Skip to main content

Rafturi metalice – Echipare duba in mod eficient

12 iulie 2022

Ai o afacere in domeniul agriculturii, constructii, instalatii, amenajari, silvicultura, mecanica, telecomunicatii, tamplarie, gradinarit etc. si doresti sa optimizezi lucrul? Afla cum poti sa ai o echipare duba in mod eficient cu ajutorul rafturilor metalice Tecnolam.

 Casetiere si rafturi metalice pentru amenajare furgoneta ofera solutii de depozitare care iti permit sa organizezi atelierul mobil, astfel incat sa poti gasi si sa accesezi cu usurinta toate instrumentele. Exista, totusi, diferente intre mobilierul special conceput pentru dube si rafturile improvizate.

De ce este acest lucru important? Scopul unui sistem de depozitare a camionetei este de a maximiza spatiul de incarcare si de a face camioneta de lucru mai eficienta. Astfel, poti transporta mai multa marfa, economisind timp, ceea ce ajuta ca afacerea ta sa fie mai profitabila.

Cu toate acestea, pentru a-ti atinge obiectivele propuse, sistemul tau de stocare ar trebui sa fie proiectat si construit intr-un mod care sa ofere cele mai multe beneficii. Pe scurt, sistemul de depozitare al autoutilitarei tale trebuie sa raspunda nevoilor precise afacerii tale.

Pentru unele afaceri, cateva cutii si valize pentru camionete ofera o solutie buna si de baza dar nu pe termen lung. Alte afaceri vor fi mai productive cu un sistem complet de mobilier pentru autoutilitare. In timp ce ambele sisteme ajuta la organizarea sculelor in compartimentul de incarcare al camionetei, ele ofera beneficii diferite.

ECHIPARE DUBA PARTIAL SAU COMPLET

Alegerea de a echipare duba corespunzator cu rafturi, depinde de modul in care intentionezi sa folosesti autoutilitara. Daca ai nevoie de un sistem de depozitare format exclusiv din cutii si cateva unelte, un sistem de rafturi deschise va fi probabil cea mai ideala solutie pentru tine.

Cu toate acestea, daca ai si mai multe accesorii sau unelte de diferite dimensiuni, adaugarea de dulapuri, rafturi si sertare pentru furgonete, banc de lucru, tavite, bare metalice pentru ancorare si multe altele, consta intr-o solutie excelenta. Cu ajutorul mobilierului modular gandit de profesionistii nostri, poti crea nenumarate combinatii practice cu un design frumos si extrem de practic.

DE CE SA ALEGI MOBILIERUL PROFESIONAL 

Diferenta cheie dintre rafturi homemade si rafturi metalice profesionale este ca solutiile de mobilier special pentru furgonete pot transforma vehiculul de lucru intr-un adevarat atelier mobil care ofera mai multa versatilitate in munca de zi cu zi, cu o capacitate superioara de incarcare.

Sistemele noastre cu rafturi metalice, sertare culisante, dulapuri cu polite etc. iti ofera compartimente specifice pe care le poti folosi pentru a clasifica si separa bine accesoriile. De exemplu, dulgherii pot dori un raft pentru surubelnite si cutii pentru suruburi, altul pentru ciocan si cuie si altul pentru burghie si scule de mari dimensiuni. 

Acest tip de compartimentare cu rafturi metalice, este cel mai cerut deoarece poate fi compartimentat cu separatoare interschimbabile sau cutii. Rafturile pot fi deschise sau inchise cu jaluzele si sunt disponibile cu spatele inchis pentru a impiedica  ca sculele sa cada, sa se deterioreze si sa zgarie peretii furgonetei. De asemenea, se pot instala sertare culisante cu sistem de blocare pentru a imbunatati securitatea uneltelor si echipamentelor tale. Rafturile pot fi excelente pentru gazduirea valizelor cu scule.

Rafturile metalice pentru furgonete sunt cadrul care iti ofera baza pentru a crea un atelier mobil personalizat. Acesta poate varia de la un simplu suport de depozitare pentru cutii, la un sistem de casetiere complet echipat cu dulapuri, mese si valize detasabile.

DOTARE AUTOUTILITARA SPECIFICA PENTRU TINE

Echiparile difera de la o firma la alta, de la un domeniu la altul, de la un profesionist la altul. Un gradinar, de exemplu, poate instala un sistem de bare pentru ancorare pentru a adaposti in siguranta masina de tuns iarba si roaba, in timp ce agata unelte de mana pe carligele atasate de panoul perforat.

Un sistem de rafturi poate include, de asemenea, accesorii precum rampe auto pentru a facilita incarcarea si descarcarea echipamentelor si suport de portbagaj sau suport de scara. De asemenea, se pot adauga  accesorii precum dozatoare de sapun, suport bidon de apa, suport rola de hartie etc.

Configurarea si dotarea autoutilitarei de lucru iti ofera si mai multe optiuni pentru a-ti organiza toate uneltele necesare.

ECHIPARE CAMIONETA: CE TREBUIE SA AI IN VEDERE LA PROIECTARE?

Prima consideratie atunci cand proiectezi un sistem de depozitare pentru camioneta ta, trebuie sa ti cont de cat spatiu de depozitare ai in van. Capacitatea compartimentului va determina cat de mult echipament poti transporta.

A doua intrebare de pus este cat de mult echipament trebuie sa transporti? Aminteste-ti, scopul construirii unui sistem de depozitare este de a organiza partea din spate a camionetei tale astfel incat:

  • Poti gasi instrumentele si echipamentele usor si rapid.
  • Pentru a crea mai mult spatiu, astfel incat sa poti transporta mai multe scule.
  • Pentru a proteja uneltele de deteriorare si furt.
  • Arati profesionalism si incredere.

Un alt aspect care nu trebuie trecut cu vederea este volumul de incarcare. Care este capacitatea maxima legala admisa pentru transport pentru modelul dubei tale? Acest lucru este important de stiut deoarece poate afecta designul mobilierului si sistemului tau de depozitare. De asemenea, va determina tipul de material pe care il utilizezi pentru sistemul de organizare scule.