Skip to main content

De ce vorbim de atelier mobil? Care sunt specificatiile?

14 septembrie 2022

Auzim adesea despre ateliere mobile, dar nu avem o idee clara de domeniul de lucru si de utilizarea acestuia. Atelierul mobil: este o alternativa la duba neechipata, asta pentru ca are toate caracteristicile pe care le are un adevarat atelier in cadrul vehiculului de lucru.

Aceste caracteristici pot fi in esenta respectate, datorita oportunitatii de a crea o dotare duba pe masura. De altfel, in functie de tipul de duba de care il ai, de activitatea pe care o desfasori, atelierul mobil are prerogative specifice pentru fiecare sector in parte.

Suntem in fata unei noi frontiere in lumea furgonetelor. Nu trebuie sa umplem compartimentul de incarcare pana la maxim ci putem avea grija si proiecta un spatiu pentru a fi utilizat intr-un mod ordonat si eficient ca fiind locul nostru de munca obisnuit.

Multi dintre clientii nostri ne solicita echipari speciale si personalizate pentru autoutilitare chiar daca, prin intermediul companiei noastre, pot fi achizitionate si configurari standard.

Echiparile standard sunt create pentru cei care doresc imediat o solutie si nu au nevoi specifice. Oferim 3 tipuri de echipamente pentru autoutilitare, fiecare creata pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor nostri fara varianta personalizata. Solicita informatii mai specifice despre dotarile noastre: BASE; STANDARD; LUXURY. Vom fi bucurosi sa te ajutam.

CE POTI GASI IN INTERIORUL UNUI ATELIER MOBIL?

Dupa cum am spus, este un fel de clona a adevaratului tau atelier. Daca doresti sa iti extinzi compania in timp si sa ai rezultate mai mari, va trebui sa cumperi un vehicul care iti permite sa nu pierzi timp in desfasurarea muncii pe teren.

Asta pentru ca, avand un atelier mobil, nu vei fi obligat sa te intorci la sediu pentru a lua unelte sau a recupera ceva, ci poti folosi in siguranta deplina uneltele si produsele pe care le porti cu tine in duba.

In interiorul unui atelier mobil, vei gasi cele mai bune produse ale noastre, fiecare dintre acestea putand fi achizitionate si individual. Ideea de baza este sa creezi un mediu de lucru perfect si o poti face luand in considerare produsele Tecnolam pentru amenajare autoutilitare. Produsele pe care le recomandam pentru un atelier mobil sunt: ​​podea, capitonare pereti laterali si usi cu panouri din polipropilena, rafturi deschise sau inchise, dulapuri, sertare de diferite dimensiuni, valize si multe alte accesorii. Printre accesorii se numara si cutiile transparente sau cele din plastic detasabile, perfecte pentru a-ti organiza cat mai bine sculele si uneltele de lucru de mici dimensiuni.

DE CE SA ACHIZITIONEZI O DOTARE PENTRU VEHICULE COMERCIALE TECNOLAM?

Achizitionarea unui astfel de set-up inseamna a lua in considerare tot potentialul pe care il poate oferi o autoutilitara. Este o modalitate buna de a avea un atelier mobil care contine cele mai importante instrumente pe care le detii, pentru a le avea mereu la indemana acolo unde te deplasezi pentru activitatea ta.

Cumpararea unui astfel de set-up inseamna sa profiti la maxim de munca ta, sa ai mereu posibilitatea de a te deplasa fara sa pierzi timpul intre un client si altul, pastrand totul in ordine perfecta, astfel incat uneltele tale sa nu se deterioreze sau sa se piarda.

CAT DE IMPORTANTA ESTE PODEAUA INTR-UN ATELIER MOBIL?

Ai vazut vreodata o casa fara podea? Ei bine, a avea o podea in duba inseamna sa protejezi compartimentul autoutilitarei de orice produs sau substanta care ar putea cadea, deteriora si lovi caroseria cauzand indoituri si rugina provocand efecte negative in timp.

O podea autoutilitara din lemn multistrat tratat, precum cea oferita de firma noastra, este, poate primul produs pe care il recomandam in echiparea atelierului tau mobil. Este o modalitate sigura de a-ti proteja compartimentul de incarcare, chiar si de agentii atmosferici si de uzura in timp.

Achizitionand o dotare pe masura, poti include o podea in oferta ta, aceasta va fi un insotitor de nadejde in timpul muncii tale!

CUM OBTI OFERTA TECNOLAM?

Nimic mai simplu! Obtinerea unei cotatii de pret este cu adevarat o joaca de copii, trebuie doar sa ne contactezi telefonic sau sa completezi formularul din site si vei primi imediat un raspuns.

Echipa noastra de experti va face cea mai buna oferta pentru tine in functie de cererile si nevoile tale. Vei primi o randare 3D gratuita, astfel incat sa poti vizualiza singur echiparea aleasa si sa intelegi mai bine ce trebuie sa adaugi sau sa inlocuiesti.

Suntem la dispozitia ta pentru alte intrebari si sfaturi, nu ezita sa ne contactezi sau sa citesti blogul nostru pentru alte informatii si idei de echipare autoutilitare.