Skip to main content

Cum sa organizezi sculele in atelier

23 iunie 2022

Daca iti place sa mesteresti insa spatiul in care te desfasori este aglomerat, nu iti mai gasesti sculele si pierzi timpul cautandu-le, atunci cu siguranta ai nevoie de un sistem organizator pentru scule.
In acest articol vom vorbi despre cum sa iti organizezi sculele in locul in care muncesti, cum sa le pastrezi in ordine fara ca ele sa se deterioreze si cum sa fi mai productiv si mai eficient intr-un timp mai scurt.

Fie ca esti mester, electrician, instalator, mecanic, tehnician, lucrezi in industrie sau agricultura, ai nevoie de un spatiu unde sa iti executi anumite lucrari. Sau pur si simplu esti pasionat de un hobby care se desfasoara in propriul garaj de acasa, esti in locul potrivit.

Te vom sfatui si te vom ajuta ca ordinea si curatenia sa domneasca in atelierul tau de lucru in cativa pasi simpli. Pentru inceput iti prezentam avantajele mobilierului si dulapurilor pentru scule.

Avantaje si beneficii

 • Mobilier modular
 • Pentru folosire intensa si indelungata
 • Solutii inteligente de depozitare
 • Practice si fiabile
 • Rezistente
 • Incapatoare
 • Pentru orice mester
 • Inchidere securizata
 • Garantie 36 de luni
 • Diferite dimensiuni
 • Raport calitate/ pret excelent

Organizare scule – Diferite tipuri de dulapuri

Cum sa iti organizezi sculele in atelier pentru ca munca sa fie placuta si eficienta? Cu ajutorul dulapurilor pentru scule poti depozita si organiza simplu si rapid toate instrumentele pe care le detii. Fiecare unealta va avea locul ei astfel vei reduce pierderile sau deteriorarea sculelor sau chiar furtul lor.

Tecnolam fabrica diferite modele de dulapuri pentru scule pentru a putea raspunde diferitelor nevoi pentru fiecare activitate in parte. Astfel mai jos iti prezentam dulapurile noastre modulare care se pot personaliza la cerere pe diverse marimi si combinatii.

In cazul in care nu stii pentru ce dulap sa optezi, iti facem o scurta lista cu cateva din optiunile noastre:

 • Dulap cu rafturi reglabile, detasabile si interschimbabile.
 • Dulap cu sertare culisante, sertare de diferite dimensiuni (mai inalte sau mai joase), compartimentat cu cutii de diferite marimi si culori.
 • Cutii detasabile 3 dimensiuni si 3 culori care se depoziteaza pe rafturile deschise.
 • Valize din plastic sau metal compartimentate cu cutii mici pentru depozitare piulite, saibe sau alte piese mici. Valizele se depoziteaza pe suport special pentru ele in interiorul mobilierului.
 • Dulap vestimentar folosit pentru depozitarea echipamentului de lucru.

Dulap scule pentru autoutilitare

In cazul in care iti desfasori munca de zi cu zi cu ajutorul dubei si te deplasezi pentru lucrari la locatia clientului, dotarea camionetei tale este indispensabila. Pentru ca sculele si instrumentele de lucru sa nu ajunga lovite sau sa fie aruncate prin duba in timpul transportului, este necesar un sistem de organizare cu dulapuri potrivite pentru atelierul tau mobil care sa gazduiasca tot necesarul pentru lucrarile care trebuie sa le faci.

Dulapurile Tecnolam pentru depozitare si organizare scule in interiorul compartimentului de incarcare nu ingreuneaza capacitatea dubei deoarece sunt realizate din otel usor dar foarte rezistent, de o calitate superioara.

Dulapurile cu rafturi si sertare au la baza cu covorase de cauciuc pentru protectie si antivibratii.

De asemenea, sertarele culisante au inchidere centralizata la cheie pentru a oferi protectie majora contra furtului si nu se deschide in timpul transportului autoutilitarei. Dulapurile sunt solide iar sertarele aluneca usor pentru a facilita extragerea uneltelor de lucru.

 

Dulap scule pentru service

Daca ai un garaj, service, spatiu pentru reparatii si mentenanta in care iti desfasori activitatea, trebuie sa ai si un sistem de organizare si depozitare scule si instrumente de lucru. In ceea ce priveste acest tip de spatiu, Tecnolam are o gama de produse profesionale special concepute pentru orice domeniu si spatiu.

Mobilierul si dulapurile noastre iti permit depozitarea unui volum mare de scule si instrumente de lucru.

Avem diferite configurari modulare pe diferite dimensiuni pentru a satisface orice nevoie. Ele se impart in mobilier de baza, standard si superior.

Un produs foarte apreciat in atelier este dulapul mobil cu roti. Dulap tip carucior pentru ateliere service, garaje, spatii reparatii si asa mai departe care permite versatilitate si usurinta in miscare pentru ca sculele tale sa fie mereu la indemana in orice parte din locul in care te desfasori, potrivit pentru depozitare piese precum chei tubulare, prelungitoare, imbusuri, cleste, patent, sfic, surubelnițe, ciocan etc.

Pentru ca atelierul tau sa fie pregatit pentru orice interventie este nevoie de organizarea sculelor si a tuturor uneltelor. In acest fel vei fi mai productiv, mai eficient, mai rapid, fara sa pierzi timp sau bani evitand deteriorarea uneltelor cu care lucrezi.

Apeleaza la Tecnolam si intra in contact cu noi pentru a descoperi toate sistemele de organizare inteligenta a sculelor. Avem solutii specifice pentru fiecare domeniu de activitate, pentru fiecare atelier service fix si pentru fiecare marca si model auto.