Skip to main content

Atelier pe 4 roti: inovatie si profesionalism

18 mai 2022

Inovatie, organizare si viata inteligenta? Suna bine! Neaparat trebuie sa ai un atelier pe 4 roti. Daca te gandesti sa-ti amenajezi autoutilitara, te afli in locul potrivit: descopera secretele unui set-up van pe masura.

Obtinerea unei echipari pentru furgoneta ta este un inceput de a lucra la profesionalismul tau, la cresterea productivitatii si clientelei. Indiferent de domeniul tau de activitate, amenajarea dubei tale de lucru poate face diferenta.

Daca lucrezi intr-un oras mare si aglomerat, stii ce inseamna sa pierzi timp intre preluarea lucrarilor. Datorita faptului ca nu ai toate sculele la indemana, trebuie sa faci drumuri intre client si sediu, pierzand timp pretios. Daca nu ai mult timp la dispozitie, optiunea cea mai buna este dotarea dubei cu materiale si echipament complet. Acest lucru poate face diferenta dar cum este posibil ca tot necesarul sa aibe locul lui in interiorul autoutilitarei? In continuare vom vorbi despre sisteme inteligente de organizare scule van.

INOVATIE PE 4 ROTI: UN ATELIER MOBIL FUNCTIONAL

Pornim de la origini, din inima Italiei, renumita pentru profesionalism, pentru importanta intreprinderilor mici si mijlocii si a mestesugurilor, echiparea autoutilitarelor nu a fost nicio data mai simpla. A fi mester este uneori ceva care priveste traditia cuiva, identitatea si dedicarea profesiei.

Tot ceea ce poate ajuta munca ta este o echipare completa Tecnolam, eficienta si functionala pentru atelierul tau mobil. Vorbim despre ceva care ti-ar putea schimba viata, schimbandu-ti astfel munca de zi cu zi. Te poti baza pe deplin pe profesionistii Tecnolam, care sunt in domeniu de peste 40 de ani.

Gandeste-te la felul in care iti petreci ziua de lucru, noteaza lucrurile pe care le-ai putea schimba si pune-le in actiune! Daca te-ai saturat sa ai totul in dezordine in duba ta, nu iti gasesti sculele si pierzi prea mult timp in cautarea lor, sau mai rau de atat, din cauza socurilor din timpul transportului, uneltele se deterioreaza, ai nevoie de un atelier pe patru roti bine pus la punct.

„Este important sa iei in considerare transformarea vehiculului comercial intr-un adevarat atelier mobil personal, adaptat nevoilor si activitatii tale specifice.”

ATELIER PE 4 ROTI: VIITORUL PENTRU AUTOUTILITARA TA

Un mic rezumat al avantajelor de a avea o echipare personalizata:

  • Vei economisi mult timp in interventiile pe care urmeaza sa le faci in timpul zilei
  • Se potriveste perfect dubei tale si ampatamentului furgonetei
  • Poti alege intre diferite tipuri de rafturi, dulapuri, valize si accesorii
  • Este conceput pentru nevoile tale de munca si profesia ta actuala, dar iti reamintim ca poate fi schimbata in timp
  • 36 luni garantie
  • Produsele sunt construite cu cele mai bune materiale de pe piata, deoarece piesele sunt facute pentru a fi usoare si, prin urmare, nu afecteaza greutatea dubei, dar in acelasi timp sunt robuste, durabile si protejeaza fiecare unealta
  • Pretul este avantajos deoarece trece de la producator la consumator fara intermediari
  • Nu exista costuri suplimentare iar in oferta de pret va fi trimisa si o randare 3D gratuita unde va fi specificat totul
  • Daca ai nevoie de accesorii suplimentare, ti se vor recomanda cele mai bune accesorii pe care le poti adapta la duba ta
  • Livrarea se face in toata Romania

BENEFICIILE DE A AVEA UN ATELIER PE 4 ROTI SUNT NUMEROSE, UNELE CLAR VIZIBILE, ALTELE PE CARE LE POTI VEDEA DE-A LUNGUL TIMPULUI

Spunem acest lucru, pentru ca vizualizarea fotografiilor nu va fi suficienta pentru a profita de toate beneficiile unui atelier pe 4 roti. Beneficiile devin cu adevarat vizibile inca din prima saptamana de utilizare. De fapt, a avea rafturi organizate care te pot ajuta in munca ta si o podea frumoasa ar putea face deja diferenta, gandeste-te, cand ai o configurare completa adaptata furgonetei tale: iti va schimba cu adevarat ziua de lucru!

Configurarea camionetei tale poate fi realizata complet pe masura, poti da viata proiectului tau fara nici-o limita. Poti configura orice marca auto si orice ampatament atat cu rafturi standard, cat si cu mobilier personalizat construit special in functie de nevoile tale de lucru.

De exemplu, daca esti electrician si te ocupi zilnic de: suruburi, cabluri, prize si scari, s-ar putea sa ai nevoie de rafturi robuste, dar usoare, bine amplasate, cu cutii de scule din plastic mici sau mari sau de suport de scara. Vestea buna este ca toate acestea le gasesti cu un clic, solicitand o cotatie de pret de la compania ta de incredere.

Cand vei primi oferta, totul va fi pregatit pentru ca in cateva zile lucratoare, daca alegi produsele Tecnolam, sa iti livram set-up-ul ales. Poti asambla produsele noastre cu usurinta si in deplina autonomie sau poti apela la serviciile noastre de montaj.

Contacteaza-ne pentru mai multe informatii, suntem la dispozitia ta.