru camioneta sunt utile pentru tine in fiecare zi, care sunt cele mai folosite, usor de accesat si sunt convenabile din mai multe puncte de vedere.

Unele dintre cele mai bune accesorii pentru camionete pe care le recomandam profesionistilor care pot beneficia de un sistem de rafturi pentru furgonete sunt:

  • Rafturi reglabile
  • Cutii de depozitare din plastic
  • Cutii transparente cu usa rabatabila
  • Suport menghina
  • Suport de hartie
  • Suport bidon de apa
  • Sertare pentru scule
  • Kit opritor de valize
  • Suport culisant pentru obiecte grele
  • Bare verticale de blocare marfa
  • Suport cabluri
  • Iluminat van
  • Bara metalica cu chinga pentru ancorare marfa
  • Panouri perforate si carlige
  • Suport de portbagaj
  • Suport de scara
  • Rampa auto

Echipa noastra cu experienta are foarte multe idei cu sisteme de organizare pentru furgonete si te poate sfatui cu privire la cele mai bune accesorii si solutii pentru afacerea si nevoile tale specifice.