Skip to main content

Cum castigi spatiu de depozitare in autoutilitara

25 martie 2022

Afla cum poti castiga spatiu pentru depozitarea uneltelor de lucru in camioneta pe care o detii fara sa fi nevoi sa-ti cumperi o autoutilitara mai mare sau sa renunti la sculele necesare. Sertarele sub podea sunt ideale pentru cei care detin o camioneta de dimensiuni mici sau medii.

CARE ESTE ROLUL CASETIERELOR SUB PODEA

Rolul casetierelor sub podea este acela de depozitare scule, unelte si orice alt instrument de lucru in sertare lungi, culisante si prevazute cu covorase antivibratii pentru a stopa galagia produsa in timpul mersului.

Aici poti aseza toate lucrurile necesare desfasurarii activitatii de munca pe teren, fiind sigur ca ai mereu cele necesare la indemana.

CUM POT CASTIGA SPATIU DE DEPOZITARE

Datorita dimensiuni sertarelor si fiabilitati lor, poti castiga mult spatiu de depozitare in autoutilitara ta. Acest sistem a fost gandit de catre tehnicieni Tecnolam pentru a facilita ordonarea sculelor in masina, exploatand fiecare cm din furgoneta ta.

CUM SE MONTEAZA SERTARELE SUB PODEA

Sertarele acestea sunt special concepute pentru a fi montate sub podeaua autoutilitarei. Se monteaza usor datorita unui sistem simplu de prindere si sunt detasabile, ceea ce inseamna ca le poti da jos cand doresti.

Sertarele pot duce o capacitate de pana la 120 kg / fiecare. Sunt extrem de fiabile si ies foarte mult in afara vehiculului asftel incat sa gasestii cu usurinta tot ce ai nevoie pentru desfasurarea muncii.

CUM POT INTRA IN POSESIA SERTARELOR SUB PODEA

Tecnolam vine in ajutorul tau cu propunerea de casetiere sub podea pentru optimizarea spatiului in interiorul furgonetei.
Intra in legatura cu noi prin intermediul formularului prezent in pagina de contact. Tot acolo gasesti numarul nostru de telefon la care poti apela și adresa de email, unde ne poti scrie dorintele si necesitatile tale.
Suntem aici sa te ajutam, asa ca nu mai sta pe ganduri si contacteaza-ne.