Idei de depozitare scara autoutilitara

11 octombrie 2022

Atunci cand camioneta este atelierul tau mobil, asigura-te ca o pastrezi ordonata si ca utilizezi cat mai bine tot spatiul disponibil astfel incat sa poti transporta cu tine tot materialul necesar pentru efectuarea lucrarilor in afara sediului. Acest lucru necesita instalarea de rafturi si sisteme de depozitare potrivite pentru tot felul de materiale si incarcaturi care iti permit sa organizezi uneltele de lucru si sa le pastrezi in siguranta.

In acest articol vrem sa iti dam cateva idei de depozitare scari in autoutilitara. Foarte multe afaceri cu diferite domenii de lucru folosesc scari pentru munca de zi cu zi, fie ele scari din aluminiu, multifunctionale sau scari telescopice. Majoritatea oamenilor folosesc improvizatii si leaga scara in exteriorul camionetei de bare neomologate. Montarea scarilor pe exteriorul furgonetei poate prezenta un pericol pentru alti participanti in trafic si pot provoca accidente datorita caderii scarilor de pe acoperisul dubei.

Nu ne dorim acest lucru, de aceea este important ca scara, materialele de mari dimensiuni sau sculele pe care le folosesti in munca ta de zi cu zi, sa fie bine fixate de atelierul tau mobil. Daca nu sunt prinse cum trebuie, ele reprezinta o amenintare pentru siguranta celorlalti. In loc sa risti un accident, te sfatuim sa instalezi un sistem bine pus la punct pentru ancorare scara fie el in interiorul dubei fie in exteriorul acesteia. In acest fel sporesti siguranta si poti impiedica furtul instrumentelor tale de lucru.

UNDE DEPOZITAM SCARA

Exista numeroase moduri si locuri pentru a depozita scarile de lucru in autoutilitare. Tecnolam vine in ajutorul tau cu idei de depozitare si sisteme de organizare furgoneta care sunt esentiale pentru buna desfasurare a munci pe teren fie ca esti mester, instalator, electrician, constructor etc.

DEPOZITARE SCARA PE SUPORT EXTERIOR

In mod normal scarile pot cantari pana la 15 kg. Avand in vedere ca sunt o incarcatura relativ grea si voluminoasa, soferii de furgonete au nevoie de o solutie de depozitare a scarilor care sa sustina aceasta greutate. Suportul de scara este o solutie ideala si avantajoasa din multe puncte de vedere.

In acest fel scara poate fi fixata foarte bine pe acoperisul dubei de lucru, fara sa ocupe spatiu in interiorul camionetei. Ca rezultat, vei utiliza mai bine spatiul care altfel nu ar fi folosit. Suportul pentru scara se monteaza foarte usor pe portbagajul superior si prezinta un sistem culisant care faciliteaza depozitarea si transportul scarilor. Acest suport vine cu un sistem de blocare si o sina de ghidaj cu amortizare care permite urcarea si coborarea controlata. Scara este urcata si adusa la sol pe acest sistem controlat permitand operatorilor sa depoziteze scara fara niciun efort. Odata ce scara a fost pusa sau luata, sina mentine o pozitie stabila iar mai apoi va fi ridicata pentru a putea culisa inapoi pe portgabajul superior.

Acest sistem este usor de manevrat si nu necesita efort.

DEPOZITARE SCARA IN INTERIOR DUBA

Cele mai multe solutii de depozitare interioare pentru scari in dube fac o treaba perfecta de securizare. Atasate de peretii laterali sau prinse de bare verticale, scarile pot fi tinute foarte bine fara a risca sa cada in timpul transportului. Desi ancorarea scarilor in interiorul compartimentului de incarcare in duba poate parea dificila, te asiguram ca, cu ajutorul sistemelor Tecnolam, totul se va simplifica.

Un bun sistem de ancorare scara in furgoneta este bara metalica cu chinga pentru prindere. Aceasta bara se monteaza fie pe peretii laterali, fie in spatele cabinei sau pe mobilierul nostru modular si este dotata cu chinga cu catarama pentru strangere si blocare. Bara metalica din otel poate avea diferite lungimi in functie de spatiul pe care doresti sa il aloci pentru acest accesoriu.

O alta solutie o reprezinta barele verticale pentru blocare incarcatura dotate cu un invelis din cauciuc pentru a proteja scarile sau orice tip de marfa. Si in acest caz incarcatura poate fi blocata cu chinga reglabila. Uneori, solutiile simple sunt cele mai bune.

SOLUTII OPTIME PENTRU ATELIERE MOBILE

Inainte de a investi in solutii de depozitare a scarilor de furgoneta, tine cont de urmatoarele:

Ce tip de duba ai; care sunt lungimea si latimea camionetei. Unde vrei sa pozitionezi scara si materialele de mari dimensiuni. Distribuirea greutatii in asa fel incat sa fie uniforma si sa nu afecteze la viraje sau la siguranta. Redu riscul accidentelor rutiere de caderea sau desprinderea materialelor in timpul transportului cu ajutorul sistemelor performante si calitative, special concepute pentru depozitarea scarilor pe camioneta pentru ca atelierul tau mobil sa fie complet.

Program

Luni - Vineri: 9:00- 17:00
Sambata si Duminica: inchis

ULTIMATE CATALOAGE ADAUGATE

 Date Contact

S.C. TECNOLAM-RO SRL
Sediu social: Oras Otopeni, Strada 23 August, Nr.244-2, Lotul 4 Camera Nr.1, Parter, Judet Ilfov
Tel mobil: +4 0744.241.437
Tel mobil: +4 0751.956.257

© 1981 - 2021 Tecnolam Romania. Toate drepturile rezervate. T Tecnolam este marca inregistrata la OSIM cu nr. depozit M 2014 06953