Skip to main content

Cum sa transformi garajul intr-un atelier de lucru

25 martie 2022

Ai nevoie de un atelier bine dotat pentru ati desfasura munca sau activitatea in garaj? Tecnolam are solutia potrivita pentru tine! Daca doresti sa iti transformi garajul intr-un atelier de lucru profesional esti unde trebuie. Te vom ajuta sa pui la punct incaperea in care te desfasori in asa fel incat sa fie ordonat, functional si sa ai mereu toate sculele la indemana.

In primul rand vom analiza domeniul in care lucrezi sau pasiunea/hobby-ul pe care o ai pentru a proiecta mobilierul potrivit pentru tine si nevoile tale specifice. Este important de mentionat faptul ca mobilierul nostru este unul modular si se poate configura dupa cerintele tale. Acest lucru prezinta un avantaj deoarece spatiul care se doreste amenjat difera de la o incapere la alta asa cum variaza si meseria. 

Cum pot configura atelierul service

Exista diferite configurari pentru amenajarea atelierului tau fie el un garaj, un service, un spatiu pentru reparatii sau mentenanta sau un simplu loc de recreere. Tecnolam a pregatit pentru tine trei configurari diferite de la care poti porni pentru utilarea garajului tau si anume: configurarea de baza, configurarea standard si configurarea superioara.

Mobilier atelier de baza
Acest mobilier de baza este un model simplu, compus in principal din dulapuri pentru scule de diferite modele si blatul de lucru care poate fi de trei tipuri: blat din lemn de fag, blat din inox si blat din lemn de fag cu ABS.

Mobilier atelier standard
Mobilierul modular service standard prezinta diferite dulapuri metalice, blatul de lucru si panouri perforate pentru agatat scule pe carlige.

Mobilier atelier superior
Mobilierul service superior este compus dintr-un set de dulapuri modulare, blatul de lucru, panouri verticale sau orizontale perforate si dulapuri suspendate. Aceasta varianta este mai complexa dar la fel de accesibila ca si celelalte module.

Alege optiunea cea mai potrivita pentru spatiul pe care il detii si pentru meseria pe care o faci. Te asiguram ca vei fi satisfacut pe deplin iar munca va fi mult mai usoara cu un atelier echipat pe cinste.

Tot ce ai nevoie pentru un atelier functional

Pentru a avea un atelier functional ai nevoie de un mobilier service bine gandit. Echiparile noastre sunt proiectat in asa fel incat sa te ajute sa iti indeplinesti munca cu usurinta avand mereu la indemana toate instrumentele de lucru.

In acest fel atelierul tau va prinde viata, vei lucra cu mult spor si drag, vei fi mai rapid in executarea lucrarilor ceea ce duce la un randament mai bun si o satisfactie mai mare pentru tine si pentru client.

Pentru un atelier bine echipat ai nevoie de dulapuri metalice cu o usa, doua usi sau usi culisante. Aceste dulapuri inalte por fi folosite ca si vestiar sau ca si depozitare scule datorita politelor interschimbabile.

Nu trebuie sa lipseasca dulapurile cu sertare culisante. Iti recomandam dulapuri cu 6 sau 9 sertare (fiecare sertar este dotat cu covoras antivibratii), dulapuri energy pentru curent, dulapuri ecologice, dulapuri cu sertare sau polite, rafturi metalice, dulapuri pentru colt sau dulapuri suspendate, carucior scule, panouri perforate simple sau panouri in dulap inchis cu sistem de securizate si multe altele.

Poti gasi toate dulapurile in sectiunea mobilier spatiu mentenanta. Intra si vezi dulapurile noastre prezente in site cu detaliile aferente fiecarui produs.

Mobilier metalic pentru atelier

Caracteristicile dulapurilor service

Mai jos dorim sa iti prezentam cateva caracteristici importante de care trebuie sa tii cont atunci cand vrei sa iti amenajezi atelierul de lucru. Un factor esential este calitatea materialelor din care sunt facute dulapurile service. Este important ca acestea sa fie de o CALITATE superioara pentru a putea face fata tuturor presiunilor la care sunt supuse.

Tecnolam produce DULAPURI METALICE pentru unelte si scule, dulapuri cu o structura solida, STABILE si DURABILE. Toate componentele sunt vopsite cu pulberi de poliester pentru a asigura rezistenta anticoroziva a dulapului. Tine rugina deoparte astfel incat mobilierul tau sa nu fie compromis in timp.

O caracteristica importanta este REZISTENTA la presiunea greutati la care este supus mobilierul si bancul de lucru atunci cand se lucreaza cu scule grele. Atat blaturile noastre cat si mobilierul suporta o greutate foarte mare dand un plus de siguranta si fermitate.

Un alt factor important este fiabilitatea cu care se pot configura dulapurile service. Dulapurile MODULARE sunt potrivite pentru cei care doresc sa amenajeze ateliere personalizate. Fiecare dulap este complet adaptabil la celelalte module si este foarte usor de combinat.

Dulapurile concepute si realizate de catre Tecnolam au un sistem de SIGURANTA excelent. Aceste dulapuri securizate sunt perfecte pentru ati proteja atelierul si pentru a putea avea acces deplin la instrumentele de lucru fara surprize neplacute.

Nu sta pe ganduri, intra in contact cu noi pentru a cere oferta de pret gratuita si randarea 3D pentru atelierul pe care doresti sa il amenajezi.