Skip to main content

Vulcanizare mobila – amenajare service mobil auto

25 martie 2022

CE ECHIPARI AI NEVOIE

Afla cum poti amenaja service-ul mobil auto cu rafturi pentru scule pentru a putea oferi servicii de vulcanizare pe teren.

Daca detii o astfel de afacere si doresti sa evoluezi si sa te faci cat mai cunoscut, atunci ai nevoie de o echipare profesionala pentru flota ta de vehicule comerciale. 

Cu ajutorul nostru vei obtine o autoutilitara configurata pentru a satisface orice interventie in domeniul vulcanizarii.

SERVICE MOBIL 

Acum poti avea si tu echipamente pentru vulcanizare mobila care te vor ajuta sa iti desfasori activitatea oriunde esti chemat.

Echipam autoutilitare cu dulapuri modulare pentru depozitarea sculelor si uneltelor. Rafturile noastre sunt bine ancorate in peretii laterali si podea pentru siguranta in timpul deplasarii. De asemenea producem placaje din polipropilena pentru capitonarea dubei si podele din lemn multistrat fenolic marin, tratat cu rasini pentru o rezistenta majora la zgarieturi, uleiuri, mucegai etc.

SERVICII PROMPTE ORIUNDE TE-AI AFLA

Stim cat este de importanta promptitudinea la locul in care esti chemat pentru a face o lucrare, fie el la domiciliu, in trafic sau in camp deschis.

Pentru a nu fi luat prin surprindere, e bine sa te pregatesti din timp cu  echiparea personalului, cu utilaje de ultima generatie dar si cu o echipare cu rafturi auto, bancuri de lucru si diferite accesorii pentru furgoneta de lucru.

APELEAZA LA SPECIALISTI

Apeleaza la specialisti pentru echiparea autoutilitarei tale. Gandim impreuna, proiectam si implementam rafturi auto special concepute pentru nevoile tale de lucru.

Experienta noastra in domeniul ne ajuta sa gasim solutia potrivita pentru fiecare nevoie.
Vino cu incredere la Tecnolam pentru echiparea furgonetei sau a flotei pe care o detii pentru o vulcanizare mobila profesionala.